שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

זכיות יוצרים על כול מוצר-בעיה רצינית
פורסם: 20 אוקטובר 2010 07:23   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

טוב תראו אני שנה באיבי, נחסמתי יותר מ 4 פעמים וכול פעם מדבר אחר ,למדתי מהטעיות של עצמי, וכרגע הייתי בחוסר פעלות יותר מחצי שנה (באזישו שלב נימאס לי)אבל אני רוצה לחזור שוב לעסוק באיבי, אבל אני חושש שוב מהבעיה הזאת של הזכיות יוצרים בעבר מכרתי מוצרים כמו UGG למדתי את הלקח והבנתי שזה לא משתלם אז התחלתי למכור מוצרים כמו מחזיקי מפתחות וכו, אחרי תקופה קצרה איכשו גם זה לא עבר ושוב קיבלתי את ההודעה המעצבנת על זכיות יוצרים.... זה פשוט שובר ומתסכל אותי כול פעם מחדש.... איך לעזאזל אני יכול לדעת האם המוצר אני עומד להעלות למכירה יש לו זכיות יוצרים או סכננה ממשית למחיקה. איך אני נימנע מזה??
ותודה מראש

פרופיל

פורסם: 20 אוקטובר 2010 18:25   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  712

עד כמה שאני יודע, באיביי לא חוסמים על זכויות יוצרים smile , חוסמים על זיוף !!!!

תפסיק למכור מוצרים מזויפים !

דבר שני, אני בספק שאתה תימצא דרופשיפר של מוצרים איכותיים “אורגינלים” ובמחיר “שווה” !

יש לך 2 אפשרויות, לחפש מוצרים ב OFF-LINE ולשלוח אותם לבד, או לחפש חברה ישראלית או בין לאומית שתסכים לעבוד איתך על בסיס דרופשיפינג / או קניית סטוקים.

בהצלחה !

חתימה 

השוואת חברות אחסון אתרים

שיעורים פרטיים במפגשים אישיים!

בניית אתרים,קידום אתרים,יצירת הכנסות מהאינטרנט ועוד…
העמוד שלי בקליקים
יש ליפנות בהודעה פרטית.

פרופיל

פורסם: 21 אוקטובר 2010 05:23   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

או שלא תמכור מותגים, או שתמכור מותגים בעזרת אתרים אמריקאים אמינים כמו אמאזון.

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

פורסם: 21 אוקטובר 2010 06:34   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

זה לא שנאי מוכר מותגים זה שנגיד מורצ כמו עט שיש לו דוי שקוף עם אור כזה שחושף את הכתב שלו מקבל אצלי אזהרה ומחיקה על זכיות יוצרים זה פשוט בלתי אפשרי ככה

פרופיל

פורסם: 22 אוקטובר 2010 00:49   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

אה כן, חבר שלי גם מכר את זה וגם הוא קיבל אזהרה. הוא ישר הפסיק להעלות מוצרים חדשים בגלל שהוא פחד ממקרים כאלה, ולקח לי הרבה זמן לגרום לו להתגבר על זה.
אז או שתעשה מה שדניאל גולדשטיין אמר או שפשוט תמשיך לנסות.
אני ועוד הרבה אחרים מוכרים בעזרת דרופשיפרים סינים ומרוויחים מיזה. זה סימן שזה אפשרי ושזה עובד.
אתה יכול למזער את הסיכון בצורה הבאה:

1. להשיג הרבה פידבקים לפני שדאתה מתחיל למכור למטרות רווח. רצוי מעל 100 פידבקים, לא פחות מ50. אם איביי רואים שיש לך 100% חיובי ומעל 100 פידבקים כמעט ואין סיוי שימחקו לך חשבון וגם רוב הסיכויים שלא ישההו אותך. רק אזהרה.
אגב, אזהרות נמחקות אחרי משהו כמו חודשיים אם אני זוכר נכון.
(אם אתה צריך עזרה בלהשיג את ה100 פידבקים מהר, תיצור איתי קשר בפרטי.)

2. ב90% מהמקרים אתה יכול להימנע מהאזהרות האלה. לא למכור מוצרים ולכתוב בכותרת שם של מותג. לא למכור מוצר שרואים בתמונה שהוא חיקוי עם שם של מותג עליו. לא למכור דברים שקשורים לסיגריות ואלכוהול (אפילו אם זה מוצר שעוזר להיגמל). ולא למכור דברים מסוכנים- לייזרים, רובי אוויר וכו’ בלי לבדוק טוב טוב את החוקים לגביהם.

עדיין למרות כל הניסיונות תמיד יהיו מקרים לא ברורים כמו העט הזה שכמעט ואי אפשר להימנע מהם. אז לא נורא העלת 20 מוצרים ואחד מהם גרם לך לקבל אזהרה. לא קרה כלום.... תמשיך למכור את המוצרים שאתה מוכר, תמשיך להרויח מהם ובנתיים הזמן יעבור והתלונה תימחק. אני מבין אותך לגמרי אבל להתייאש לא יקדם אותך לשום מקום.

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל