שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מה עושים אם כבר פרסמו???
פורסם: 27 אוקטובר 2008 00:36   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  62

אם יש כמה אפיליאטס שכבר פרסמו את אותו מוצר תחת אותן מילות חיפוש. איזה מוצר יופיע שלי או שלהם? ע"פ מה זה נקבע?

פרופיל

פורסם: 27 אוקטובר 2008 04:31   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

ערב טוב,

המודעה שתעלה היא המודעה בעלת הדירוג הגבוה ביותר.
דירוג המודעה הוא מושג שעוד תלמד, והוא מעין ציון כללי שמקבלת המודעה, הקובע (בין השאר) גם את מיקומה. דירוג המודעה הנו שקלול של: QS (מושג שעוד יילמד בהמשך ומציין בעיקר את מידת הרלוונטיות שבין המודעה שלך, מילות המפתח שלך ודף הנחיתה שאתה מפנה אליו), CTR, הביד המקסימלי שלך, היסטוריית המפרסם שלך (שכרגע למעשה אינה קיימת עדיין).
לפיכך, כדי להתגבר על מתחרה בעל כתובת דיספליי זהה לשלנו, עלינו לשפר את אחד מהציונים הנ"ל או שילוב ביניהם: להעלות מעט את הביד ולשפר רלוונטיות בתור התחלה.
אני מאוד לא ממליצה לך בשלב זה להעלות ביד עד לסכום לא-ריאלי רק כדי להופיע, מאחר ואין לך עדיין כל הידע הדרוש לגבי ציון האיכות של המודעה, ולפיכך ייתכן שהמתחרה שלך משלם עשירית ממה שאתה משלם, והדירוג שלו עדיין גבוה משלך. לפיכך העלאת הביד מצדך תגרום בעיקר לחיסול תקציבך תוך זמן קצר.
אתה יכול להעלות את הביד מעט ולראות אם זה עושה את הטריק. אם זה לא מספיק כדי שתעקוף את המתחרה, אני מציעה שלא תעילה את הביד מעבר לכך ותשתמש במילים אחרות.
אופציה נוספת שתעמוד לרשותך בהמשך, היא ליצור דף נחיתה משלך המקשר בין המודעה שלך ובין דף המכירה של המוצר, כך שבדרך זו תעקוף את בעיית הכתובת הזהה.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 27 אוקטובר 2008 17:47   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank

או קי. תודה על העזרה,
עכשיו, רציתי לשאול אם זה בכלל טוב שהמוצר הזה שבחרתי להתחיל איתו היה עם grav: 156.62??
זה בסדר או שעדיף להתחיל עם grav יותר נמוך? אם כן, עד כמה נמוך?

פרופיל

פורסם: 27 אוקטובר 2008 18:03   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank

ובנתיים… העליתי את הBID ל0.4 דולר.
הבעיה היא שאפילו כשהעליתי רק בשביל הניסיון, אפילו ל6 דולר ועשיתי חיפוש של אחד מביטויי המפתח שבהם גוגל הראה לי שהמודעה תמוקם במקום 1-3 , המודעה לא נמצאה…
(גוגל כבר חייב אותי ב-5 הדולר הראשונים ככה שאני מתאר לעצמי שהחשבון כבר הופעל)

מה עושים???

פרופיל

פורסם: 27 אוקטובר 2008 18:22   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי,

1. אין בעיה עם ה GRAV של המוצר שבחרת. הנתון grav הוא לכשעצמו מעורפל למדי ונותן תמונה נקודתית בלבד (מבחינת רצף הזמן) לגבי ביצועיו של מוצר מסוים- וגם תמונה זו אינה ברורה לחלוטין, מאחר והנתון הוא למעשה שיקלול של נתונים שונים שלא מאפשר לדעת באופן מוחלט כמה אפילייאטס מוכרים או מכרו את מוצר, אלא משמש אינדיקציה יחסית (וזמנית) ביחס למוצרים אחרים.
2. יש כאן 3 בעיות מעורבבות:
האחת היא, שייתכן שאתה מעלה בכל פעם את הביד לאחר שאתה בודק האם אתה מופיע- ולא מאפשר לגוגל מרווח של 20 ד’ לפחות כדי לבצע את העדכון בביד, כך שאינך יכול לדעת איזה גובה ביד העלה את מודעתך ואיזה לא. ולכן תעלה בהדרגתיות ותן לזה לזה 15-20 דק’ בטרם תבדוק.
השנייה היא (בהנחה שנת לגוגל מספיק זמן בין כל עדכון ביד), שאני לא מאמינה שהמודעה לא מופיעה עם ביד של $5, מה שיותר הגיוני הוא שהדירוג שלך נמוך משמעותית ביחס למתחרה בעל QS, CTR והיסטוריה יציבים.
הבעיה השלישית היא, שעדכונים מוגזמנים של הבידים שלך עלולים לגרום להקפאה זמנית של המודעה שלך (לכמה דקות או אפילו לשעה שעתיים), במיוחד אם הביד גבוה בהרבה מהביד הראשוני שלך.
וכל האפשרויות הללו ייתכנו, כאמור, בהנחה שהמודעה שלך מאושרת ואין איתה כל בעיות חוקיות, ניסוחיות וכד’ (האם שמרת על רווח בין המילים, נמנעת מקיצורים כגון 4 במקום FOR, @ במקום AT וכן U במקום YOU וכו’wink.

לסיכום, וזה חשוב: אם המודעה שלך כרגע על ביד $5 והבעיה שלך היא דירוג נמוך ביחס למתחרה, יש סיכוי שהיא תתחיל להופיע בקרוב, ואני מציעה לך לבדוק מקרוב שזה לא קורה כי קליקים ב $5 נשמע לי כמו מחסל תקציב וודאי.
אני מציעה כמובן להוריד את הביד לסכום ריאלי יותר ולעדכן אותנו מה קורה שם.

בהצלחה,
טל

פרופיל