שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

אהלן, צריך עזרה בבקשה..
פורסם: 25 אוקטובר 2008 22:13   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  62

שלום,
קוראים לי רומן, ואני די חדש בקליקים.
הגעתי כבר לשיעור השלישי בקורס הווידאו ונתקלתי בכמה בעיות שממש תוקעות אותי מלהמשיך אני חייב בבקשה את עזרתכם בדחיפות!

קודם כל,
הקמפיין הראשון שאותו בחרתי לעשות הוא בנושא טכניקה להתמודדות עם בעיות מתח חרדות. http://www.PanicAway.com

1. כשהוספתי את מילות החיפוש, היה כל כך הרבה אפשרויות שחשבתי שהם חיוניות, כך שמצאתי את עצמי מגיע למשהו כמו 40 מילות חיפוש. האם זה בסדר או שצריך להוריד?

2. אחרי שבחרתי את כל מילות החיפוש ולחצתי על המשך, גוגל הראה לי מן מודעה אדומה כזאת שבה היה כתוב שאסור לי למכור מוצרים בחו"ל שדורשים מרשם. המוצר שאני מוכר לא דורש מרשם לכן לחצתי על המשך, ומאז לא ראיתי את ההודעה.
אני פוחד שעכשיו אני ישקיע את כל המאמצים בקמפיין ובסוף אני יתקע ולא יוכל למכור בכלל שצריך את המרשם הזה או משהו..
מה לעשות??

3. אני קצת מצומצם לאחרונה בתקציב ורציתי לשאול כמה כסף בממוצע ככה פחות או יותר… יוצא תאכלס להוציא בחודש בתחילת הדרך על גוגל אדוורדס..???

וגם.. אם נגיד יש לי תקציב של משהו כמו 200 דולר בלבד לחודש הראשון לפחות, מה כדאי לעשות? כמה קמפיינים נסיוניים?? וכמה להשקיע על כל אחד מהם..??

4. ושאלה אחרונה… תגידו איך קליקבנק משלם בכלל את העמלות?? מקבלים מעטפה עם צ’ק? איך זה הולך?

מחכה לתשבותיכם,
תודה והמשך יום טוב!

פרופיל

פורסם: 26 אוקטובר 2008 16:15   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום רומן וברוך הבא,

1. למעשה התחלת הכל טוב ויפה: בחרת 40 מילות מפתח, זה בסדר גמור, זה לא הרבה מדי.
אנחנו נלמד לפצל את הקמפיין לקבוצות מודעות כך שכל קבוצה תכיל כ 30-45 מילים (כ 10-15 מילות מפתח, כפול 3 סוגי התאמה), ויחד נגיע לכ 120-150 מילות מפתח בקמפיין כולו, בתור התחלה. כך שאם התחלת עם 40 מצבך יפה.
2. המוצר שלך אינו דורש מרשם, אבל אתה כנראה הוספת מילות מפתח (ביטויים) הכוללים מילים כגון:
מרשם
כדורים
גלולות

וכד’, אלו הן מילות מפתח האסורות לשימוש באדוורדס אלא אם אתה בית מרקחת, ועל כן גוגל הציג לך את ההודעה האדומה.
אם לחצת המשך לאחר הודעה זו, אין לך מה לדאוג, פעולה זו מוחקת רק את הביטוי הבעייתי מתוך רשימת מילות המפתח שלך, והמודעה שלך עדיין פעילה עם כל שאר הביטויים האחרים.
אם לחצת על משהו אחר, או אם המילה האסורה בשימוש הופיעה לא כמילת מפתח ברשימה, אלא כחלק מטקסט המודעה שלך, ולא ניסחת אותה מחדש, יש מצב שהמודעה שלך אינה פעילה כרגע. תכנס לחשבון שלך ולקמפיין ותראה אם המודעה נשמרה. אם לא, עלייך לנסח אותה מחדש.

3. אני מציעה שתעלה קמפיין טסט למוצר אחד כרגע, ועוד מס’ שיעורים, או מתי שתרגיש שאתה שולט טוב יותר בפלטפורמה הזו תתחיל להוסיף מוצר או שניים כל פעם לצורך טסט.
4. קליקבנק משלמים בצ’ק שנשלח לכתובת שבה נרשמת אצלם. הצ’ק הראשון יגיע לאחר שביצעת לפחות 5 מכירות מכטיסי אשראי שונים, לפחות ויזה אחת ולפחות מסטרכרד אחד. לאחר הצ’ק הראשון לא תצטרך יותר לעמוד בתנאים הללו ותקבל צ’ק בכל תקופת תשלום שבה הגעת למינימום שקבעת לקבלת צ’ק (למשל, $100).

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 26 אוקטובר 2008 19:53   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  62

הי טל,
תודה רבה על התגובה המפורטת עזרת לי מאוד!!

אני נכנס עם הקמפיין הראשון בתשלום מראש לגוגל של 150$.
זה מספיק...להתחלה?? :\

פרופיל