אה כן, חבר שלי גם מכר את זה וגם הוא קיבל אזהרה. הוא ישר הפסיק להעלות מוצרים חדשים בגלל שהוא פחד ממקרים כאלה, ולקח לי הרבה זמן לגרום לו להתגבר על זה.
אז או שתעשה מה שדניאל גולדשטיין אמר או שפשוט תמשיך לנסות.
אני ועוד הרבה אחרים מוכרים בעזרת דרופשיפרים סינים ומרוויחים מיזה. זה סימן שזה אפשרי ושזה עובד.
אתה יכול למזער את הסיכון בצורה הבאה:
1. להשיג הרבה פידבקים לפני שדאתה מתחיל למכור למטרות רווח. רצוי מעל 100 פידבקים, לא פחות מ50. אם איביי רואים שיש לך 100% חיובי ומעל 100 פידבקים כמעט ואין סיוי שימחקו לך חשבון וגם רוב הסיכויים שלא ישההו אותך. רק אזהרה.
אגב, אזהרות נמחקות אחרי משהו כמו חודשיים אם אני זוכר נכון.
(אם אתה צריך עזרה בלהשיג את ה100 פידבקים מהר, תיצור איתי קשר בפרטי.)
2. ב90% מהמקרים אתה יכול להימנע מהאזהרות האלה. לא למכור מוצרים ולכתוב בכותרת שם של מותג. לא למכור מוצר שרואים בתמונה שהוא חיקוי עם שם של מותג עליו. לא למכור דברים שקשורים לסיגריות ואלכוהול (אפילו אם זה מוצר שעוזר להיגמל). ולא למכור דברים מסוכנים- לייזרים, רובי אוויר וכו’ בלי לבדוק טוב טוב את החוקים לגביהם.
עדיין למרות כל הניסיונות תמיד יהיו מקרים לא ברורים כמו העט הזה שכמעט ואי אפשר להימנע מהם. אז לא נורא העלת 20 מוצרים ואחד מהם גרם לך לקבל אזהרה. לא קרה כלום.... תמשיך למכור את המוצרים שאתה מוכר, תמשיך להרויח מהם ובנתיים הזמן יעבור והתלונה תימחק. אני מבין אותך לגמרי אבל להתייאש לא יקדם אותך לשום מקום.