שלום,
קוראים לי רומן, ואני די חדש בקליקים.
הגעתי כבר לשיעור השלישי בקורס הווידאו ונתקלתי בכמה בעיות שממש תוקעות אותי מלהמשיך אני חייב בבקשה את עזרתכם בדחיפות!
קודם כל,
הקמפיין הראשון שאותו בחרתי לעשות הוא בנושא טכניקה להתמודדות עם בעיות מתח חרדות. http://www.PanicAway.com
1. כשהוספתי את מילות החיפוש, היה כל כך הרבה אפשרויות שחשבתי שהם חיוניות, כך שמצאתי את עצמי מגיע למשהו כמו 40 מילות חיפוש. האם זה בסדר או שצריך להוריד?
2. אחרי שבחרתי את כל מילות החיפוש ולחצתי על המשך, גוגל הראה לי מן מודעה אדומה כזאת שבה היה כתוב שאסור לי למכור מוצרים בחו"ל שדורשים מרשם. המוצר שאני מוכר לא דורש מרשם לכן לחצתי על המשך, ומאז לא ראיתי את ההודעה.
אני פוחד שעכשיו אני ישקיע את כל המאמצים בקמפיין ובסוף אני יתקע ולא יוכל למכור בכלל שצריך את המרשם הזה או משהו..
מה לעשות??
3. אני קצת מצומצם לאחרונה בתקציב ורציתי לשאול כמה כסף בממוצע ככה פחות או יותר… יוצא תאכלס להוציא בחודש בתחילת הדרך על גוגל אדוורדס..???
וגם.. אם נגיד יש לי תקציב של משהו כמו 200 דולר בלבד לחודש הראשון לפחות, מה כדאי לעשות? כמה קמפיינים נסיוניים?? וכמה להשקיע על כל אחד מהם..??
4. ושאלה אחרונה… תגידו איך קליקבנק משלם בכלל את העמלות?? מקבלים מעטפה עם צ’ק? איך זה הולך?
מחכה לתשבותיכם,
תודה והמשך יום טוב!
שלום אורח! אנא בצע