אהלן,
למען האמת רק הגשם בחוץ שכנע אותי לא לבדוק בקלנדר שמא אולי קפצנו ל 1 באפריל
וברצינות:
תודה ששיתפת,
לא מצאתי את המודעה בחיפוש, כנראה שגוגל הספיקו לנטרל אותה, או שמי שפרסם אותה עושה אקספרמנטים להעביר את הזמן והוריד אותה.
יש מצב בחשבונות אדוורדס, שבו מה שטכנית לא מתאפשר ברמת המודעה, כן מתאפשר בהכנסת מילות המפתח. אבל! וזהו אבל גדול, תוך יום יומיים גוגל יזהו שהצלחת להשחיל מילת מפתח לא כשרה לרשימה שלך, וישלחו אזהרה. כמובן שעד שתוריד את המילה מהרשימה, המודעה כולה תהפוך ללא פעילה.
הפרצה בטקסט דינמי יכולה להצליח להכניס משהו לא כשר לתוך המודעה, מכיון שהדבר טכנית מתאפשר כמילת מפתח. מכיון שבטקסט דינמי מילת המפתח מופיעה אוטומטית במודעה, ייתכן ובמקרים מסוימים מצליחים להכניס מילים או תצורות שגוגל לא היה מתיר להכניס באופן נורמלי.
עם זאת רוב השטיקים לא יעברו ב DKI, מכיון שאם המודעה לא תעמוד בתנאי עריכה, אוטומטית תופעל הגדרת ה Default או שהמודעה לא תופיע כלל.
אני ממליצה כמובן להתרחק מתעלולים כאלה, אני מוצאת בהם אפס תועלת ומקסימום נזק.
2. שימוש בטקסט דינמי ב display url היא פעולה חיובית שמשפיעה לטובה על ה CTR.
הדרך הנאותה להפיק את המקסימום מהפיצ’ר הזה היא לרשום בכתובת האתר לתצוגה את כתובת האתר שלך עפ"י כל הכללים בליווי ה DKI:
YourDomain.com/{KeyWord:Default}
3. הבאת דוגמא מצוינת לשימוש גרוע מאוד במילות מפתח וכן ב display url:
שתי המודעות האחרונות המופיעות בדוגמא אינן ממוקדות לחיפוש, בחירת מילת המפתח כנראה הייתה כללית והיא שהפעילה את המודעה, למשל Anxiety. ואם כבר נבחר ביטוי ספציפי יותר כמו Treat anxiety, למה לא להכניס אותו בכותרת? פיצול, פיצול.
מישהו מבין משהו מהדיספליי: www womentowomen.com או שזה נראה כמו שרשרת ארוכה של נמלים?
מה רע ב : WomenToWomen.com
הצלחה לכולם,
טל