הי יגאל, מה שלומך?
זו בעיה מוכרת. היא מוכרת גם לרוב הוונדורים, והם טורחים על דפי נחיתה ללא חלונות קופצים בדיוק מסיבה זו. במידה ונתקלת בדף עם חלון קופץ, אני מציעה לך בחום לפנות לוונדור! ניסיון העבר מוכיח שבמקרים רבים הוונדור הוריד את הפופ-אפ, או - יקצה לך דף נחיתה לא פופ-אפ, מה שאולי אפילו יקנה לך יתרון על פני מפרסמים אחרים. וייתכן שיש לו דף ללא פופ-אפ, השמור במיוחד לאפילייאטס, ותקבל גישה אליו אם תפנה אליו בנימוס. ספר לו בקצרה על הבעיה, שאל אותו אם יש לו דף חלופי, זה לטובתו בדיוק כשם שזה לטובתך, הלא אם אינך יכול לפרסם אותו באדוודרס ואין לו דף חלופי, הרי שגם אף משווק אחר לא יוכל לקדם את המוצר שלו.
אני מזכירה לכולם שאני מעודדת יצירת קשר עם הוונדור, לשם קבלת עזרה. לא לפתח יחסים עמוקים ולא להטריד, אך פנייה או שתיים במהלך שיתוף הפעולה ביניכם היא רעיון טוב, במיוחד אם כבר ביצעתם כמה מכירות מהמוצר שלו. פנייה לצורך קבלת עותק מהאי-בוק כדי לשווק אותו טוב יותר, למשל. או בקשה להתקנת קוד מעקב גוגל בדף הנחיתה. במקרים של יחסים טובים, הוונדור עשוי לשלוח לכם בעתיד עדכונים, מילות מפתח, באנרים או טיפים שיווקיים חשובים, מעבר למה שהוא מפרסם לכלל האפילייאטס.
הרבה הצלחה ולילה טוב,
טל