שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

ppc bully
פורסם: 19 אוקטובר 2008 01:10   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  55

שלום,
ראיתי את המייל של רן בנושא.
אני לא מבין מה ההבדל בין ppc bully לבין keyword elite?
הדבר היחידי שאני שיכול לעשות את ההבדל זה איך הוא יודע אם קמפיין ריווחי או לא?
אשמח לקבל עוד אינפורמציה אם מישהו יודע.
תודה.
יניב

פרופיל

פורסם: 19 אוקטובר 2008 14:48   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

אני מכיר את PPC Bully טוב אז אני אדבר עליו - הכלי מאפשר לדעת מראש מהם השילובים המוצלחים ביותר של מילות מפתח, מודעות ועמודי נחיתה.

פשוט מזינים רשימת מילות מפתח, מציינים את האיזור הגיאוגראפי ואז PPC Bully הולך לסרוק את מנועי החיפוש מס’ פעמים ביום, ואחרי כמה ימים אפשר אילו מודעות עולות עבור אילו מילים, ומהם עמודי הנחיתה שלהן. PPC Bully “יספר” לנו מהן מילות המפתח והמודעות המוצלחות ביותר ע"ב אלגוריתם שפותח על-ידם שלוקח בחשבון גם את חיי המודעה/מילה/אתר.

השירות ניתן כרגע רק למחזיקי קוד הזמנה, אז כשאתם שם, הזינו את הקוד הבא לתיבה הרלוונטית: RAN-CLICKIM, או גשו ישירות לכאן: http://ppcbully.com?vipcode=RAN-CLICKIM (זה לא אפיליאט לינק).

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 19 אוקטובר 2008 20:25   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

רן, לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה-"keywords" ל-"bully keywords” שמציינים בחבילות השונות. לדוגמה: בחבילת ה-GOLD יש 2000 keywords ו-100 “bully keywords.

פרופיל

פורסם: 20 אוקטובר 2008 00:59   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

ה BULLY KEYWORDS זה מילים שהתוכנה סורקת על בסיס שעה - כך שתקבל אינפורמציה מדוייקת מתי המודעה מופיעה ומתי לא (וככה גם ללמוד מה התזמון של המודעות הרווחיות). כך שאם יש לך מילים שאתה רוצה לעקוב עליהם יותר בפירוט אתה שם עליהן את פונקצית הBULLY.
אתה יכול לראות סרטון הדגמה שעשיתי באתר הזה (וכן זה אתר אפיליאט smile אבל בכל מקרה זה ייתן לך קצת דוגמא על איך התוכנה עובדת)

http://www.ppc-bully.com

מקווה שזה עזר.
אופיר.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 23 אוקטובר 2008 16:29   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

היי אופיר, תודה, זה אכן עזר.

וסחטיין על הסרטון.