שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה לרן ארוסי: שימוש ב-PPC חלופיים, דהיינו “המומלצים” של פיליפ מנצור.
פורסם: 22 יוני 2010 03:44   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

אחד האפיקים שהומלצו על ידו היה לפרסם דרך MIVA. שמתי שם $100 + $50 קופון, בניתי מודעות והופ… לאחר שאישרו את המודעות כמות הלינקים הייתה פשוט אסטרונומית.
אך אליה וקוץ בה! בחיים לא ראיתי כזו זרימה של “קליקים” שהם פשוט זבל מוחלט וכולם מדומיינים שנראה כאילו בנו אותם במיוחד כדי להונות את הלקוחות.
שלחתי להם מייל עצבני שהם פשוט רמאים ושיחזירו לי מיד את הכסף, הם אפילו לא טרחו לענות. שפניתי למנהל החשבון שלי הוא שלח לי מייל בסגנון “אני מצטער שזה קרה, תיצור איתי קשר שנוכל לדאוג שתקבל הפניות מלינקים יותר איכותיים”.
באמת תודה, אחרי שאכלו לי לבינתיים $50 על כלום.
אני מתאר לעצמי שרן ארוסי לא ימליץ על מוצר של מישהו אם טרם ניסה או בדק את המוצר, אז איפה פה הבעיה? מה הפתרון?

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל

פורסם: 22 יוני 2010 14:07   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

לפי מה שאתה מספר, אין בעיה. הנציג הבטיח להשיג לך לידים איכותיים יותר…
חשוב גם להבין ש-$50 זה לא הרבה כסף לקמפיין ושלעיתים קרובות מאד צריך להשקיע יותר רק כדי להבין את הנישה.

לפי מה הגדרת את הקמפיין? מילים/מיקומים/דמוגרפיה/שילוב? מה היה הביד שלך? מה כתבת במודעות שלך? יש יותר מידי משתנים שיכולים להשפיע על הביצועים שלך…

מנסיוני ל-Mive יש קליקים מאד לא איכותיים ביחס לגוגל - אבל (וזה אבל חשוב) אתה יכול לקבל קליקים בעשירית ממה שהם עולים בגוגל, ואם אתה מפנה אנשים לעמוד נכון, אז הם גם ממירים לא רע בכלל smile

זה עניין של נסיון, כנראה… זה היה הקמפיין הראשון שלך איתם או בכלל?

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 22 יוני 2010 16:41   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

תודה רבה על התשובה רן.

מה שלהלן ברור לי כשמש:
1. $50 זה בכלל לא סכום גדול אבסולוטית בקמפיינים ואין לי אפילו בעיה לשלם מאות ואלפי דולרים כשכר לימוד וצבירת ניסיון בניהול קמפיינים וניתוח נישות.
2. הקליקים ב-MIVA פחות איכותיים מגוגל וזולים משמעותית (עלו לי בערך עשירית מגוגל).
3. טענתי לא הייתה לבעיית שיעור המרות ביחס לקליקים.
4. כל קמפיין כפוף לאופטימיזציה לפני שאני בא בכלל בטענות לגבי יחס ההמרה.

טענתי היא שהקליקים שהגיעו אלי (אני עושה מוניטור REAL TIME באמצעות LiveZilla) היו פשוט נראים כמו כאילו איזה רובוט עשה אותם:
1. 100% Bouncing Rate (ממש אפס נוכחות בדף נחיתה) בזמן שכמות הקליקים היא בגדר היסטריה כמותית.
2. ביקור בדומיינים המפנים הציג דפים שנראים יותר דלים מהדף דוגמה שהצגת בשיעור האחרון של שיווק שותפים.
3. ברגע שאתה מרגיש מרומה אז גם $50 שלקחו לך מקוממים אותך!

אכן זה הקמפיין הראשון שלי איתם, ולצערי אין שם שום אפשרות להגדרות קמפיין מבחינה דמוגרפית. רק להתקשר אליהם ולבקש שזה יהיה או רק ארה"ב או כל העולם.

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל