טל , כאמא ל-2 ילדים אני חושב שאת הכסף הכי טוב והכי נוח כאן עושים מתוכניות שותפים ומרשימת דיוור , ככה טיפ להורים , למרות שגם איביי זה בסדר לגמרי אם אתה עושה את זה כמו שצריך
תודה, עוזי.
ראיתי שאתה גם בענייני נדל"ן.זה התחום הבא שאני מתכוונת להיכנס אליו. בעיקר עסקאות אקזיט..יש לי רשיון תיווך כך שאת ההתחלה כבר עשיתי
באמת כדאי שאצטרף לרשימת הדיוור שלך
בנוגע לאדסנס קיבלתי פורפורציות. למישהו בכל זאת יש איזו הארה פיננסית בנוגע לאדסנס? אין אף אחד שבאמת מרוויח מזה בקליקים?!
אני לא מבין איך כולם מדברים על הסכומים האלה ושזה לא מחזיר את ההשקעה לדומיין שלדומיין משלמים על שנה לפחות איך זה לא מחזיר תהשקעה אני סיימתי עכשיו קורס אדוורדס שמי שחושב שקוטפים שם את הכסף טועה בגדול עדיין צריך לעבוד וקשה ובגלל זה עברתי לאדסנס לנסות לשלב את הידע משני הקורסים… הייתי מרוויח באדוורדס אבל כמובן לקח זמן להתנסות בכל דבר…
אם לדוגמא נעשה 100 אתרי אדסנס שלפחות כל אתר יביא את ה3 $ בחודש שזה יותר מאפשרי נראה לי כבר עשינו 300 דולר בחודש ואם האתרים יגיעו בממוצע ל20$ זה יגדל אז השאלה אם מישהו באמת נתן בוסט והגיע לכמות נכבדה של אתרים כי עם 10 אתרים אני לא רואה רווח כלשהו אלה אם כולם יהיו במקומות הראשונים בגוגל ויאהו ויעשו את ה 60 $ לפחות בחודש…
אני רק מתחיל בזה ואני יודע שהכל תאוריה השאלה אם לקדם את האתר זה באמת השקעה של 20 דק ביום...או שאתם יכולים להגיד לי מעכשיו לא להכנס לזה......?
משה , נורא קל לדבר על ..."תעשו 100 אתרים” , תנסה תגיד לי כמה זמן לוקח לך לשבת להקים ולקדם אתר אחד עד שאתה סוחט ממנו כסף
בכל מקרה זה לא משנה אדסנס או אדוורדס , כל מה שעושה את ההבדל זה תנועה שמביאה קליקים ומכירות , אתה יכול לבנות 100 אתרים , אבל אם כולם יהיו בדף 20 עד 60 בגוגל .. לא עשית כלום ...
חבל שהפוסט הזה לא נמצא בעמוד ראשון בדף הבית של קליקים..
נציג המכירות שאיתו דיברתי, ציין שאתר אדסנס מרוויח כ80-150$ בחודש.. יש יותר ויש פחות.. (כמובן שהוא ציין שזה תלוי בהרבה גורמים.. אבל ‘בגדול’ אלה סדרי הגודל)
אז אפשרי שמי שעושה הרבה כסף, לא נמצא בפורומים - כי הוא מצליח לבד ולא מחפש עזרה.
חבר’ה..
עזבו אתכם מאדסנס… אדסנס זה רק תוספת על הדרך…
שלבו באתר שלכם המלצות “תמימות” לרכישת מוצרים ושירותים....
וגם אדסנס.. האדסנס מבחינתי נועד לכסות איחסון ודומיין (במקרה הטוב...)
כדי להרוויח מאדסנס 10$ ליום עשיתי חשבון ממוצע שאני צריך להכניס לאתר שלי מעל 300 גולשים ליום!!!!
יש פה מישהו שמכניס לאתר שלו 300 גולשים???
ויש פה מישהו שיכול בשנה הקרובה לבנות 100 אתרים שיכניסו כזו כמות של גולשים?
(30000 להזכירכם) אם כן אז תוכל להרוויח בממוצע 300$ לחודש פר אתר..
ואם לא אז שים את האדסנס בצד… אל תרדוף אחריו ואל תטרח להיכנס לממשק כדי לבדוק כמה אתה עוששה בכלל… תתרכז ב"המלצות שותפים” ותן לאדסנס להחזיר לך את הדומיין..
משה , נורא קל לדבר על ..."תעשו 100 אתרים” , תנסה תגיד לי כמה זמן לוקח לך לשבת להקים ולקדם אתר אחד עד שאתה סוחט ממנו כסף
בכל מקרה זה לא משנה אדסנס או אדוורדס , כל מה שעושה את ההבדל זה תנועה שמביאה קליקים ומכירות , אתה יכול לבנות 100 אתרים , אבל אם כולם יהיו בדף 20 עד 60 בגוגל .. לא עשית כלום ...
זה בדיוק העיניין!
עם אתה לא מקדם את העסק שלך, אתה לא תיזכה במבקרים/הכנסות
תוכניות שותפים קצת אחרת, אם התוכנית ריווחית, אפשר ללכת על פרסום ממומן.
אני בכל אופן מעדיף לעבוד על הקידום של האתר שלי
ולא מצפה להכנסה כאשר העליתי את האתר אתמול והיום הוא בעמוד 5-10 במנועה חיפוש.
אני כימעט בטוח שרוב התלמידים שהקימו אתרי אדסנס מוצאים את האתרים שלהם
עמוק,עמוק במקומות מרוחקים במנועה חיפוש.
זו הסיבה היחידה שהאתר לא נותן תוצאות.
חבל שהפוסט הזה לא נמצא בעמוד ראשון בדף הבית של קליקים..
נציג המכירות שאיתו דיברתי, ציין שאתר אדסנס מרוויח כ80-150$ בחודש.. יש יותר ויש פחות.. (כמובן שהוא ציין שזה תלוי בהרבה גורמים.. אבל ‘בגדול’ אלה סדרי הגודל)
אז אפשרי שמי שעושה הרבה כסף, לא נמצא בפורומים - כי הוא מצליח לבד ולא מחפש עזרה.
וגם אפשרי שכל מי שכאן, לא עושה את זה כמו שצריך..
אני מכיר אתרים שהאדסנס מכניס להם מאות ואלפי דולרים בחודש
עוד פעם, כמה תנועה יש לך באתר ? אם יש לך 10 מבקרים ביום, קשה לי ליראות איך האתר יכניס כסף. ממי ???
כאשר אתה מיינתה את המילות מפתח, אני בטוח שמצאתה כמה מילות שבסופו של דבר צריכות להזרים טראפיק לא נורמלי
השאלה אם כך העיניין ? יש לך אלפי מבקרים, אבל האתר עושה 2.45 $ בחודש.
אני בשוק מהפוסט הזה
מה עם תגובה מהמרצים?
איך אתם עושים את זה? אבל באמת, עם דוגמאות ומספרים
לפי איך שזה נראה זה אחד אפיק ההשקעה הגרועים בעולם.
עזבו את ההשקעה הכספית שהיא באמת יחסית אפסית, אני מדבר על שעות על גבי שעות עבודה בשביל כמה עשרות מבקרים ביום במקרה הטוב.
אני מבין שיש גם תוכניות שותפים, איביי ורשימות דיוור אבל לפי איך שאני הבנתי כשנרשמתי כל אלה הם רק אקסטרה מעל ה100$ בחודש מאדסנס.
כמה מבקרים צריך ביום כדי להגיע ליעד הזה?
(בלי בלבולי שכל של אופטימיזציה בבקשה)