הייי
לאחרונה לא הולך לי שאיביי, מספר הלקוחות שקונים ולא משאירים פידבקים הולך וגדל, אנשים קונים ולא משלמים, בעיות עם הדואר אני שולח משלוח ולאחר חודש חוזר אלי בחזרה פתוח, המון בעיות שאם אתחיל לספר אנלא יסיים עד מחר, אפילו בתקופת החגים המכירות היו על הפנים!!!!
אני משלם עמלות לאיביי יותר משאני מוכר, אני חושב שאם הסוס עומד למות אז עדיף לירות בו....
מה אתה אומר ? :-( או אוא או או !!!! אני רק התחלתי ללמוד את הנושא זה . את האמת אני עוד לא מכרתי ובינתיים רק קניתי , ולי גם לא השאירו את המשובים . מה הכוונה שחוזר עליך הדואר ? אתה שולח לקונה מוצר והוא לא מגיע בכלל ללקוח ( הקונה ) ? אלא אליך בחזרה ? בקשר לתקופת החגים - יכול להיות שאולי המחקר השוק שעשית גרוע או אולי עוד סיבות ? לא יודע מה להגיד לך , לקחת קורס של קליקים ? אל תכעס אליי , אבל מחקר השוק זה חשוב. אני מקווה שרן ארוסי וסילביו יעדכנו את השיעור שלישי ( בעניין המחקר השוק ). בכל מקרה לא נעים לשמוע על המקרה שלך ,את האמת ביאסת אותי קצת .הלוואי והייתי יכול לעזור לך , אולי אנשים פה יתנו לך תמיכה ועצות , בכל מקרה תנסה לא להתייאש , אולי הכל אסתדר , צריכים להשתדל להאמין לזה ולחכות לעזרה !!
מי שחושב שבאיביי מרוויחים אלפי דולרים כבר מהחודש הראשון פשוט לא מבין את העסק.
איביי הפכה להיות זירה אגרסיבית ותחרותית ביותר, בעיקר לאחר שהספקים מהמזרח התחילו למכור ללקוח הסופי (retail).
אני מאמין שצריך כל הזמן ללמוד את העסק ולהיות דינמי בהחלטה מה למכור ובאיזה תחום.
עונת החגים בארה"ב ובאירופה רק מתחילה באופן רשמי בסופ"ש הקרוב אז עוד מוקדם להספיד את העונה הזו.
הכי חשוב זה לא להתייאש, מכל דבר לומדים וצריך זמן וסבלנות.
ועוד דבר לסיום: בימים הקרובים אני עומד להוציא את הסוד הגדול - מה מחפשים קונים באיביי!!!
לא לפי סטטיסטיקה, לא מחקר שוק של Terapeak, לא בערך ולא ליד, אלא מה הקונים רוצים!!!
רק חברים הרשומים ב- Mailing List שלי יקבלו את המידע, אז מי שעוד לא נרשם - מהרו.
שלחו לי מייל לכתובת שמופיעה בחתימה והצטרפו לרשימה.
המידע ישלח בקרוב!
היי חברים,
ההצלחה כרוכה בקשיים ונפילות - אתם חייבים המון מוטיבציה ורצון על מנת להצליח באיביי או בכל עסק אחר…
במיוחד בשבילכם: וידאו מצויין על מוטיבציה לשיפור מצב הרוח -
http://www.youtube.com/watch?v=_tjYoKCBYag
גם אצלי בתור מתחיל ההתחלה הייתה קשה לקח לי שבועיים עד המכירה הראשונה גם אני שילמתי עמלות לאיביי ולא מכרתי אבל צריך לקחת את הצד החיובי שבדבר וללמוד מזה לנסות ולהבין למה לא נמכר לשפר עמודים למצוא ספקים יותר זולים ולהתחיל להרוויח אני רק חודש וחצי באיביי והתחלתי לראות תוצאות ואני עדיין לומד תוך כדי עשייה אז הכי חשוב לא להתבאס ולא להכנס לדאון להפך צריך להתמיד ואם אחד כמוני הצליח והכוונה לאחד שלא היה לו מושג מה זה מחשב חוץ מפייסבוק אז כל אחד יכול קח את הבאסה בסבבה תלמד מהטעויות ושיהיה לך המון בהצלחה ושנשמע רק על הצלחות
לי לקח חודשים להתחיל למכור אז אל תתיאש עדיין. ובמקום להאשים את כל העולם (גם אני עושה את זה לא מאט...) תנסה להבין את המצב הקיים ואיך אתה מתגבר על המכשולים. תעשה תוכנית פעולה ואז תתחיל לפעול.
שיהיה לך בהצלחה!
וממליץ לך לשנות גישה אם אתה באמת רוצה להצליח!
עם כל הכבוד - לא אני, לא אופיר ולא תומר - לא חייבים לאף אחד כלום ובכל זאת אנו עוזרים לאנשים בבעיות/שאלות/עצות ועוד… גם בפורום וגם במיילים הפרטיים!
אם זה לא מספיק ואנחנו רק עושים רע עם “חוסר המקוריות” שלנו אז אין בעיה להפסיק את כל התמיכה הזאת!
לא צריך להוציא את העצבים שקליקים גרמו לכם על גיל ושותפיו
הרי אין להם קשר אליהם והם בסה"כ מנסים לעזור(והם עושים את זה לא רע)
בסה"כ אני מבין אתכם.
מקווה לעתיד טוב יותר ובהצלחה לכולם.
גיל אם אתה תעזוב , אז מי יעזור פה ???? אתה לא קשור למכללת הקליקים ותודה רבהוענקית לך על כל העזרה והמאמץ שאתה עושה פה ובעוד פורומים !!! לא עכשיו באמת בכל הרצינות - לא צריך לקחת הכל ללב , אבל כן מעצבן שהמדריכים לא עונים לך והבטיחו דברים והשיעורים לא הכי מעודכנים, מצד שני זה לא קשור עליכם ( לגיל , אופיר , תומר ) כי אתם סך הכל עוזרים ועונים בפורומים , אתם לא עושים רע - זה בטוח !!! לא צריך להפסיק את התמיכה היחידה שיש פה לכל המאוכזבים החדשים שגם ככה מתייאשים .פשוט צריך לשנות את הגישה ולנסות לבד להתמודד עם הבעיות כמו בחיים האמיתיים . פשוט במנטליות הישראלית ובכלל בטבע האנשוי - זה ככה , להתלונן ולדרוד תמיד ובמיוחד שמשלמים על הקורסים , אבל זה לא אומר שאנשים כולם פה עצבניים ולא מודים לכם על התרומה העצומה שאתם עושים פה.תנסו להבין את התמידים החדשים !!! אני מנסה לשנות את הגישה - להגיד לך את האמת זה קשה , כי חוץ מאכזבה של הקורסים האלה יש בעיות נוספות שצפות יום יום ב EBAY עם המוכרים וקונים .
אני סיימתי את הקורס לפני כ-10 חודשים, ניסיתי קצת והתייאשתי. לאחר חופשה של כ-3 חודשים חזרתי ועכשיו סוף סוף מתחילה לראות הצלחה. אני עדיין לא מרוויחה מיליונים , אבל בדרך להיות POWER-SELLER ובימים הבאים מקווה סוף סוף לפתוח חנות.