שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

2 מתוך 2
2
שאלה למה המדריכים של הקורסים ב ebay לא עוזרים בפורום ebay ?
פורסם: 02 דצמבר 2009 00:39   [ התעלם ]   [ # 16 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  42

לפני שנרשמתי לקורס המסחר באיביי קיבלתי הרבה מאוד הבטחות מיועצי הלימודים בקליקים שאיביי כזירת מסחר משתלמת מאוד ואפשר לעשות בה הרבה מאוד כסף. החלטתי להרשם והסתבר שקליקים הביאו לי חומר טכני - מה שכל בן אדם יכל לעשות בחקירת האתר איביי.
בסה"כ אמרו לי תמצא מוצר זול ותמכור ביוקר - כאלו הדבר לא ברור לכל תינוק.
איפה אני אמצא? על מה הם ממליצים וכו? יש לזכור שהקורסים לא מעודכנים ככה שגם אם הוא היה ממליץ על אתר מסוים יכול להיות שהאתר בכלל היה נסגר עד היום וכו.
שיטות הארביטראז’ ואמאזון למיניהם לא מתאימות לדוגמא לפתיחת חנות ובשביל זה אתה צריך דרופשיפר טוב - ציפיתי שקליקים יתנו לי איזה ספתח בעניין.
והדבר הכי חשוב זה שאין שיעור אחד אפילו בחינם לרוכשי הוידאו והוא עולה ב"סה"כ" 150 שקלים. לפי קריאת הפורום אני מבין שפעם באמת היה חשוב לרן ארוסי ושותפיו שהלקוחות יצליחו אבל כיום נראה לי לפחות שהם רק רוצים למכור כמה שיותר.
הייתי שמח אם היו מציעים לנו פגישה שבה היינו חולקים מידע ונעזרים במדריכים של קליקים. כי בסה"כ הצלחה שלי זה גם הצלחה שלהם.

פרופיל

פורסם: 02 דצמבר 2009 04:39   [ התעלם ]   [ # 17 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

שלום לכולם !
לא קובי ההצלחה שלהם - היא למכור את “הידע הטכני” הזה לכמה שיותר אנשים בארץ,ולא רק את הקורס של מסחר ב EBAY , אלא עוד קורסים אחרים . ההצלחה שלך ושל כל שאר החברים החדשים כמוך וכמוני ועוד שחלקם מאוכזבים מהשירות - מהמענה של המדריכים , היא בעצם השתדלות והשרדות בים של הקרישים ב EBAY .אם תשתדל ותעייזר בעצות ותשובות של חברים בכירים פה בפורום אולי תצליח במשהו ( אבל זה הרעיונות,מקוריות והמזל ביחד שלך מול תחרות עצומה ).העצה היא לכל המאוכזבים פה לנסות לקרוא את כל הפורום מהתחלה (למרות שיש שאלות ותשובות שחוזרות כמה פעמים ), אני למשל עוד לא עשיתי את זה .אבל למי שיש לו זמן שיעשה את זה בזמן הפנוי שלו ( מיש רציני ) , מעבר לכך אין לי מה לייעץ פה עוד.אני גם חבר חדש ומאוכזב בפורום זה , לימוד מוצלח ומכירות טובות לכולם !!!!

פרופיל

פורסם: 02 דצמבר 2009 23:08   [ התעלם ]   [ # 18 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

א יש עצה אחת שאני יכול לתת לכם שבאמת תעלה את הרמה שלכם באיביי, זה להעלות מכירות! אני יודע שזה נשמע ברור וקצת טיפשי להגיד את זה, אבל אני לא אומר את זה סתם.

במשך הרבה זמן חיפשתי מוצרים ודרכים חדשות למצוא מוצרים ובגלל שלא הייתי מסופק מהם לא העלתי כמעט מכירות. אחרי חודש/חדשיים באיביי שמתי לב שיש לי בקושי שתי מכירות ומאותו רגע לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי להעלות מכירות כל יום.

תאמינו לי, תעלו מכירות כל הזמן אפילו אם אתם לא הכי זולים בקטגוריה. תנו לעצמכם מטרה להעלות נגיד מכירה אחת ביום, כל יום.

העמלת שאיביי לוקחים כדי להעלות מכירה היא נורא נמוכה. אתם יכולים להעלות 20 מכירות ב7 דולר בלבד. אתם באמת חושבים ששום דבר מה20 מכירות האלו לא יצליחו וימכרו?

הבעיה של רוב המוכרים המתחילים היא שהם מחכים למוצרים מושלמים - זה לא קורה.
ובנתיים, הם לא עושים כלום חוץ מלהתלונן.

דרך אגב, את כל זה אני אומר מנסיון וממה שאני עברתי (ולא כל כך מזמן...)

בהצלחה לכולם smile
אור פז

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

2 מתוך 2
2