הי,
1. אין בעיה עם ה GRAV של המוצר שבחרת. הנתון grav הוא לכשעצמו מעורפל למדי ונותן תמונה נקודתית בלבד (מבחינת רצף הזמן) לגבי ביצועיו של מוצר מסוים- וגם תמונה זו אינה ברורה לחלוטין, מאחר והנתון הוא למעשה שיקלול של נתונים שונים שלא מאפשר לדעת באופן מוחלט כמה אפילייאטס מוכרים או מכרו את מוצר, אלא משמש אינדיקציה יחסית (וזמנית) ביחס למוצרים אחרים.
2. יש כאן 3 בעיות מעורבבות:
האחת היא, שייתכן שאתה מעלה בכל פעם את הביד לאחר שאתה בודק האם אתה מופיע- ולא מאפשר לגוגל מרווח של 20 ד’ לפחות כדי לבצע את העדכון בביד, כך שאינך יכול לדעת איזה גובה ביד העלה את מודעתך ואיזה לא. ולכן תעלה בהדרגתיות ותן לזה לזה 15-20 דק’ בטרם תבדוק.
השנייה היא (בהנחה שנת לגוגל מספיק זמן בין כל עדכון ביד), שאני לא מאמינה שהמודעה לא מופיעה עם ביד של $5, מה שיותר הגיוני הוא שהדירוג שלך נמוך משמעותית ביחס למתחרה בעל QS, CTR והיסטוריה יציבים.
הבעיה השלישית היא, שעדכונים מוגזמנים של הבידים שלך עלולים לגרום להקפאה זמנית של המודעה שלך (לכמה דקות או אפילו לשעה שעתיים), במיוחד אם הביד גבוה בהרבה מהביד הראשוני שלך.
וכל האפשרויות הללו ייתכנו, כאמור, בהנחה שהמודעה שלך מאושרת ואין איתה כל בעיות חוקיות, ניסוחיות וכד’ (האם שמרת על רווח בין המילים, נמנעת מקיצורים כגון 4 במקום FOR, @ במקום AT וכן U במקום YOU וכו’
.
לסיכום, וזה חשוב: אם המודעה שלך כרגע על ביד $5 והבעיה שלך היא דירוג נמוך ביחס למתחרה, יש סיכוי שהיא תתחיל להופיע בקרוב, ואני מציעה לך לבדוק מקרוב שזה לא קורה כי קליקים ב $5 נשמע לי כמו מחסל תקציב וודאי.
אני מציעה כמובן להוריד את הביד לסכום ריאלי יותר ולעדכן אותנו מה קורה שם.
בהצלחה,
טל