שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מיואש
פורסם: 30 מרץ 2008 17:37   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  146

היי דור… כבר עבר הרבה זמן מאז הקורס ולצערי אני עדיין תקוע ולא מצליח ליצור הכנסות נורמליות מהאתרים.
אני חושב שהבעיה העיקרית היא מציאת הנישה. איך אני יודע מה נישה טובה ומה לא?
יש נישות שאני מוצא שלפי אומד התנועה של גוגל יש המון חיפושים המון קליקים והמון הכנסות ביום ולפי דיגיטלפוינט אין כלום ויש נישות שאני מוצא שהם תוצאות הפוכות (אין חיפושים לפי אומד התנועה של גוגל ויש הרבה חיפושים לפי דיגיטלפוינט).
אחד האתרים שהקמתי במהלך התקופה הזאת התחיל להראות תנועה ולהכניס בערך דולר ביום אבל אחרי זמן מסויים הוא הפסיק להכניס כסף וגם לפי webmaster tools של גוגל רוב הלינקים נעלמו....
דור מה הבעיה אצלי למה אני לא מצליח ליצור הכנסות נורמליות?
תודה

שיר

חתימה 

disney world packages

children behaviour

פרופיל

פורסם: 30 מרץ 2008 18:59   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

תעזוב נישות חדשות.
כך את האתר שכניס דולר ביום ותחזור לקדם אותו.
אני אל יודע למה הלינקים נעלמו ואני גם לא בטוח שהם בכלל נעלמו - ייתכן שהכלי מזייף.
תפיץ עוד כמה מאמרים, תשתמש בarticle spinner - כדי ליצור גרסאות נוספות של אותו מאמר ולהפיץ אותו
http://www.jetspinner.com/index.php
זה כלי מעולה!

תוסיף את עצמך לעוד ספריות בעזרת הכלי החינמי הזה- חצי אוטומטי להוסף לספריות
http://www.resellergo.com/

כנס לתחום של yahoo answers ותראה אם אתה יכול לענות שם על שאלות בכדי להשיג עוד תנועה.

בהצלחה

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 30 מרץ 2008 20:07   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אוקיי זה ניראה לי כלי טוב הראשון.
לגבי הכלי השני של הפצת מאמרים. הוא לא חינם. הוא מבקש ממני להירשם תמורת 200 דולר כמעט. איפה בידיוק אני עושה את השליחת מאמרים?
תודה

שיר

חתימה 

disney world packages

children behaviour

פרופיל

פורסם: 01 אפריל 2008 03:07   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

היי שיר,
הכלי הראשון ה Jetspinner הוא חינם לחלוטין יש לו גם שירות בשם jetsubmitter שמפיץ בשבילך את המאמרים ועולה 17$ לחודש במומצע תלוי בדיל שאת נופלת עליו.

לגבי resellergo.com אתר מעולה, אני משתמש בכלי על זה על בסיס יום יומי, כעיקרון יש להם שירות חינם שלא היה לי ניסיון איתו, אבל בשירות בתשלום יש שתי אפשריות אחת GOLD שהיא יקרה יותר ואחת Silver שבה אני משתמש שהיא סך הכל 4$ לדומיין לכל החיים ויש לך שם יותר מ1500 ספריות אתרים שאת יכולה להירשם עליהם חוסך המון זמן.

בהצלחה!
שלומיק

חתימה 

http://best-birthday-gift-baskets.com

פרופיל

פורסם: 01 אפריל 2008 17:14   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
Shlomik - 01 אפריל 2008 03:07

היי שיר,
הכלי הראשון ה Jetspinner הוא חינם לחלוטין יש לו גם שירות בשם jetsubmitter שמפיץ בשבילך את המאמרים ועולה 17$ לחודש במומצע תלוי בדיל שאת נופלת עליו.

לגבי resellergo.com אתר מעולה, אני משתמש בכלי על זה על בסיס יום יומי, כעיקרון יש להם שירות חינם שלא היה לי ניסיון איתו, אבל בשירות בתשלום יש שתי אפשריות אחת GOLD שהיא יקרה יותר ואחת Silver שבה אני משתמש שהיא סך הכל 4$ לדומיין לכל החיים ויש לך שם יותר מ1500 ספריות אתרים שאת יכולה להירשם עליהם חוסך המון זמן.

בהצלחה!
שלומיק

לגבי האתר resellergo איך אפשר להשתמש בו על בסיס יומי? הרי אתה לא שולח פעם אחת את האתר לכל הספריות פעם אחת וזהו?

חתימה 

disney world packages

children behaviour

פרופיל

פורסם: 27 אפריל 2008 17:08   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

תשתמש בו בכל יום לכמה דקות בלבד. תוך כמה ימים תסים להגיש את האתר שלך להרבה מאוד ספריות.

חתימה 

דור שביט

פרופיל