שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

QS גרוע ובעיות CJ
פורסם: 06 מרץ 2009 00:38   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

שלום
יש לי אתר שעבדתי עליו די הרבה זמן ובמקביל על קמפיין אדווררדס
העלתי את האתר ומאז (כשבועיים) כל הkeywords שלו תפקדו בצורה צולעת ביותר , כמה חשיפות בודדות ביום מתוך נפח חיפושים יומי גבוה מאד לפי wordtracker וחברים אחרים. כל(!) המילים עם poor qs.
לפי העזרה של אדוורדס-

This page isn’t highly relevant.
Based on the relevance of the associated keyword and ad text, page content, and page functionality.

שזה פשוט לא נכון!. העמוד רלוונטי לגמריי למילות החיפוש, למודעות,
ואפילו לURL. צפיפות המילים מוקפדת ושמרתי כמה שאפשר על כל חוקי הSEO. אבל כלום , נאדה, 1/10 qs, שלא לדבר על טראפיק אורגני.

כשנמאס לי ונגמרה לי הסבלנות לחכות שמשהו יזוז החלפתי את הדסטיניישן URL לדיירקט לינקינג לאתרי המרצ’נטים.
התכנית היא דרך CJ וכנראה שזה בעייתי אצלהם כי מופיע לי משהו שאני לא מכיר - Review 53 click(s) from invalid links.

שלפי שיטוט וחיפוש בפורומים זה קליקים לא חוקיים ויכול להיות שזה בגלל שCJ אוסר דירקט לינקינג, אבל זה לא ברור לגמריי וכרגיל בכל מקום כתוב משהו אחר,
בכל אופן הפסקתי את הקמפיין בינתיים כי לא בא לי להתעסק עם CJ
זו רשת שאני אוהב ולא בא לי לסכן את היחסים שלי איתם

אז מה בעצם אני שואל..
קודם כל מה הסיפור עם הקמפיין ומה יכולה להיות הסיבה לQS המעפן?
דבר שני- העניין עם CJ והאם באמת חייבים להעביר את הגולשים דרך אתר או landing page?
אשמח לקבל תשובה מפורטת עד כמה שאפשר, אני בדרך כלל לא מעלה פה שאלות אבל במקרה הזה אני באמת לא מוצא פתרון לבד.
תודה.

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2009 20:56   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

אני אתחיל מהסוף…

לכל מפרסם ב-CJ יש כללים משלו. ייתכן ואסור להפעיל Direct Linking לאותו מפרסם ויכול להיות שיש בעייה עם המילים עצמן (מבחינת TM). הכוונה ב-Invalid Links היא רחבה והיא תקיפה לקישורים לא מורשים, קישורים מעמודים שלא קיימים יותר (או ששונו ואינם כוללים יותר את הקישור) וכו’. אני מציע לתקוף את הבעייה דרך ה-QS…

צור קמפיין חדש ושים כל מילה בקבוצה משלה עם מודעה סופר רלוונטית שתהיה *שונה* בסגנונה משאר המודעות (אם כל המפרסמים נוקטים בסגנון “The best X in the world” אז אתה צריך להיות בסגנון “X - I didn’t like it”. שים לב שכל מילה מובילה לעמוד נחיתה ממוקד למילה (X reviews זה לא אותו דבר כמו X review). שים הצעות CPC גבוהות יחסית ותתחיל לחטוף קליקים כמה ימים כדי לשפר את ה-CTR (שאחראי לכ-70% מה-QS).

טריק נוסף מומלץ הוא להשתמש במילת המפתח ב-title של עמוד הנחיתה וממש לשים את המודע עצמה ב-meta description.

אחרי כמה ימים, ה-QS שלך אמור להשתפר (במידה וה-CTR שלך מפציץ) ואז תוכל להתחיל ולהוריד את ה-CPC שלך לאט לאט.

זה הרבה עבודה - אני יודע, אבל זה ישתלם!

בהצלחה!

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל