שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

הייי מה ענינים יש לי כמה שאלות
פורסם: 28 יולי 2010 17:53   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  168

כבר מזמן אני מתעסק באיביי אבל במכירות לא רציניות ולא כל כך רווחיות
עכשיו החלטתי שאני הולך בגדול ומתחיל להרוויח טוב .
יש לי כמה בעיות ניסיתי למצוא דברים למכור, מצאתי . אבל יש כמה דברים שמפריעים לי להרוויח..אני מנסה לא להתעסק ברווחים של 1-2 $ אלא יותר לפחות 4-5 $ומעלה
חיפשתי ספקים ודרופשיפינג בהונג נקונג וסין אבל המשלוחים מלים את המחירים חיפשתי דרופשיפינג בארהב אבל אותו דבר נתקלתי בבעיית המחיר אחרי משלוח וקניה ובקושי אפשר להרוויח
החלטתי שאין מה לעשות ואני חייב לקנות לפחות סטוק כדי להוריד את המחיר ולשים את הסחורה במחסן פופלימנט אבל המחסנים האלה גם יקרים
מה אתם חושבים ? מה עוד לא ניסיתי ?
תגידו מי שמוכר מארהב יותר קל לא להביא לקוחות מאשר מי שמוכר בסין ומהונגקונג ?

פרופיל

פורסם: 28 יולי 2010 18:23   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי,
דבר ראשון אני מברך על ההחלטה להרוויח בגדול smile
זה אחד הצעדים החשובים ביותר בתהליך - ההחלטה.
הצעד הבא זה הביצוע.

דעתי לגביי דרופשיפינג היא מאוד ברורה ובעייתית....
שיטת מסחר זו בעלת חסרונות רבים מאוד, ועסק רציני לא יכול להתנהל על פי שיטה זו בלבד, בעיקר בגלל 2 אפקטים כלכליים הפועלים במסחר מסוג זה:
1. כח הקנייה שלך שואף לאפס, אין לך שום כח קניה מול אותו ספק (אתה עוד אחד מיני רבים), להבדיל מעסקים גדולים שרוכשים סטוקים ובכך מגדילים את כח הקניה שלהם ומורידים את מחירי המוצר בעשרות אחוזים (שם נמצא הרווח, או “הדובדבן” של הרווח).
2. התרסקות מחיר המוצר - כיוון שהמחיר חשוף לכל אדם ואדם שרוצה לבצע דרופשיפינג מאותו ספק, נוצרת תחרות פנימית אשר גורמת למחיר לשאוף למחיר המוצר עצמו.
בשביל הדוגמה - תחשוב שקיימים רק 2 אנשים שמוכרים מוצר מסוים של דרופשיפר, המוצר עולה להם $10.
הראשון מפרסם את המוצר למכירה ב $20, השני רוצה להיות תחרותי ומוריד ל $17, הראשון מוריד שוב ל $15 וכן הלאה והלאה עד שמחיר המוצר מגיע למחיר הדרופשיפר.
זאת הסיבה העיקרית שרוב המוצרים באיביי דומים למחירי המוצר של הדרופשיפיר.
ועכשיו תחשוב שמדובר על עשרות, מאות, אלפי מוכרים…

בכל אופן, יש מס’ שיטות לעקוף את העניין הזה אבל זה הסבר די ארוך ודורש הסבר מפורט.

לגביי השאלה האחרונה - דעתי היא שההצלחה של המוכר לא תלויה כלל בארץ מוצאו, מינו וכו’ וכו’ ... הכל תלוי בהחלטה (כפי שרשמת בתחילת ההודעה). smile

שיהיה המון בהצלחה!!!

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 29 יולי 2010 00:55   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

אכן, ההצלחה של המוכר לא תלויה בארץ המוצא אך לגבי הלקוחות, זה די קל להבין, שתושב מדינה מסויימת תמיד יעדיף (אם זה מתאפשר) לקנות מהמדינה שלו.

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל

פורסם: 31 יולי 2010 22:14   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

לי דווקא הולך לא רע עם דרופשיפינג wink.
מצד אחד הרווחים קטנים יותר פר מכירה, מצד שני הזמן שאתה חוסך כשאתה בוחר בדרופ שיפינג מאפשר לך להעלות כמות גדולה יותר של עמודי מכירה.
חוץ מזה, אחרי שלומדים איך לעשות את זה נכון אפשר למצוא בקלות מוצרים שהרווח אחרי עמלות הוא $5-$20.

אני חושב שאחד הדברים העיקריים שמפרידים בין הסוחר איביי הממוצע לבין סוחר מצליח זה… אשכרה לעשות משהו.
תחשוב שניה…
כמה זמן אתה מתעסק באיביי כבר? וכמה עמודי מכירה רצים כרגע בחשבון שלך?
אני בטוח שאתה מבין למה אני מתכוון עכשיו.

שים לאצמך מטרה להעלות עמוד מכירה ביום. אפילו אם זה לא המוצר הכי רווחי בעולם. תתמקד בהתחלה במוצרים שאין להם, או שכמעט ואין להם מתחרים (אפילו אם זה אומר שאין להם הרבה ביקוש), ופשוט תתחיל להעלות ליסטינגס. אתה תראה שאחרי שיהיה לך לפחות 20 עמודי מכירה, אתה תתחיל לראות מחירות כמו שצריך.
(חשוב מאוד לשלב פרסום מוצלב ע"י אוקטיבה)

כדאי לך להכין תבנית שכבר יש בה את כל העיצוב, פרטי משלוח, תשלום, החזרות וכל זה, כך שבשסוף רק תצטרך לשנות כמה פרטים במקום להתחיל הכל מהתחלה כל פעם. גם עוזר להשתמש באוקטיבה ולהעזר באפשרות שממלאת לך פרטים מסויימים באופן אוטומטי.

אתה אמור להצליח להוריד את זמן העלאת עמוד מכירה ללפחות 30-40 דקות. פחות משעה ביום.

בשלב מאוחר יותר תתחיל לחשוב איך אתה נעזר בפרילנסרים כדי למזער את העבודה ולחסוך עוד זמן.

מקווה שעזרתי
אור פז

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

פורסם: 03 אוגוסט 2010 07:40   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973
אור פז - 31 יולי 2010 22:14

לי דווקא הולך לא רע עם דרופשיפינג wink.
מצד אחד הרווחים קטנים יותר פר מכירה, מצד שני הזמן שאתה חוסך כשאתה בוחר בדרופ שיפינג מאפשר לך להעלות כמות גדולה יותר של עמודי מכירה.
חוץ מזה, אחרי שלומדים איך לעשות את זה נכון אפשר למצוא בקלות מוצרים שהרווח אחרי עמלות הוא $5-$20.

אני חושב שאחד הדברים העיקריים שמפרידים בין הסוחר איביי הממוצע לבין סוחר מצליח זה… אשכרה לעשות משהו.
תחשוב שניה…
כמה זמן אתה מתעסק באיביי כבר? וכמה עמודי מכירה רצים כרגע בחשבון שלך?
אני בטוח שאתה מבין למה אני מתכוון עכשיו.

שים לאצמך מטרה להעלות עמוד מכירה ביום. אפילו אם זה לא המוצר הכי רווחי בעולם. תתמקד בהתחלה במוצרים שאין להם, או שכמעט ואין להם מתחרים (אפילו אם זה אומר שאין להם הרבה ביקוש), ופשוט תתחיל להעלות ליסטינגס. אתה תראה שאחרי שיהיה לך לפחות 20 עמודי מכירה, אתה תתחיל לראות מחירות כמו שצריך.
(חשוב מאוד לשלב פרסום מוצלב ע"י אוקטיבה)

כדאי לך להכין תבנית שכבר יש בה את כל העיצוב, פרטי משלוח, תשלום, החזרות וכל זה, כך שבשסוף רק תצטרך לשנות כמה פרטים במקום להתחיל הכל מהתחלה כל פעם. גם עוזר להשתמש באוקטיבה ולהעזר באפשרות שממלאת לך פרטים מסויימים באופן אוטומטי.

אתה אמור להצליח להוריד את זמן העלאת עמוד מכירה ללפחות 30-40 דקות. פחות משעה ביום.

בשלב מאוחר יותר תתחיל לחשוב איך אתה נעזר בפרילנסרים כדי למזער את העבודה ולחסוך עוד זמן.

מקווה שעזרתי
אור פז

LIKE! smile

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 06 ספטמבר 2010 00:34   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  168

וואיייי תודה רבה לכם על התגובות !!!! נהניתי לקרוא והערכן אותכם בהמשך !

פרופיל