שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שלום, רק כדי שאני אבין כמה דברים..
פורסם: 12 אפריל 2009 23:26   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  5

שני דברים:
הראשון הוא שמתי לב שהדפים שמשמתמשים בהם בשעור התעדכנו כבר ויש גם חלק מפותח יחסית בעיברית, זה בסדר להשתמש במילות חיפוש בעיברית?
והאם האתר שלי אמור להיות בנוי באנגלית? אין לי בעיה עם זה אבל חשבתי שזה יכוון יותר אלינו לארץ, מי שיוכל לפרט לי קצת יבורך.

פרופיל

פורסם: 14 אפריל 2009 08:12   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  85

שאלה טובה.

good question

חתימה 

בונה אתרים ומקדם אתרים בעברית.
הפתרון לתוכן איכותי
כתיבת תוכן
חבילות מאמרים לקידום אתר

פרופיל

פורסם: 17 אפריל 2009 03:21   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי לירן,

לגבי השאלה הראשונה, אכן עמודים משתנים באינטרנט לעיתים קרובות מאוד ואולי אפילו קרובות מידי.
למרות שקורס הוידאו הוקלט לפני כמה חודשים בודדים בלבד כבר עמודים רבים השתנו.
אין לנו אפשרות לשנות את הוידאו בכל פעם שעמוד אחד משתנה, וכאשר מדובר בשינויים מינוריים בלבד, אני לא רואה סיבה לשנות הכל בשביל הגדרות עיצוביות. אם יש שינויים משמעותיים אנחנו דואגים לעדכן.

לגבי שפת האתר, בעיקרון מדובר באתר באנגלית פשוט משום שהאוכלוסיה דוברת האנגלית בעולם הרבה, הרבה (!) יותר גדולה מאשר אוכלוסיית דוברי העברית. יש כלים למחקר מילים בעברית, עדיין אין הרבה כלים לקידום האתר בעברית כמו שיש באנגלית ובטח שלא תמצא פרילנסרים ישראלים שיעבדו בשביל מחירים זולים כמו שתוכל למצוא בשפה האנגלית. לתשומת ליבך.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 20 אפריל 2009 15:31   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  5

אין ספק שבקשר לשינויים אין מה לעשות זה חלק מהעסק ואני מבין את זה, אבל לדוגמא עשיתי סקר שוק על נישה מסויימת ובעיברית דווקא הלך לי לא רע כמעט בכל הקטגוריות, מה אתה אומר?

פרופיל