שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חישוב פרסום אפקטיבי
פורסם: 10 מאי 2010 23:54   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  37

היי אופיר,

רציתי לשאול, בהנחה שאני מפרסמת מוצר של תכנית שותפים ולצורך הדוגמא אני מקבלת עמלה של 25 ש"ח פר ליד

כיצד אני מחשבת האם הפרסום באדוורדס משתלם? עפ"י אילו נתונים סטטיסטים?

לדוגמא: עלות לקליק שלי היא 1 ש"ח, מתוך 100 קליקים, 10 מילאו טופס שעל כך אני מקבלת עמלה של 25 ש"ח אז החישוב יהיה:
הוצאה: 1 * 100 = 100 ש"ח
הכנסה: 10 * 25 = 250 ש"ח

השאלה כיצד אני צריכה לעשות את החישוב כדי לדעת אם שווה לי לפרסם את המוצר?
כמה מתוך הגולשים שראו את המודעה יקליקו עליה? כמה מתוך הגולשים שהקליקו על המודעה שלי, יבצעו המרה בפועל בממוצע?

אני יודעת שזה לא מדע מדוייק וזה דורש שיפור מתמיד של הקמפיין בהתאם לנתונים, אבל האם יש מדד סטטיסטי ממוצע שבעזרתו אני אוכל לחשב אם משתלם לי לפרסם מוצר כזה או אחר בגוגל אדוורדס?

מקווה שהבהרתי את השאלה בצורה נכונה, אשמח לתשובה מפורטת

פרופיל

פורסם: 11 מאי 2010 19:08   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  186

כל עוד את ברווח תפרסמי…
אם נגיד את מקבלת 25 ש"ח על ליד ו4 מתוך 100 ממלאים אז העלות שלך צריכה להיות פחות מ100 ש"ח ל100 קליקים שזה אומר פחות מ1 ש"ח לקליק.

ואם כבר מדברים אז אני כבר מגלם בפנים את ה 5 % שאני נותן לרואה חשבון שיוציא לי חשבונית לפרילאנסר ואם אין לך עסק אז את צריכה גם להכניס את זה לחשבון. אני למשל לא יפרסם כזה מוצר אם הוא יעלה לי ל100 איש 95 ש"ח ומעלה כי זה לא ישתלם לי.
מה שכן, כל מחיר מתחת ל95 אגורות הוא רווח נקי.
ודרך אגב את גם יכולה למדוד את הרווח לפי הפער שבין המחירים.
אם למשל הלימיט שלך הוא שקל ואת השגת מחיר לקליק של חצי שקל אז הרווח שלך הוא חצי שקל על כל אדם שנכנס

עד כאן שיעור מתמטיקה לאפיליאייטים חלק א’..

חתימה 

מגנטים לאירועים
לימוד קלידים , גיטרה , תופים , דרבוקה , פסנתר אונליין חינם
לימוד פוטושופ וצילום אונליין חינם

פרופיל

פורסם: 11 מאי 2010 20:22   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

היי נעמה.
אני מסכים לחלוטין עם חן. מעבר לכך בשיעור מס’ 3 אני מדבר על בחירת ביד ברירת מחדל שאחריו צריך להתחיל לבצע אופטימיזציה.

אופיר.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל