חן הי,
ראשית, שוב תודה על התשובה. אני שמח על הדיאלוג הזה כי הוא עוזר לי להבין יותר טוב את ההקשר של הדברים ואני מודה שאת הרוב, אני מצליח רק לגרד מלמעלה. הכוונה בדברי הייתה, שבמצב הקודם, אי הצורך בהקמת אתר, לפני השימוש בפרסום ב-GOOGLE, יצר מצב שניתן לומר עליו בהגזמה EASY COME EASY GO - ז"א אם קמפיין לא הצליח אז קל יותר לעבור לקמפיין הבא. בניגוד לכך, לאחר השינוי, אם השקעת זמן מאמץ וכסף בבניית אתר המכוון לתחום או נישה ספציפים, מתוך מטרה להרוויח מימנו אך ורק באמצעות מה שאתה קורא “[לעשות “מכה” ממוצר מסויים..מילות מפתח נכונות + נישה נכונה = בוםםםםם]” או מה שאני הבנתי כדבר שקרה כשמישהו הצליח להרוויח יפה בתחום ה-ADWARDS - אתה יכול להיות בבעיה. זאת בגלל שתמיד יש סיכוי שהקמפיין שלך ייכשל בסופו של דבר (בודאי כשאתה תלמיד), לאחר שהשקעת כל כך הרבה במחקר נישה, בניית אתר, תחזוקה של אתר וכו’. הגמישות לעבור בקלות לנישה או למוצר הבא, היא פחותה במידה רבה, בגלל ההשקעה הנדרשת במחקר שוק ובבניית אתר. אגב, ההשקעה הנוספת בבניית האתר מדגישה את הצורך במחקר שוק שיטתי, כי כישלון במחקר (למשל בחירה בנישה שאין בה מספיק מוצרים שניתן לשווק) יפגע ביכולת להרוויח מן האתר. אם אתה רציני בעסק, זה אומר שההשקעה בבחירת הנישה הנכונה ובבחירת המוצרים הנכונים היא הדבר הכי חשוב, משום שכל מה שתעשה אחרכך יהיה מבוסס על בחירה זאת ואם היא לא תהיה טובה מספיק, כל מה שיבנה על פיה לא יהיה טוב מספיק ובסופו של דבר תאלץ לחזור על כל תהליך מא’ ועד ת’. זה נכון לכולם, אבל אם אתה משתמש רק ב-ADWARDS אתה עשוי למצוא את עצמך עם הוצאות על פרסום מודעות עם TURNOVER לא מוצלח ובנוסף עם אתר שהוצאת עליו הרבה זמן וכסף שלא מרוויח בשום דרך אחרת. לכן, אני מסכים איתך, שבמצב זה עדיף ללמוד ולהשתמש בכל הדרכים שבהן ניתן להרוויח מאתר. נדמה לי גם שעדיף להתחיל להרוויח מאתר ע"י שימוש ב-ADSENS וברשימות דיוור. מה דעתך?
אני מקווה שעכשיו אני יותר מובן.
תודה,
דורי