שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מספר מפרסמים; יחסי המרה
פורסם: 23 אוקטובר 2007 22:30   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  46

היי רן,

שתי שאלות:

1. האם ישנה דרך פשוטה לדעת כמה מודעות ממומנות יש עבור מילת חיפוש? אני מוצא שזה מאד מבלבל לספור אותן שכן לפעמים המודעות שבדף הראשון חוזרות כולן או חלקן בדף השני ולפעמים ישנן מודעות בכלל אחרות בדף השני. נתקלתי גם במקרה בו בדף הראשון היו ארבע מודעות ולכן ציפיתי שלא יהיו כלל מודעות בדף השני אך שם היו שמונה מודעות. בקיצור מאד מסורבל ומבלבל. האם אני יכול לסמוך על גוגל שגם לזה יתנו כלי פשוט או בקיצור האם ישנה דרך פשוטה לדעת כמה מודעות ממומנות ישנן עבור מילת חיפוש מסוימת?

2.מה צריך להיות שעור נורמלי של הקלקות על מודעה יחסית למספר החשיפות ומה צריך להיות שעור סביר של ביצוע קניה מתוך סך ההקלקות על המודעה?

תודה,
פז

פרופיל

פורסם: 26 אוקטובר 2007 04:50   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי פז,
CTR התחלתי שאפשר לעבוד איתו ביעילות הוא לדעתי 2% ובהמשך לשאוף לכמה שיותר. פחות מכך מתחיל להיות בעייתי וליצור כובד בקמפיין ותחושה ש"זה לא זורם”.
שיעור המרה (=המרה מקליקים למכירות, או מגולשים לקונים) ריאלי נחשב ל 1%, בתור מתחיל גם 1 ל 150-200 נחשב ריאלי. אפילייאטס מנוסים יכולים להמיר גם 2% ואפילו 3%.

הרבה הצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 27 אוקטובר 2007 19:45   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  18

הי טל,
מלבד ה"צרות" שיש לי בקמפיין הראשון שלי (דורש שרשור חדש) מהמספרים שהצגת פה נראה לי שאני בבעיה..
רוב המוצרים שבחרתי להתחיל בהם נותנים עמלה של כ-20$
עפ"י יחסי ההמרה שציינת אני אמור להגיע לעלות CPC של כ0.20 על מנת לא להפסיד. בכל נסיונותיי כaffiliate מתחיל לא הצלחתי להתקרב לזה..

האם זה שכר הלימוד המקובל או שאני פשוט לא בוחר pharses מספיק טובים?

תודה.

פרופיל

פורסם: 28 אוקטובר 2007 01:47   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אהלן,
שאלה מצוינת, ואחת הבעיות השכיחות של אפילייאטס בשלבי ביניים.

1. ה CPC יהיה יותר ריאלי עם הזמן, אני יודעת שקשה כרגע לחזות את זה, אבל ה CTR מאוד מאוד חשוב כאן, והוא בפירוש מוריד את העלות לקליק, אז תשקיע במודעות מושכות ורלוונטיות.
2. כן, עם הזמן צריך במקביל גם לחפש מילים ארוכות יותר ויקרות פחות.
3. גם אם העלות לקליק גבוהה מדי או רק מחזירה את עצמה, נלמד במהלך הקורס כיצד לצמצם את מס’ הקליקים הדרוש למכירה, כך שתוכל להמיר יותר קרוב ל 2%. אלה טכניקות שעובדות מצוין, אבל אי אפשר לרוץ לפני שלומדים ללכת, וכאן תצטרך סבלנות להתמחות בכל החומר הבסיסי לפני שתוכל ליישם דברים אחרים בהצלחה.

טל

פרופיל