שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

ביטול עיסקה עקב אי מכירת מוצר בזמן
פורסם: 15 אפריל 2010 07:03   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

שלום לכולם !
הזמנתי משקפיים שמש ! ממוכר ועברו קרוב ל 5 ימים עד שהיא ענתה לי מכתב שכתבתי ושאלתי בו על המשלוח - למה עדיין היא לא שלחה לי את המוצר שלי ? הזמנתי את המוצר ב07/04/2010 ועדיין לא נשלח לי המוצר .
זה אחד המכתבים האחרונים שכתבתי לה :

Hello dear friend!
I am writing you a third time and you do not respond!I already paid on 7/04/2010 and still have not seen that you sent me the product I ordered from you!! And it is already beginning to not like it. If you will not send me the shipment tracking number, I had to complain on you and will be cancel from this the transaction
I wrote you a letter already on 10/04/2010 in connection with delivery of the glasses that I bought from you on 07/04/2010.
Can you answer me to this letter?
Here are the details of our transaction:
OFFICIAL USA JET PILOT AMERICAN OPTICAL SUNGLASSES
Frame Color:Gold
Size:52mm Lens Width 250605478953 - Price: US $31.99.
I’m sorry I’m getting annoyed, because I do not like to write letters like this, but then you try to understand me,the customer waits too long for a response to the letter and passed has been 5 days since payment.
Waiting forreply as quickly as possible

ואז היא ענתה לי עם התשובה זאת : Our weekly shipment from American Optical was diverted due to increased military demand. We’ve been assured we are on the list and it should be here shortly. I can offer you a full refund or if you’d still like the glasses, I can offer you a partial refund on your shipping/handling. What is your pleasure? Thank you for your business, your understanding, and your patience. Warm regards, Trisha
כתבתי לה שאני רוצה לצאת מהעיסקה , ובינתיים אין תשובה .
מה עושים ? עדיף לחכות עוד כמה ימים ואז להגיש תלונה ? מה אתם מייעצים לי ? סילביו , תומר ????? וכל השאר
תודה מראש על התשובות

פרופיל

פורסם: 16 אפריל 2010 20:40   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר וותיק
RankRankRank

האם משהו יודע - איך לבטל עיסקה ב EBAY אם הקונה לא מגיב למכתבים ולא שולח מוצר ?
תעזרו לי בבקשה - מה אומרים החוקים של EBAY לגבי הנושא זה ?

פרופיל

פורסם: 16 אפריל 2010 21:17   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

אין מה לעשות, השירות לקוחות שלהם לא 100%, אבל אם היא הציעה לך לבטל את העסקה, אין סיבה שהיא תיעלם פתאום- חכה לתשובה בימים הקרובים.

תומר

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 18 אפריל 2010 01:14   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank

היי תומר !
היא ( החוכרת החזירה לי את הכסף דרך הPAYPAL ) , מה שנשאר עכשיו , לפי מה שאני הבנתי - זה לבטל את העיסקה רשמית , לא ?
כי בREMINDER ב EBAY רשום לי שאני חייב לשלם , כלומר היא החזירה לי את הכסף ואני כאילו חייב לשלם , הכוונה שהעיסקה לא בוטלה בינתיים מבחינת רשמית .
מבחינתי ומבחינתה של המוכרת זה הסתיים . אז מה עושים ? חייב לרשום לה מכתב ? או שאפשר לבצע את הביטול דרך EBAY עצמו ? 
תעזרו לי בבקשה , זה דחוף

פרופיל

פורסם: 18 אפריל 2010 18:56   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

עקרונית זו בעיה שלה - היא לא תזוכה על העמלות.
מבחינתך, הreminder יכול להיות סתם מציק, אבל שום פעולה לא תנקט כנגדך מצד איביי כל עוד המוכרת לא התלוננה (אני לא מאמין שהיא תתלונן אחרי שהיא שלחה לך את ההחזר והכל סודר ביניכםsmile).
בנוסף, אתה יכול פשוט לסמן Mark as payment sent (כאילו שילמת לא בפייפאל- מזומן, העברה בנקאית וכו’..).

בכל מקרה - אין לזה משמעות מבחינתך.

בהצלחה,
תומר

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 29 אפריל 2010 04:33   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  221

אני שמחה שזה הסתדר בסוף (הייתי במתח..) ותודה על המידע התקדימי.

חתימה 

http://strawebberry.co.il/
סטודיו סטרוברי: עיצוב גרפי לאינטרנט ולדפוס | בניית אתרי תדמית | מיתוג לעסקים

פרופיל