שלום,
יש לי כמה שאלות (שונות) לגבי מילות מפתח (לאחר שיעור 4):
1) הבנתי שכדאי לעשות קוד מעקב לכל מילת מפתח, כדי לדעת אם היא מוכרת. האם לשלוח למוכר את כל הקודים של כל מילות המפתח? זה בעצם להציף אותו במיילים (כניראה לא הבנתי משהו).
2) בסיכום שיעור 4 כתוב שניתן למצוא מילים שהמוכר רואה כרלוונטיות ע"י לחיצה על view source בעמוד המכירה. מצאתי שם את השורה הבאה:
<meta name="robots" content="index,follow">. היכן אני יכולה למצוא את המילים החשובות?
3) מה נחשב נפח חיפוש גדול עבור מילת מפתח, שכדאי להכליל בקמפיין? ועל מי להסתמך- על גוגל או על wordtracker (מתקבלים לעיתים נפחי חיפוש שונים משמעותית).
4) ושוב- השאלה ששאלתי פעם קודמת בפורום: לאחר שמזינים את המודעה, בד"כ גוגל מציע מילים רלוונטיות (עוד לפני שאני מזינה מילים משלי). באחד הקמפיינים שרציתי להכניס- הכנסתי מודעה ולא קיבלתי הצעות מגוגל. מה יכולה להיות הסיבה?
אגב (בלי קשר), קרה לי דבר מעניין ומוזר- בפעם הראשונה שכתבתי מודעה, בטעות הכנסתי מילות חיפוש של קמפיין אחר לגמרי. גיליתי את זה כשביצעתי חיפוש בגוגל על אחת ממילות המפתח ולפתע ראיתי את המודעה הלא קשורה שלי, שבאופן מפתיע זכתה להופיע במקום הראשון! (היו עוד כ-7 מודעות מלבד שלי) אינני זוכרת מה היה הביד שהכנסתי אבל זה בטוח פחות מדולר.
תודה רבה
שלום אורח! אנא בצע