פשששש… 5 חודשים ללא מענה… ואני חשבתי ש 4 ימים שעדיין לא עונים זה, הרבה זמן.
אפרופו - גם המקדם אתרים שלי, של אתר שיש לי מלפני הקורס הזה, בנישה אחרת, אמר לי שחבל לי על הזמן - אני אראה בקושי דולר בחודש מהטכניקה הזו, שהרי אם אני לא הולך לקדם את האתר שלי פול טיים ג’וב… מה שאני אראה זה את עצמי יושב וחושב על מה ביזבזתי זמן וכסף ולמה.
אם למישהו מהמרצים פה יש תשובה לכל השאלות פה, רצוי להתחיל לתת אותם.
או שאתם ישנים או שהכל פה זה בלוף אחד גדול!
אם אתם עומדים אחרי מה שאתם אומרים, אז רצוי שתתחילו לספק קצת תשובות בפורום.
אפרופו - גם מפגשי האימון החודשיים שלכם הפכו משום מה לפעם בחודשיים (והיד עוד נטויה).
אני אשמח לתשובה על מה שרשמתי פה… איך אתם הולכים לקדם את האתר הזה (לא של קליקים כמובן)?
הרי קורס הקמת אתר רווחי, ללא הנתונים איך לעשות ממנו כסף, זה קורס לבזבוז כסף!
(ואני רכשתי את המסלול המלא, וכבר צפיתי בחצי ממנו.. אז אל תדברו איתי על קורסי ההמשך...).
כן, ידוע שיש בנוסף לקידום אורגני גם את אדוורדס (שמשום מה לא משתלם לעשות מודעות היכן שאתר רוצה למכור אותם בחצי מחיר שגוגל משלם לך), ויש רשימות דיוור - שמישהו צריך להגיע אליך בשבילהם, ויש פורומים, שהם בהחלט מקור אפשרי לתנועה, אבל שם, אתם צריכים 100 עובדים בשביל להזרים לפחות 1000 איש ביום בשביל לעשות 100$ מהאתר שלכם בקושי)…
לא רוצה להישמע שלילי - אני לא - אבל אתם לא מסבירים איך אפשר להתגבר על הדברים האלו… (ואני לא אחד שלא מבין עניין כמו חלק מהתלמידים פה שבאו ללא רקע בכלל!), אז איך נעשה מזה כסף???
תוך כמה זמן בממוצע אתם מצפים שאתר כזה שמקימים יכול להכניס את ה 100$ בחודש ???
ממש ממש אשמח שתפתיעו אותי ותתנו פה תשובה הולמת.