שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

דילמה
פורסם: 01 אפריל 2009 14:03   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

היי

יש לי קמפיין שרוב המילים בו מסווגים עם QS נמוך של 4 או 5 קרי POOR

אבל משום מה הם מקבלים קליקים ואפילו הCTR שלי הוא יחסית טוב 3.1-3.9

הקמפיין רץ כבר שלושה ימים ועדיין לא היו מכירות אני לא יודע האם להפסיק את הקמפיין או להשאיר אותו (בכדי שההסטוריה שלי תהיה טובה או להמשיך להעלות את ה CTR )

ניסיתי להעלות את ה QS אבל לא הבנתי מדוע זה לא פועל, הכנסתי מילים שקשורות לאתר אך נראה שגוגל לא קורא טוב את האתר , מדוע זה ככה ???

תודה
ויאלון טראן

פרופיל

פורסם: 02 אפריל 2009 18:10   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ויאלון, מה שלומך?

זו דילמה שמתחבטים בה מפרסמים רבים בתחילת דרכם. אני לא הייתי משאירה מילת מפתח עם QS נמוך כל כך, אני לא מאמינה שהיא יכולה למשוך לאורך זמן. מה שזה אומר שאתה משלם בפועל פי כמה וכמה מערכה האמיתי של כל מילה. כמה זמן תוכל למשוך עם בידים שלא שווים את ערכם האמיתי? זה לא רק עניין של ROI (החזר השקעה) אלא גם של תחרות. כמה זמן תוכל למשוך מול מתחרים כאשר הם משלמים עשירית ממה שאתה משלם, ויש להם יתרון כזה על פנייך? אם ה CTR לא גבוה מאוד, ה QS לא יעלה בקרוב. אני מציעה שתעשה כמה טסטים כדי להעלות את ה QS, ואם זה לא הולך, תישאר עם מילים שהן OK ומעלה.
קח כל מילה שקיבלה POOR והקפא אותה. פתח כל מילה באד-גרופ נפרדת משלה, עם מודעה שכותרתה מדויקת למילת המפתח, ומילת המפתח חוזרת גם בטקסט. נסח אותה היטב וודא שאין טעויות ניסוחיות שעלולות להוריד QS. כמו כן כלול קריאה לפעולה במודעה, זה חשוב מאוד!
בדוק שהמילים מופיעות בדף הנחיתה בעיקר בכותרות וכותרות משנה.
בדוק מייד את ה QS שהתקבל לכל מילה. אם הוא טוב יותר מה QS בקבוצה הראשונית - מחק את המילה מהקבוצה הראשונית והישאר עם המילה בקבוצה החדשה. אם הוא פחות טוב - מחק את הקבוצה החדשה ונסה שוב - פתח קבוצה חדשה ונסה ניסוח שונה של מודעה…
אכן, עבודת נמלים, אך כידוע, הנמלים הן אלו שבסוף נחות בשבת.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 04 אפריל 2009 05:12   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

היי טל

המצב יחסית בסדר , העסק לא ממש רץ אבל מתקדמים לאט לאט .

תודה על התשובה המפורטת .

אעשה את השינויים ונראה מה יהיה .

פרופיל