שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

הי חברים, שאלה בנושא פידבק…
פורסם: 09 דצמבר 2009 03:43   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  66

האם זה לגיטימי לבקש פידבק מלקוחה שמכרתי לה מוצר דרך דרופשיפר,
אך בגלל כמה בעיות, נתתי לה אפשרות לקבל את כספה חזרה,
והיא הסכימה, ז"א החזרתי לה את כספה.
אבל כל האינטראקציה ביננו הייתה חיובית.
אז, אני מקווה שהבהרתי את עצמי,
לגיטימי על מצב כזה לבקש פידבק?
תודה.
רון

פרופיל

פורסם: 09 דצמבר 2009 04:27   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

היי , אני אומנים תלמיד חדש !  ,לפי מה שלי נראה ( זו דעתי בלבד) - אין פה על מה לבקש משוב, אף אל פי שאת יכולה לנסות ולבקש ( בלי שום קשר , אם מוצדק או לא ).
כי הרי משוב נותנים על העיסקה עצמה - אם זה מוכר אז הוא מקבל משוב על העיסקה עצמה שזה משלוח , שירות לקוחות , אריזה . ואם זה קונה - על התשלום בזמן והיחס כלפי המוכר.
במקרה שלך לא הייתה בסופו של דבר עיסקה ולכן לא שלא לגיטימי ,אלא מצחיק ! כי הקונה לא יבין את השאלות שלך או בקשות לגבי משוב . אבל שוב זה הדעתי בלבד , חוץ מזה למרות המצב - איך שזה נראה בכל זאת עדיף לכתוב לקונה את הבקשה לגבי המשוב .רע משה לא יצא זה בטוח , ככה שאין פה בושה או מצב לא נוח . אז בכל זאת תנסי - ותכתבי אחר כך מה היה , באמת מעניין אם זה לגיטימי? ומה חושבים פה החברים הבכירים ? אולי יש להם דעה אחרת.

פרופיל

פורסם: 09 דצמבר 2009 14:16   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי,
בהחלט אתה יכול לבקש פידבק מהקונה אם האינטראקציה ביניכם היתה חיובית.
לפעמים עסקאות לא יוצאות לפועל, וזה חלק מהביזנס - אך צריך לקחת בחשבון מס’ דברים:
1. יש סיכון לקבלת פידבק שלילי (למרות האינטראקציה החיובית), ולכן צריך לשקול לעזוב
את העניין ולהמשיך הלאה.
2. למרות הפידבק החיובי שינתן מהלקוח, רוב הסיכויים שה-DSR יהיה נמוך, לכן אולי עדיף
לוותר על הפידבק החיובי הבודד הזה.

לשיקולך… ההצעה שלי - אם יש לך מס’ קטן של פידבקים, לשלוח מייל לקונה שאתה מצטער על העסקה שלא יצאה לפועל—ולהמשיך הלאה…

בהצלחה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל