שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

google snaאch איך לא לשלם לגוגל וכו’
פורסם: 25 אוקטובר 2007 17:19   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  56

באתר של קליקבנק נתקלתי במשווקים שמשווקים ebook שמלמדים איך לא לשלם לגוגל וכו’ והם היו נחשבים די פופולריים, משם הגעתי למסע מבלבל בין ה"גורואים" השונים שמלמדים להרוויח הרבה ומהר, חיפשתי ביקורות על כמה וחלק באמת כותבים על האחרים שהם שקרנים ו/או מוכרים דברים שאפשר ללמוד לבד או דברים שהם כבר לא מעודכנים.
האתרי מכירה שלהם בנויים טוב מאוד…
מצאתי ebook אחד שקניתי בדולר באיבי ומצאתי עוד כמה ebook טובים
השאלה היא לרן ולשאר הותיקים בתחום:
האם כל הספרים הללו שווים את הכסף או שהם סתם עבודה בעיניים וכדאי אולי לבדוק אותם לאחר סיום הקורס כשאני יותר מכיר את התחום, האם נלמד בקורס לזהות רמאים ולזהות הזדמנויות אמיתיות? והאם זה באמת אפשרי לא לשלם לגוגל ולהגיע לאותן תוצאות כמו מי שכן משלם?

תודה

פרופיל

פורסם: 25 אוקטובר 2007 20:25   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי,

רוב הספרים לא מחדשים אלא רק מנסים להרוויח כסף.

סמוך על רן שתקבל בקורס את כל החומר שנמצא בכל הספרים וגם יותר מזה! אין כמו ניסיון אישי.

אני לא הייתי ממליץ לקנות אבל בכל מקרה, לפני שקונים מוצר, עושים חיפוש בגוגל עם שם המוצר והמילה review, תחפש ביקורות אמינות שמציגות את החסרונות. חלק מהביקורת ירמזו על מה הספר מדבר וכך תוכל להבין האם אתה יודע את החומר או לא…

בהצלחה!

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 25 אוקטובר 2007 20:28   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  56

תודה,
אני עוד לא יודע את החומר, כי היו בינתיים שני מפגשים של הקורס ואני רואה שהנושא רחב מאוד.
פשוט חלק מהספרים האלו מופיעים בקליקבנק שלשם רן הפנה אותנו לשיווק מוצרים ככה הגעתי לזה

פרופיל

פורסם: 26 אוקטובר 2007 04:37   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי זיו,
שאלה יפה.
כבעלת אתרי review אני מכירה היטב כמעט את כל ה ebooks בנושא,
זכור שדף המכירה הוא רק דף מכירה. אם הוא מצוין זה טוב לנו כמשווקים, מה מידת הכדאיות שלו בתור קונים - טביעת העין הזו תבוא עם הניסיון.
בעניין פרסום בגוגל “בחינם”, ישנם שני נושאים עיקריים בתחום הזה שמופיעים ב ebooks, האחד הוא כביכול כיצד להשיג מודעות Adwords בחינם (ברור לך שאין דבר כזה, נכון?) וזה אחד הדברים המגוכחים שקראתי מימיי, האמן לי אין שם שום דבר בחינם, אתה יכול לישון בשקט.
השני הוא כיצד להשתמש בכל מיני כלים חינמיים של גוגל לקידום האתר, כמו: בלוגים, קבוצות, וידיאו - לא רע בכלל אבל לא קשור ל Adwords.
בתור אפילייאט חדש העושה את צעדיו הראשונים בתחום, הדבר הכי חשוב הוא התמיכה, ולאחר קריאת ebook אין אף אחד שיעזור לך לממש את מה שקראת. נוסף על כך, בחלק מהספרים המידע לא מאומת, שלא לאמר יכול להזיק. ישנם גם ספרים טובים. 
מבחינת התוכן גרידא, היה סמוך ובטוח שחומר הקורס מקיף הרבה מעבר לאי-בוקיםsmile

הרבה הצלחה!
טל

פרופיל