שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

עזרה - מאיפה מתחילים, הלכתי לאיבוד!
פורסם: 31 מאי 2010 19:20   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  49

אופיר שלום,
אניי לומדת את התוכנית המלאה של קליקים.
סיימתי בהצלחה את הקורס של דור, ויש לי אתר אינטרנט: toddlers-world.com.
המשכתי לקורס שלך מתוך מטרה לשווק הן את האתר שלי - על מנת להרוויח כסף מהמודעות שבו, והן מתוכניות שותפים.
אבל נראה לי שהלכתי לאיבוד, ואני פשוט לא יודעת מאיפה מתחילים.
יש גם הרבה דברים שלא ברורים לי:
1. לצורך בנית האתר עשיתי מחקר מילים, ולפי מילות המפתח נכתבו הכתבות, מה הקשר אם בכלל קיים, למחקר המילים הנדרש כאן.
2. כמה מודעות עלי ליצור? האם לא מספיק מודעה אחת? בשביל מה כמה עשרות? וכן למה כל מודעה צריכה יותר ממילת מפתח אחת שתופיע בה? או שמילים אלו לא מופיעות במודעה.......... פשוט לא ברור לי בכלל.
3. האתר אינו אתר שמוכר מוצר, אלא אתר תוכן. האם הוא מתאים לקורס? הדבר היחיד שיכול להניב כסף באתר זה המודעות - אדסנס ובנרים של אפילייטס.
בקיצור,
האם בחרתי בקורס אדוורדס מוקדם מידי, והיה עלי לבחור קודם בקורס אחר, למשל שותפים?
אשמח לקצת הכוונה.
תודה רבה,
דפנה.

פרופיל

פורסם: 01 יוני 2010 20:55   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

היי דפנה ברוכה הבאה. אני אנסה לענות כמיטב יכולתי על השאלות שלך בסדר שנראה לי הכי הגיוני.

3. הקורס המומלץ לאחר קורס בניית האתר הוא קורס תוכניות השותפים, ורק לאחריו הייתי ממליץ לך ללכת על קורס האדוורדס - ייתכן וזה כבר יפתור לך את הבלאגן בראש.
1. מחקר המילים הנדרש לכתבות הוא זהה למחקר המילים בשביל האדוורדס - המשמעות היא פשוט שהכתבות שנכתבות לפי מילות המפתח ישמשו לקידום האתר בצורה אורגנית בעוד שאותן מילים ישמשו למודעות אדוורדס ולקדם אותו בצורה ממומנת.
2. ברור שאפשר לעבוד עם מודעה אחת כמו שאת גם יכולה לנסות רק פעם אחת לעשות כסף מהאינטרנט ולקוות שתפגעי בניסיון הראשון. אבל בגלל שאנחנו יודעים שאנחנו לא כאלה חכמים אנחנו רוצים לייצר הרבה וריאציות בשביל: א. להתניע את המחשבה היצרתית שלנו וליצור תוצאה סופית יותר טובה ו-ב. בשביל שנוכל לבדוק כל מיני וריאציות ולהבין מה עובד הכי טוב.

אני מקווה שזה ענה לך בגדול על השאלות, למרות שאני מאמין שלא smile אם יש לך בלאגן אל תדאגי - זה רק מראה שאת כנראה בכיוון הנכון כי את אוספת המוווון מידע בזמן מאוד קצר. עצתי, תתחילי בזה שתעשי את קורס תוכניות השותפים, ובהמשך תחזרי לקורס האדוורדס.
בהצלחה
אופיר

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 13 אוגוסט 2010 22:47   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  263

אוקיי אז שאלה לגבי התשובה שנתת לדפנה-
אם המטרה שלי היא לקדם את האתר שלי בעזרת פרסומות ממומנות, מילות המפתח שבחרתי עבור הקידום האורגני של האתר הן מין הסתם לא היו הבחירה הראשונה ו"האידיאלית “ ביותר מאחר וחייבים להתחשב גם בתחרות שיש על אותן מילים. האם באדוורדס לא מתחשבים בתחרות כזו? כלומר, האם אני יכולה לחזור אחורה וכן לבחור במילים שרציתי בהתחלה כי היו הרבה חיפושים ופשוט לא להתחשב בתחרות?

ושאלה שנייה, אם יש כבר אתר, האם לא כדאי פשוט להפוך את דף הבית לעמוד נחיתה טוב כמו שהראית בדוגמא של המעצבים הפרילנסרים?

תודה....  smile

חתימה 

מצא שותפים לטיול ב-Nettrip.co.il

Newborn Feeding

פרופיל

פורסם: 14 אוגוסט 2010 01:19   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

א. באדוורדס גם צריך להתחשב בתחרות - כי תחרות גדולה משמעותה שהעלות לקליק תהיה גדולה יותר. אני הייתי מחפש מתחיל עם מילים בהתאמת PHRASE ו EXACT שעולים לא יותר מדי (הכל יחסי לכמה כסף שיש לך כמובן) ורואה מה זה נותן ומשם מתחיל לתקן.
ב. נשמע לי הגיוני מאוד, הכל תלוי במטרה של האתר. אבל בעקרון דף הבית הוא עמוד נחיתה טוב שמוביל לפעולה רצויה.

מקווה שזה ברור מספיק.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 14 אוגוסט 2010 01:59   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  263

ברור, תודה. עכשיו רק צריך למצוא מישהו שיעשה דף נחיתה טוב מעמוד הבית..

חתימה 

מצא שותפים לטיול ב-Nettrip.co.il

Newborn Feeding

פרופיל