שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

פורים בחנוכה
פורסם: 23 דצמבר 2008 22:03   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  41

הקמתי קמפיין הכנסתי קיוורדס בעלות קשר ישיר לדף הנחיתה (גם קיוורדס שגוגל מציעים לגבי דף הנחיתה הספציפי הזה) קיבלתי לכל מילות המפתח POOR (פורים בחנוכה)
והודעה זו This page isn’t highly relevant.
Based on the relevance of the associated keyword and ad text, page
content, and page functionality
לעמוד הנחיתה הספציפי הזה יש PR 3 ואני מוצא אותו בגוגל במילות החיפוש
מה עושים?
תודה
ערן

פרופיל

פורסם: 24 דצמבר 2008 19:07   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום ערן,

“פורים בחנוכה” - גדול, גדולsmile
אם קיבלת poor לכל מילות המפתח, זה בד"כ מצביע על בעיה בדף הנחיתה ולא על בעיית רלוונטיות של המודעה שלך ומילות המפתח.
אמנם זה שלדף יש PR כלשהו פירושו שהוא לא גרוע לחלוטין ולא חדש לחלוטין, אבל מבחינת אדוורדס - גוגל יכול לא לאהוב את הנישה, למצוא שנושא הדף שונה ממה שהוא מגדיר במחינה תכנית, אינו ידידותי מבחינת זמן הטעינה שלו ועוד סיבות משונות.
שוב, אם קיבלת על הכל POOR הבעיה היא כנראה בדף. אם למדת כיצד לבנות דפי נחיתה, זה זמן טוב להתחיל להשתמש בידע הזה, לפעמים זה פשוט הכרחי. לחילופין, אם כבר יש לך קמפיין יפה ובנוי, אולי תבחר מוצר מקביל עם דף נחיתה אחר?

חג שמח,
טל

פרופיל

פורסם: 24 דצמבר 2008 23:12   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  41

טל תודה
זה ממש מוזר מפני שהחלטתי ללכת על קמפיין מומלץ שעובד יפה אצל אחרים וגם הכנסתי מילות חיפוש שגוגל המליץ לי עליהם לפי האתר ודף הנחיתה מלא במילים דומות כמו כן בדיאגנוסטיק יש מודעות עם דפי הנחיתה הרלוונטים אבל לגוגל פיתרונים!!
לפני כמה ימים שאלתי שאה לגבי הכנסת בידים מקסימליים ואח"כ להוריד ובכך לסלק את המתחרים (מלחמת בידים)האם ראית את השאלה ואם לא אשלח לך אותה שוב אשמח לתשובה אם תוכלי זה חשוב לי
ושוב תודה וחג חנוכה!!!!!שמח (ופורים רק בי"ד באדר ולעולם לא בגוגל)
ערן

פרופיל

פורסם: 25 דצמבר 2008 17:56   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי,

כן ראיתי עכשיו. התשובה כאן:
http://clickim.co.il/forums/viewthread/2234/

חג שמח ופורים רק בפוריםsmile

פרופיל