שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

כדאיות פרזה בתור נישה
פורסם: 21 פברואר 2008 19:56   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  29

שלום רב. שמי אלכס שטרן, אני תלמיד בקורס רשימות הדיוור.

בשעור הראשון הראית שצריך לבחור פרזות ב WordTracker ואז לבדוק את ההצעה ב Google.

מצאתי פרזה בת 3 מילים שמחפשים אותה, שהגעתי אליה מתוך WordTracker, ושנותנת מעל 800 חיפושים ב WordTracker, וב Google אם מחפשים את הפרזה המדויקת עם גרשיים, מקבלים כ-30 תוצאות בלבד, אך עם מורידים גרשיים מקבלים קרוב ל 6 מיליון!

האם עדיין כדאי להשתמש בפרזה הזאת בתור נישה?

פרופיל

פורסם: 22 פברואר 2008 03:48   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  546

היי אלכס! האם מדובר בביטוי שמשתמשים בו כמו שהוא (למשל: dot training tips) או שמדובר ב-3 מילים שאינן מרכיבות משפט (dog cat fight)? אם האחרון הוא הנכון - אל תיקח את הביטוי שלך בחשבון בבואך לבחור נישה.

מעוניין לשתף אותנו בביטוי?

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 22 פברואר 2008 18:49   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

היי, רן. יש לי פה שאלה שהתשובה עליה בטח גם תעניין אחרים: אם אני כותב את הפרזה בפורום, האם אני לא יוצר לעצמי תחרות בעתיד המיידי/קרוב/רחוק יותר?

למרות, שאם חושבים אפילו עוד 30 אתרים שמציעים מידע בנושא חם בכל העולם, לא אמורים ליצור השפעה ניכרת על הצלחהת האתר שלי, נכון?

בקיצור, אשמח לקצת הנחיות של אתיקה בנושא זה.

פרופיל

פורסם: 25 פברואר 2008 05:40   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank

המטרה בקורס היא ללמוד את התהליך וע"מ שנוכל לעשות זאת טוב יותר, עלינו להיות מסוגלים ללמוד מעשייה וניתוח. אם כל תלמיד ישמור דברים לעצמו ויצפה ללימוד אחד-על-אחד, זה פשוט לא יקרה…

הלמידה העיקרית מגיעה מניתוח של הפעולות של כל תלמיד, התייעצות באחרים והכי חשוב… חשיפה מוחלטת - אחרי הקורס אתה יכול לשמור את הנישה שלך לעצמך (למרות שגם אז זה נראה לי מיותר).

פשוט… תשתחרר, תירגע ואל תתייחס למה שאחרים עושים או לא עושים smile

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 25 פברואר 2008 14:47   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

היי, רן. תודה על התגובה. אני שמח לשמוע שזה בסדר גמור לשתף מידע ולא לדאוג.

מצאתי פרזה “teenage love problems” שנותנת לבדה 851 ב WordTracker, כאשר מחפשים פרזה ב Google Advanced Search בכל מקום בדף מקבלים 28 מופעים ואם מחפשים רק ב Title אני מקבל 7 בלבד. זה נראה לי טוב מדי, מה דעתך?

1. האם אפשר לסמוך על הנתונים?
2. האם זה אכן נראית נישה מעניינת?

פרופיל

פורסם: 25 פברואר 2008 16:33   [ התעלם ]   [ # 5 ]
מנהל
RankRankRankRank

זה נשמע טוב מאד—אבל מה שנשמע לי לא טוב זה שב-WT יש רק 3 וואריאציות על החיפוש… בנוסף, מי בדיוק קהל היעד שלך? הנוער או ההורים שלו? אם אתה מכוון לנוער - לא הייתי ממליץ על הנישה מהסיבה הפשוטה שאין להם כרטיסי אשראי smile

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 25 פברואר 2008 16:43   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר
RankRank

היי, רן. אני שמח שגם אני חשבתי בדיוק את שני הדברים האלה. מעט פרזות לשחק במאמרים או בפרסום ולא בטוח שלילד בן 13-15 יש כרטיס אשראי ברשותו.

ומה דעתך על הפרזות הבאות:

compatibility relationship test נותן ב WordTracker כמות תוצאות 401, Google נותן 12-15 תוצאות בלבד. ואם נסתכל על relationship compatibility בכלל נקבל 2,495 תוצאות ב WordTracker וב Google כאשר מחפשים רק בכותרות מקבלים 1,970 תוצאות בלבד.

פרופיל

פורסם: 25 פברואר 2008 18:03   [ התעלם ]   [ # 7 ]
מנהל
RankRankRankRank

האם חשבת על המידע שתעביר לרשימה שלך? מה יהיו התכנים? מה המוצרים?

חתימה 

רן ארוסי
מייסד מכללת קליקים

פרופיל

פורסם: 25 פברואר 2008 18:12   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר
RankRank

כן, בטח. כבר מצאתי כמה מוצרים ב ClickBank, למשל:
1000 Questions For Couples או The Woman Men Adore

כמו כן, אני אישית יודע הרבה מאוד על יחסים בין אישיים ויכול לכתוב eBooks בנושא. כתבתי כבר eBook בנושא של teenage love problems. אפשר לשנות אותה בקלות לנושא של בדיקת תאימות בין אנשים.

פרופיל