טל ורן שלום,
אני נמצאת אחרי השעור הרביעי ויש לי מספר שאלות:
1. בשעור השלישי או הרביעי - אמרתם לבדוק מה ההערכה של הבידים על רשימת המילים ולהציע פי 10 (או פי 3 אם הבידים ממש גבוהים).
הכוונה היא גם אם הבידים הם לצורך העניין חצי דולר - להציע על ההתחלה דולר וחצי או אפילו להגיע ל-3 דולר להקלקה? האם זה באמת כדאי לקמפיין ניסיון? מה זה נותן ומתי להוריד את הבידים לבידים נורמלים?
2. מספר קמפיינים שהעליתי נתנו באופן אוטומטי בידים של 10 דולר.. האם זה הגיוני שיש תחומים של 10 דולר או שעשיתי משהו לא בסדר? התייעצתיי עם מישהו שאמר שכניראה המודעה לא רלוונטית.. אבל ציון האיכות שקיבלתי הוא ok.. אז איך זה הגיוני?
3. בעניין התאמת המילים - לפי מה שהבנתי מהשעור את כל המילים בהתחלה עשיתי גם בהתאמה רגילה וגם ב- “ “ .
ואז על חלק מהמילים מופיעה לי ההודעה: Note: in this diagnosis the search hypoglycemia treatments did not trigger this keyword. However, another keyword in this ad group ( “hypoglycemia treatments” ) is triggered by this search.
האם זה בסדר? ואם כן, מתי להוריד את ההתאמה הרחבה יותר?
4.לפי מה שאני יודעת מהניסיון הקצר שלי (מלפני הקורס) עם google adwords, החלק הכי חשוב בקמפיין הוא ה-150 הקלקות הראשונות - בהן גוגל בודק את הקמפיין שלך. אחר כך קשה לבצע תיקונים. האם זה נכון? אם כן, זה נוגד קצת את מה שלימדתם בקורס - כי אמרתם קודם כל להריץ קמפיין ניסיון של 100 הקלקות ורק אחר כך להתעסק איתו במידה והוא ניראה כדאי.. בקיצור - אני קצת מבולבלת - מה התהליך הנכון שכדאי לעבור עם הקמפיין? מתי אני צריכה להבין שהוא לא כדאי?
תודה!!
גל.
שלום אורח! אנא בצע