שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חדש כאן ! שאלה בקשר לקורס תכניות שותפים
פורסם: 30 ספטמבר 2010 18:23   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  1

שלום לכולם שמי ערן ואני חדש כאן באתר,
אני חייל ובאמת שבשנה האחרונה פשוט נמאס לי להרויח את המשכורת הצבאית הזאת ולכן החלטתי לחפש אלטרניטיבות אחרות להכנסה כספית, והגעתי לאתר הזה, מבין כל הקורסים המוצעים אני חושב שאני מעדיף יותר את קורס תכניות שותפים ורציתי לקבל קצת יותר פרטים כלומר אני מוכר מוצרים לחברות ומקבל עמלה על כך ? ודרכי הפרסום או משיכת הלקוחות לקנייה דרכי יצריכו אותי לפתוח אתר אינטרנט לצורך העניין ?

מטרתי היא לדעת האם יש צורך בהשקעה כספית נוספת מעבר למה שבקורס(פתיחת אתר, אחסון דומיין וכו’..) או שבקורס מסבירים איך אני יכול להרויח ללא השקעה נוספת? כי כל נושא פרסום הקמפיינים וזה מצריך את זה לא ? או שאני פשוט לא מכיר ויש דרכים נוספות ?

אשמח אם תוכלו לעשות לי טיפה סדר בבאלגן כדי שאוכל להתחיל את הדברים בצורה טובה וברורה.

תודה רבה וחג שמח,

ערן

פרופיל

פורסם: 30 ספטמבר 2010 20:57   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

כן בשביל הקרוס תוכניות שותפים אתה צריך כמה מאות דולרים כדי להתחיל.
תזכור שהקורס עסק מבוסס שותפים לבד לא מספיק. צריך גם ללמוד להביא תנועה. אם אתה תבחר בתנועה ממומנת כמו גוגל אדוורדס אז גם צריך קצת כסף כדי להתחיל. כמובן שאם אתה בוחר בללמוד תנועה חינמית אז אין שום השקעה מעבר לעלות הקמת ואחזקת האתר.

אני זוכר שלפני כשנה וחצי כשהתחלתי שאלתי פה שאלה מאוד דומה. אמרו לי שבשביל שותפים + גוגל אדוורדס צריך איזה 700 דולר להתחיל ושלאיביי כמעט ולא צריך כלום.
אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי. להתחיל מאיביי ולהשתמש בכסף הזה כדי להשקיע במיזמי אינטרנט אחרים.

יש גם את הקורס הקמת אתר בלוג רווחי שאתה יכול לשקול, אבל בזה אני לא מבין מספיק כדי להמליץ.

יום טוב
אור פז

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

פורסם: 30 ספטמבר 2010 20:59   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

אה.. ועוד משהו.
מזל טוב על ההחלטה! smile אתה עושה צעד חכם מאוד. שיהיה לך המון בהצלחה!

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

פורסם: 02 אוקטובר 2010 01:49   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  123

אתה לא בדיוק מוכר את המוצר בשביל החברה, אלא מפנה אנשים לאתר שלה כדי שיקנו (ואז מקבל עמלה).

בשביל להביא לקוחות תצטרך כמובן אתר, אבל גם הרבה יותר מזה. הבאת תנועה לאתר היא בין שתי המשימות הראשונות בחשיבותן בשיווק תוכניות שותפים, והיא גם יכולה לעלות כסף.

כן, אתה כנראה תצטרך עוד כסף מעבר להשקעה הראשונית של הקורס, דומיין ואחסון. אבל למרות כל מה שנאמר, אפשר לעשות הרבה דברים בחינם (מנסיון) ואפילו להצליח לא רע.

תוכניות שותפים הן לא תחום קל, אבל ברגע שאתה נכנס טוב לעסק, זו השקעה משתלמת ביותר.
בהצלחה!

nadavs

חתימה 

איך לעבור טסט ראשון - Pass your Driving Test - עמוד לאפילייטס.

פרופיל