שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

יש שמועה על תוכנה לניהול מכירת מוצרים בEBAY - תומר ? גיל ? אופיר? יש מצב ללינק?
פורסם: 04 דצמבר 2009 04:01   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  44

תודה מראש

אחד שכמעט לא מאוכזב מהקורסים ומבין את המציאות

אבל באמת תעשו משהו…

פרופיל

פורסם: 04 דצמבר 2009 19:02   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  165

לצערי לא ממני...אני חושב שגיל עובד על משהו…

חתימה 

רוצים לקבל עידכונים חמים וטיפים על מסחר ב-eBay ישירות למייל?

שלחו עכשיו מייל לכתובת: עם הכותרת ‘הרשמה’
ותקבלו עידכונים שוטפים וטיפים חמים למכירות ב- eBay.
הרשמו עכשיו!

פרופיל

פורסם: 06 דצמבר 2009 17:08   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

אביב,
קראתי שכתבת עליי ועל עוד מספר אנשים בפורום שאנחנו דורשים כספים מאנשים על מנת לענות להם לשאלות ולא מספקים תשובות!!! שקר גס ורע!!! אני מעולם לא דרשתי שקל מאף אדם על מנת לעזור לו!!! הכל נעשה מזמני האישי, תוך מתן תשובות ועזרה רבה ככל הניתן!

אני רוצה להזכיר לך שוב - שאין לי ולאף אחד מהאנשים שרשמת עליהם את דברי הרוע הללו שום קשר לאף גורם כזה או אחר, כל אחד עוזר מזמנו ומרצונו לעזור.
אנו לא חייבים לאף אחד כלום ובסופו של דבר אתה כותב דברים כאלו!
ממש חבל…

חבל שאתה הורס את כל הקהילה שנבנתה על מנת לעזור לאנשים!

חבל שאתה מפיץ דברי שקר כאלה ואני ממליץ לך לשנות את הגישה שלך על מנת להצליח!

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 08 דצמבר 2009 20:44   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  28

מה ?!?!?!?!?!?!?!

גיל לוקח כסף ?????  שקר גס ומגעיל, פשוט מגעיל !!!!!
תשמע מר אביב אני לא מכיר את גיל אישית אבל אני רוצה להגיד לך שכל פעם שהייתי צריך מהבן אדם עזרה לפעמים בשאלות הכי מצחיקות הבן אדם לא היה מהסס לענות לי ומחזיר לי תשובה בהקדם האפשרי. הוא מעולם לא לקח ממני שקל ולא אפילו אגורה על התשובות שלו, הכל נעשה מתוך אכפתיות לזולת ומתוך רצון שעוד אנשים יצליחו כמוהו בתחום האיביי. מדהים אותי כל פעם מחדש איך אנשים יכולים כ"כ צרי עין פשוט דוחה. הבן אדם היה מחזיר לי תשובות מלאות ומפורטות באורך של מגילה כך שאף פעם לא היה לי מקום לטעויות. אני מציע שתוציא את המירמור שלך במקום אחר ועל מישהו אחר.

ולגיל: אל תתייחס לאנשים מהסוג הזה אני רוצה להודות מעל במה זאת על הכל העזרה שאתה נותן לחבר’ה מתחילים כמונו. בשמי ובשם כל קהילת פורום קליקים/EBAY
תודה רבה מקרב לב !

פרופיל

פורסם: 08 דצמבר 2009 21:08   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  31

גיל שלום
אני עומד מאחורי כל מילה של רועי, כשהייתי זקוק לעזרה אם זה בפורום ואם זה בתיבה הפרטית, אתה הייתה שם לענות תשובות מפורטות ומועילות וכמובן על זה אני רק יכל להודות לך מקרב לב.

ולכל מי שיש טענות, שיסובב אותם כלפי עצמו, ממורמרים? תבואו בטענות רק לעצמכם.

חתימה 

http://wireless-internet-for-laptop.com
http://make-fireworks.com

פרופיל

פורסם: 08 דצמבר 2009 22:40   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  94

אני גם תומך בכל מילה שרועי אמר ואני אגיד שוב ושוב תודה לגיל ולתומר ולכל מי שעוזר ונותן מעצמו....

פרופיל

פורסם: 09 דצמבר 2009 01:59   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  37

אביב, עם גישה של בת יענה לא תגיע רחוק, מקסימום לאיזה לוע של נמר רעב.
במקום לחפש פתרונות לאכזבות ולבעיות שלך , אתה קובר את הראש בחול וזורק אשמה על אחרים.
במקום לנסות ללמוד, אתה מתלונן, ובמקום ללטש את המציאות הקיימת למשהו טוב יותר אתה בוחר לקבל אותה כעובדה, והרי זאת כבר בעיה שלך. לא הרווחת את הזכות לטעון שאנשים כמו גיל לוקחים כסף מאנשים לתשובות פחחח הצחקת אותי . הבנאדם נכס בחסד עליון. לא רק שהוא לא לוקח שקל מאף בנאדם ומשקיע מזמנו הפרטי (ואם אתה בנאדם משכיל תבין שזמן=כסף במקרה שלו הרבה כסף) הוא גם דואג שתבין ותצליח ליישם , אם יש בנאדם שלא תוכל לומר עליו מילה רעה זה גיל. הבנאדם משקיע מעצמו פעמים רבות יותר ממה שאפשר לבקש. נותן לך תשובות ברמת פירוט ומקצועיות של לא פחות מאף מרצה או מורה בתחום. אני יגיד לך יותר מזה הוא גם עושה את זה בשמחה ובחינם. במקום לנסות וללמוד מאנשים כמוהו וכמו אחרים המוכנים לחלוק את מירב הידע והניסיון שלהם על מנת שמתחילים כמונו יצליחו אתה מעדיף להתלונן ולקטר , וזאת אכן זכותך אבל אל תבוא בהצהרות וטענות חסרות בסיס וטטען טענות שיקריות (זה נקרא הוצאת דיבה)והמצויות לעיל ולא מעט אנשים פה חייבים את ההצלחה שלהם בתחום לאנשים כמו גיל, ואני ממליץ לך מעבר ללשנות את הגישה ללכת ולשאול כמה עולה ייעוץ בתחום מכירות ושוק, אולי אחרי שתראה כמה כסף שווה הזמן של האנשים האלו תתחיל להעריך אנשים כמו גיל שמשקיעים פה בהחלט לא מעט.

וכמו שאופיר חי אמר כאן ובצדק - מורמרים אז תבואו בטענות לעצמכם אבל אם אתם רוצים ללמוד עושה רושם שיש פה מספיק אנשים שישמחו לעזור וללמד. אף אחד לא אמר שהתחום קל נהפוך הוא, נאמר שהוא דורש השקעה ולא מעט זמן ללמידה.

והדרך היחידה ללמוד היא עשיית שגיאות ולמידה מטעויות
ולעיתים לוקח זמן להגיע להצלחות.

בכל מקרה סליחה על החפירה,
ושיהיה לכם המשך שבוע נעים

פרופיל