אין לי ספק שאמזון עשויים להיות הטובים ובעולם כדבריך, ואין ברצוני לחלוק.
שים לב שאמרתי לטוב ולרע, התכוונתי שיש גם טוב, אתה מצרף מותג מוכר fullfilled by amazon, שמחבר אותך לחברה חזקה, כל עוד אמאזון לא מהווים לך תחרות (אותו מוצר בפחות נגיד..) זה טוב.
חדש לי מה שאתה אומר ואני ישמח לדעת שאתה צודק (לגבי האריזות), יכול להיות שזה הבדל בין גרמניה/UK ל USA שכן כל הבדיקות שלי מהוות:
“All Fulfillment by Amazon orders are shipped in Amazon branded boxes. The packing slip displays the Amazon brand and the name of the merchant. For Multi-Channel Fulfillment, you also have the option of adding a brief personalized message on the packing slip.”
-- http://www.amazonservices.com/content/fulfillment-by-amazon.htm?id=hm3
חיפשתי רבות את הנושא מזמן. (רק באמאזון USA, מודה לא ידעתי אפילו על האחרים)
לא יצא לי להשתמש עדיין לא באמזון ולא באחרים, רק עשיתי מחקר.
אני הגעתי ל 2 מסקנות לגבי fullfilment מוצלח:
א. אם זה רק לכדי אוטומציה, שזו הייתה המטרה שלי, למוצרים מסין, עדייף fullfilment מסין, העלויות שם אפסיות בהשוואה לשרותים דומים בארה"ב או אירופה. כל הטיפול והאחסון ועבודות נוספות אם אתה רוצה…
ב. אם לקצר זמני משלוח הוא המטרה, כאשר המטרה המשנית כמובן היא מינימום הוצאות, יש למצוא fullfilment שיושב ב free trading zone במדינת היעד, או סתם באזור מוצלח - ארה"ב/אירופה.
חקרתי את היתרונות ועשיתי בירורים, אבל בגלל העלויות ומינימומים אפילו לא הגעתי לשלב פרקטי של הצעות.
אני ישאיר לך לבדוק את נושא ה free trading zone שמופיע תחת שמות שונים במדינות שונות אבל בבסיס אתה מעקב ועשוי גם להפחית מכס ומיסים נוספים.
שוב לי אין ניסיון בשום דבר מזה עדיין, ולfi אני מעריך מאוד את המידע שאתה סיפקת גיל, פעם הבאה שזה יהיה רלוונטי אני יבדוק את האמזונים האחרים שדיברת עליהם.