א. ניסיתי להדגים שזה כנראה כן וולידי ע"י זה ש wwb לא אומרים עליהם שזה scam, ניסיתי את החיפושים האלה הרבה פעמים וזה נראה תקף, ניסיתי את זה על ספק שאני עובד איתו (טרי עדיין).... אני חושב שזה עובד טוב, אתה יכול להיות ספקן, זה לא האפשרות בדיקה היחידה שנתתי לך ולא אמרתי קח את זה 100%, מ20 חיפושים שלי או משהו כזה זה נראה וולידי…
ebay היא זירה ולא ספק, אבל בדקתי עליהם ואתה לא צודק בזה.
נעזוב את הנושא.
ב. נתתי לך עוד אפשרויות לבדוק אותם:
1. בקש מחירים על מה שמעניין אותך.
2. אתה יכול לנסות, שלם באשראי מקסימום דרוש ביטול מול חברת האשראי.
3. אני חושב שהם Scam לא כי אני רוצה להיות שלילי ולא כי אני עובד איתם ורוצה למנוע ממך, אלה שנראה לי שצורת השיווק שלהם של hard selling בנישא הזאת של מציאת ספקים שזה עסק לתווך ארוך לא מתאימה. ושיווק כמו של wwb גם אם שניהם אותו scam בדיוק. עדיין הייתי בוחר ב wwb, כיוון שהם נותנים לי תוכן איכותי מקצועי. אני כבר קיבלתי מהם תמורה.
ולשווק “כלי כלום רק תרשם” נמאס עלי וממש לא מתאים בנישה הזאת. זה לא איזה כדורים או אימון יומי זה נישה של *המון* עבודה.
נראה לי חובבני, חקרתי אחרים וזה בהחלט לא חברה שאני רוצה לעבוד איתה.
את הביחרה שלך תעשה לבד.
ביקשת דעות קיבלת, לא אוהב דעות אל תבקש, רציתי שינחתו פה 20 איש שיגידו “כן, מכירים, עובדים איתם תתצתרף”? לא יקרה.
לגבי וורלד וויד:
1. אני עדיין לא עובד איתם.
2. אני מסכים שהמחיר גבוהה, אבל אני מתחיל ללמוד לשלם מחירים גבוהיים כשצריך.
3. אני מתכנן לעבוד איתם, השאלה מתי, אני רוצה קודם לנצל את הפוטנציאל שיש לי עם ספק אלקטרוניקה אחד שמצאתי מסין ואחר כך.
4. הסיבה שאני “מתלהב” מ וורלד וויד, זה לא בגלל חומר או המלצה אחת אלה הצתלבות של 2 מקורות שאני בוטח בהם + עוד מקורות סתמיים + תוכן מהם שראיתי מקצועי שמלמד ומסביר בתחום ולא אומר “כסף קל/מהיר” אלה צורות עבודה שונות.
שים לב שהם לא מתמחים בדרופשיפינג למרות שיש להם, הם מציאים לשלב שיטות…
לדעתי אם תשאל את wwb מחירים של מוצרים ספציפים מספקים שלהם בדרופשיפינג כ"דוגמא" תקבל תשובות ותדע אם זה שווה לך.
ניתן לעשות שם חיפוש לבד, אבל נראה לי שיש ספק ולא מחירים....