שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

גזירת מילת מפתח
פורסם: 17 פברואר 2008 23:38   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

יש לי מילת מפתח - type 2 diabetes diet למוצר לסכרת. שמקבלת הכי הרבה הופעות וCTR של 2.36% - בסדר וניסיתי מכל הכיוונים לגזור אותה בהצלחה קטנה מאד.
אילו מילות המפתח הרלוונטיות שמצאתי.
Diabetes Type 2 Diet
diet for diabetes type 2
diet for type 2 diabetes

כל מילת מפתח אחרת שאני מנסה לא מופיעה כלל בחיפושים לפי ה wordtracker
האם עלי להתעלם מwordtracker
ולנסות בכל זאת מילים נגזרות?

פרופיל

פורסם: 18 פברואר 2008 15:29   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

בוקר טוב,

לא, אני לא חושבת שאת צריכה לגזור את הביטוי הזה עוד. נראה לי כי ביטויים אלה הם ממוקדים מספיק, כללת גם סוג, וזו הסיבה למיעוט ההופעות.
הנה מה שצריך לעשות, אני מקווה שזה מה שיש בקמפיין שלך: הביטויים הנ"ל צריכים לחיות בקמפיין יחד עם הביטויים הכלליים יותר למשל diet for diabetes. במקרה שיחפשו את הראשון והכללי יותר, הוא יעלה. במקרה שיחפשו את הנגזרת שלו diabetes type 2 diet, זה יעלה, ויהיה זול יותר וישיג CTR גבוה יותר, מכיון שהוא יותר רלוונטי לגולש.
בנוסף לאלה צריכות להיות נגזרות נוספות של diet for diabetes מלבד type 2.
אלא אם כן המוצר הוא ספציפי ל type 2 ?

רעיונות נוספים?

recipes for diabetes
cooking for diabetes
sugar craving diabetes
healthy recipes diabetes
diabetes nutrition
diabetes nutrition advice
control blood sugar
diabetes food pyramid
healthy food diabetes
וכמובן כל ה:
treatment for diabetes
control diabetes
how to deal with diabetes
sypmtoms for diabetes

אם לי היה סכרת הייתי מחפשת דבר ראשון:
chocolate cake for diabetes
cake recipe for diabetes
אבל wordtracker חושב אחרת.

אלו רק רעיונות, אינני יודעת מה מתוך כך רלוונטי כי איני יודעת מה המוצר. 

בהצלחה,

טל

פרופיל

פורסם: 18 פברואר 2008 19:21   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

הסיבה שחשבתי שעלי לגזור מילה זו היה שהיא מקבלת את מירב ההופעות 2400בצורתה הכללית מתוך סך הכול 3200 הופעות של המודעה. מזה אני מבינה שלא כך מתבצע החיפוש אלא שהחיפוש הוא במילים יותר ממוקדות ורציתי להגיע אליהם.

פרופיל

פורסם: 18 פברואר 2008 20:18   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אם כך, הביטוי בהתאמה רחבה מקבל את מירב ההופעות. את צודקת שפירוש הדבר (אם יש בקמפיין גם התאמה מדויקת של אותו ביטוי) שמחפשים נגזרות שלו.
במקרה כזה כן כדאי לגזור שוב, כדי להבין מה בדיוק הגולשים מחפשים ובשלב מאוחר יותר להיפטר מהביטוי הכללי.
אני רואה ב wordtracker כמה נגזרות כאלה, ייתכן שהוספת ביטוי או שניים יוריד את לחץ ההופעות מהביטוי הכללי. לגבי הכנסת נגזרות עם הופעות מעטות מאוד, זה לשיקולך בהתאם לכמות המילים שאת מסוגלת לנהל בשלב זה בקמפיין. אם תוסיפי אותן זה בוודאי יוריד את כמות ההופעות מהביטוי המקורי. בכל מקרה אל תגזרי ותיפטרי מהביטוי המקורי! תשאירי אותם בקמפיין במקביל.
מה שעוד כדאי לבדוק זה את החיפושים המקוריים של הגולשים ב query report (בחשבון אדוורדס, תחת reports), שגם הם למעשה נגזרות של הביטוי הנ"ל.

בהצלחה,

טל

פרופיל