שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלת הבהרה לגבי תקציב מומלץ לקמפיין ולגבי לינקים..
פורסם: 06 יוני 2008 03:18   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  50

הי טל,

תודה רבה על התשובה המפורטת בפרטי..
רציתי רק הבהרה לגבי נושא התקציב לקמפיין:
בהנחה שאני רוצה להריץ מוצר במשך שבוע שלם- העמלה שלו היא נגיד 25$, והביד המינימלי הממוצע הוא 0.25$. במידה ואציע תקציב יומי (נמוך) של 15$, אני אגיע תוך שבוע לבערך 100$ הוצאה שזה פי 4 מהעמלה שאני מרוויח.

בעקרון אני מוכן להשקעה הזו, כי אני לא רוצה לפספס קמפיין בגלל תקציב יומי נמוך, השאלה אם נראה לך ש-15$ זה תקציב יומי מספיק בשביל לבחון קמפיין, או שמתחת ל-20$ לא כדאי..

שאלה נוספת שיש לי היא לגבי לינק האפילייט בלולה:

האם לולה תומכת רק ב-Hoplinks המקובלים של קליק-בנק? קרי: http://Affiliate.Publisher.hop.clickbank.net

או שגם בלינקים יחודיים של המוכר כגון: http://www.Vendor’sSite.com/go.php?offer=AffiliateName&pid=xx1

פשוט יש מוצר שאני עלול לפספס בו מכירות, כי למוכר יש גם רשימת דיוור ושיעור נסיון חינם, ולדבריו על מנת להיות מזוכה על העמלה דרכם אני חייב להשתמש בלינק שהוא מספק לי..

** עדכון חשוב **
עשיתי בדיקה ומצאתי שלא משנה אם אני משתמש בלינק של קליק בנק או בלינק שהוא מספק.
ב-2 המקרים אני אזדכה על העמלה על מכירות מרשימת הדיוור ושיעור החינם שלו,
וב-2 המקרים אני אפסיד אותה במידה ואכנס בדרך ללינק של אפילייט אחר!!

היתכן שהכל זה חארטה? smile

תודה,
אסף

פרופיל

פורסם: 06 יוני 2008 03:31   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אסף,

אני מבינה את הכיוון אבל החישוב אינו נכון מראש. עלייך לא לחשוב כמה אתה מוכן להוציא בשבוע, אלא כמה אתה מוכן להוציא עבור המרה? כמה שווה לך מכירה? אם היא מכניסה $25, כמה המקסימום שאתה מוכן להוציא בשביל זה? ומה ההוצאה האופטימלית הריאלית מבחינתך להמרה? (כלומר, למה אתה שואף).  תכפיל את זה בשיעור ההמרה שלך, זו העלות לקליק שלך.
האם העלות הזו ריאלית מבחינת המיקום שתקבל, צפיפות הקליקים שצפויה לך וכן הלאה? כלומר, האם העלות הזאת תשאיר את שיעור ההמרה כפי שהוא? לזה אנו שואפים. אם כן, יופי. אם לא, כדי לעשות זאת, כדאי להתייחס אל העלות הזו לקליק כאל משהו שאתה שואף אליו, קרי: מנסה להגיע אליו באמצעות מעקב המרות, בחירת מילים, CTR וכו’.
התקציבים שאתה מגדיר כאן הם הגיוניים, אבל נשמע לי כללי מדי להחליט על תקציב לפי כמה אתה מוכן להוציא בשבוע: הלא המרכיב העיקרי הוא העלות לקליק.
לגבי Hlola, יש אפשרות להעביר פרמטרים, הסבר על כך תמצא בדף יצירת הלינק ב Hlola.
לגבי המוצר שאתה משווק, ללא הלינק אינני יכולה לבדוק אם ההופלינק באמת מובנה בתוך ההצעות שהוונדור שולח או לא, ואם אתה אומר שלא והוא מסתמך על Cookies, אז אכן לא ברור למה הוא טוען שעלייך להשתמש בלינק שלו אחרת לא תזוכה בעמלה: זה הרי באמת לא משנה באיזה לינק אתה משתמש.

בהצלחה ולילה טוב,
טל

פרופיל

פורסם: 06 יוני 2008 04:27   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

לגבי החלק הראשון של התשובה- נשמע לי סופר חכם אבל אני לא מצליח להבין את החישוב.
את יכולה לתת לי דוגמא לחישוב כזה? זה מאד יעזור לי!! smile

לגבי החלק השני- אני אשלח לך את שני הלינקים בפרטי ואשמח מאד אם תוכלי לומר לי אם ממצאיי נכונים..

בכל מקרה חשוב לי לדעת אם אפשר להשתמש בלולה גם עם לינקים שמספק המוכר (למקרה שיהיה צורך בכך בעתיד).

תודה רבה על התשובה המהירה,
אסף

פרופיל

פורסם: 06 יוני 2008 11:48   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

לולה מאפשרת לך להשתמש בכל לינק שאתה רוצה. יש לגשת למסך הגדרות הקמפיין להוראות כיצד לעשות זאת (מאד פשוט)…

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 06 יוני 2008 18:33   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

תודה רן.

אגב, האם אפשר/יש צורך להזין Meta discription/keywords/name לעמודי Presell ב- googlepages?

אשמח מאד לטיפ או שניים בנושא…

אסף

פרופיל