שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

2 מתוך 3
2
דור, יש מצב לראות כמה אתרי תוכן שנבנו על ידך? בשביל להבין מה היעד שלנו. תודה רבה, דפנ
פורסם: 27 אוגוסט 2010 01:30   [ התעלם ]   [ # 16 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  263
פרייד שמעון - 24 אוגוסט 2010 04:18

דור שביט - 13 מאי 2010 17:30
אני אפרסם בקרוב מאוד דוגמה מעניינת

עבר הרבה זמן ועוד לא פרסמת…
אגב יש כבר איזה תלמיד שיש לו אתר בעמוד הראשון או שמכניס 100$?

סליחה אבל הייתי חייבת להגיב… אני לא חושבת שמישהו מהמכללה אחראי לזה שהאתר שלנו יהיה בעמוד הראשון וחוצ מזה זה ככ לא חשוב לדעתי איזה עמוד אתה בגוגל! האתר שלי נמצא באיזה עמוד 50 לדעתי ברוב מילות המפתח ועדיין מה שחשוב זה שיש תנועה והיא ממירה לכסף…

בקיצור תפסיקו להעביר את האחריות לאנשים אחרים או למכללה, הכול תלוי בכם ורק בכם....

וסליחה שזה יצא כמו הטפה!

חתימה 

מצא שותפים לטיול ב-Nettrip.co.il

Newborn Feeding

פרופיל

פורסם: 27 אוגוסט 2010 01:45   [ התעלם ]   [ # 17 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  32

זה לא העניין בכלל זה מעניין לראות עבודה של בן אדם שמלמד אותך זה הכל הוא אמר שיפרסם ומשום מה לא פירסם…

אני לא יודע (עדיין) על איזו תנועה את מדברת מלבד גוגל אבל זה כי אני רק בשיעור השלישי בקורס הראשון (זו גם הסיבה ששאלתי אם יש מישהו בעמוד הראשון)

חתימה 

האתר הראשון שלי:
http://WWW.alcohol-facts-and-statistics.com

פרופיל

פורסם: 27 אוגוסט 2010 01:57   [ התעלם ]   [ # 18 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  263

סבבה, התגובה שלי היתה ברוח התרגול שהיה היום זה הכול… wink

חתימה 

מצא שותפים לטיול ב-Nettrip.co.il

Newborn Feeding

פרופיל

פורסם: 27 אוגוסט 2010 03:37   [ התעלם ]   [ # 19 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  32

איך היה? לצערי הרב לא הצלחתי להגיע

חתימה 

האתר הראשון שלי:
http://WWW.alcohol-facts-and-statistics.com

פרופיל

פורסם: 28 אוקטובר 2010 23:22   [ התעלם ]   [ # 20 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  14

פשששש… 5 חודשים ללא מענה… ואני חשבתי ש 4 ימים שעדיין לא עונים זה, הרבה זמן.

אפרופו - גם המקדם אתרים שלי, של אתר שיש לי מלפני הקורס הזה, בנישה אחרת, אמר לי שחבל לי על הזמן - אני אראה בקושי דולר בחודש מהטכניקה הזו, שהרי אם אני לא הולך לקדם את האתר שלי פול טיים ג’וב… מה שאני אראה זה את עצמי יושב וחושב על מה ביזבזתי זמן וכסף ולמה.

אם למישהו מהמרצים פה יש תשובה לכל השאלות פה, רצוי להתחיל לתת אותם.
או שאתם ישנים או שהכל פה זה בלוף אחד גדול!
אם אתם עומדים אחרי מה שאתם אומרים, אז רצוי שתתחילו לספק קצת תשובות בפורום.
אפרופו - גם מפגשי האימון החודשיים שלכם הפכו משום מה לפעם בחודשיים (והיד עוד נטויה).

אני אשמח לתשובה על מה שרשמתי פה… איך אתם הולכים לקדם את האתר הזה (לא של קליקים כמובן)?
הרי קורס הקמת אתר רווחי, ללא הנתונים איך לעשות ממנו כסף, זה קורס לבזבוז כסף!
(ואני רכשתי את המסלול המלא, וכבר צפיתי בחצי ממנו.. אז אל תדברו איתי על קורסי ההמשך...).

כן, ידוע שיש בנוסף לקידום אורגני גם את אדוורדס (שמשום מה לא משתלם לעשות מודעות היכן שאתר רוצה למכור אותם בחצי מחיר שגוגל משלם לך), ויש רשימות דיוור - שמישהו צריך להגיע אליך בשבילהם, ויש פורומים, שהם בהחלט מקור אפשרי לתנועה, אבל שם, אתם צריכים 100 עובדים בשביל להזרים לפחות 1000 איש ביום בשביל לעשות 100$ מהאתר שלכם בקושי)…

לא רוצה להישמע שלילי - אני לא - אבל אתם לא מסבירים איך אפשר להתגבר על הדברים האלו… (ואני לא אחד שלא מבין עניין כמו חלק מהתלמידים פה שבאו ללא רקע בכלל!), אז איך נעשה מזה כסף???

תוך כמה זמן בממוצע אתם מצפים שאתר כזה שמקימים יכול להכניס את ה 100$ בחודש ???

ממש ממש אשמח שתפתיעו אותי ותתנו פה תשובה הולמת.

חתימה 

רון.

אתם מוזמנים לבקר באתר שלי - אתר לחיפוש מורה פרטי

פרופיל

פורסם: 06 נובמבר 2010 20:42   [ התעלם ]   [ # 21 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  13

שלום לכולם!
אני נמצא בשלב של קניית המאמרים ואני חייב לציין שלאחר שקראתי את כל ההודעות בפורום הזה כבר לא מתחשק לי להמשיך ולבנות את האתר.

המרצים מתחמקים מאחריות, לא עונים כשפונים אליהם, מה שמוכיח מעבר לכל ספק כי לאף אחד מהם אין באמת אתר “נישה” שמכניס אפילו 20$ בחודש, ושמדובר בהונאה אחת גדולה!

אני מעוניין לבדוק את העניין לעומק ולכן אני מבקש מכל מי שנרשם לקורס, בנה אתר כושל או רווחי שיספר לי על כל במייל:
אוסיף ואגיד כי קיימים ברשותי האמצעים לטפל בעניין.

יוסי.

פרופיל

פורסם: 24 נובמבר 2010 00:38   [ התעלם ]   [ # 22 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

חברים יקרים,

שוחחנו על הנושא הזה באחד המפגשים האחרונים והסברנו את עמדתנו, אחרי ניסיון העבר אנחנו לא מתכוונים לחשוף אתרים פרטיים בפורום.

ולגבי דוגמאות קונקרטיות, עידית אליהו המשתתפת בו בדיון היא דוגמה עדכנית; במפגש החודשי הראשון שנפגשנו היא הייתה מיואשות. והנה אחרי שני מפגשים בהם פעלה לקידום האתר שלה ע"י הבאת תנועה ממקורות רבים מלבד גוגל והעשרתו ע"י הוספת תוכניות שותפים מלבד אדסנס, האתר שלה רווחי ומכניס (למיטב זכרוני) מעל $100 בחודש.

צר לי שחלק מכם מרגישים מתוסכלים ואני מאוד אשמח לנסות לעזור, לקדם ולסייע בכל עניין, פנו אלי בהודעה פרטית ואשמח להגיב ספציפית לבעיה.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 06 ינואר 2011 17:28   [ התעלם ]   [ # 23 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  139

שלום רב,
גם אני מצפה בקוצר רוח לתשובת מומחי קליקים שישיבו על הטענות המסקרנות שהושמעו פה בנוגע ליכולת האתרים להפיק רווחים בפועל ואיפה ה “דוגמא המעניינת “ שהבטיח דור.

חתימה 

http://mysmartarmy.com/

פרופיל

פורסם: 06 ינואר 2011 18:57   [ התעלם ]   [ # 24 ]
עורך
RankRankRankRank

אני חושב שהתגובה הקודמת ממצה את העניין ובעיקר הדוגמה של עידית.
גם במפגש האימון האחרון הראתי דוגמה לאתר מצליח
http://mycorralcoupons.com

הוא נמכר לפני כמה חודשים ואפשר לראות את כל הנתונים לגבי הכנסות ותנועה בעמוד המכירה שלו
https://flippa.com/auctions/111973/Over-400mth---2yr-Old-Adsense-Site---100-autopilot---Fast-Sale--No-Reserve

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 07 ינואר 2011 04:14   [ התעלם ]   [ # 25 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  139

תודה דור על התגובה המהירה.
הסתכלתי על האתר שעליו נתת לי לינק.
האם באמת אתר כזה פשוט ושנראה ממש לא משהו מצליח להכניס מאות דולרים בחודש ?
מה הסוד שלו ?

חתימה 

http://mysmartarmy.com/

פרופיל

פורסם: 09 ינואר 2011 03:45   [ התעלם ]   [ # 26 ]
עורך
RankRankRankRank

האתר המדובר מצליח להכניס קצת יותר ממאה דולר בחודש. יותר לכיוון ה-400 לחודש בממוצע במשך כמה שנים.
הסוד שלו? הוא נמצא בנישה עם המון חיפושים (קרוב ל-10,000) בחודש והוא התברג לעמוד הראשון של גוגל (אפילו לא בתוצאה הראשונה).
כמו שהסברתי בשיעורים המצולמים, העניין פה הוא ווליום התנועה, ההכנסות מהקלקלו הן נמוכות אבל הרבה תנועה והרבה קליקים שווה הכנסה יפה.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 09 ינואר 2011 07:36   [ התעלם ]   [ # 27 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  193

את האמת? זה אחד האתרים הכי גרועים שראיתי smile
אין בו בכלל תוכן!
בקושי 4 משפטים בכל עמוד והוא מכניס מאות דולרים בחודש? מה זה השטויות האלה?
אתה יכול להסביר למה לאנשים להיכנס לאתר, לא למצוא את התוכן שאותו הם חיפשו, ולהקליק על פרסומת אדסנס?
זה יצא כאילו אני עצבנית smile אבל כן זה מעצבן.

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 09 ינואר 2011 13:33   [ התעלם ]   [ # 28 ]
עורך
RankRankRankRank

אני מכיר עוד אתר שאין בו תוכן בעמוד הבית והוא די פופולארי… קורים לו גוגל
למה אנשים נכנסים לאתר הזה? כי הוא מופיע בתוצאות החיפוש של גוגל במיקום גבוה (באחת מ-4 התוצאות הראשונות). נקודה.
איזה תוכן הם מוצאים? הם מוצאים בדיוק, אבל בדיוק את מה שהם חיפשו: מתחת לכותרת יש פרסומות שמספיק רלוונטיו ומספיק מפתות (וכן, המיקום שלהן הוא ק-ר-י-ט-י) בשביל להקליק עליהן ולעבור הלאה. והתוכן באתר עצמו נותן כמה טיפים רלוונטים בנושא וזה מספיק.
אני כל הזמן מדגיש את זה: לא להתפס לעיצוב האתר, לא להשקיע בזה זמן וכסף, יש את כל הכלים כדי לבצע ולדלג על זה. מה שחשוב הוא השיווק. תנועה מגוגל/פייסבוק/פורומים/מאמרים זה מה שמשנה את שורת הרווח, תנועה.
וזו האמת: גם אם המוצר שלך לא משהו, כשיש הרבה מתעניינים (הרבה חיפושים ונכנסים) חלק מהם קונים.
אין מה להתעצבן, צריך ללמוד את העקרון, הפשטות והחשיבות שבשיווק האתר וליישם.

נ.ב- חפשי בגוגל “עוגת שוקולד” (בעברית), דומיין בעברית ב-4 התוצאות הראשונות.  ביטוי של 10,000 חיפושים בחודש. תבדקי אותו smile

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 09 ינואר 2011 20:14   [ התעלם ]   [ # 29 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  193

דור, תודה על התגובה!
אני יודעת שזה נשמע כאילו התעצבנתי אבל זה באמת ובתמים היה בצחוק smile
בכל אופן יש לי שאלה קטנה, יש מוצר שאני מקדמת “ממקס באונטי” כבר כמה חודשים הוא מופיע אצלי באתר בבאנרים, ובאנקור טקסט בתוך המאמרים, ה epc של המוצר הוא 0.80 והוא כל הזמן ממשיך לעלות.
עד היום היו יותר מ-300 כניסות של לקוחות לעמוד המכירה, אבל שום דבר לא נמכר, דיברתי עם האפילייאט מנג’ר והוא אומר שהכל בסדר מבחינתם. יכול להיות דבר כזה? שהמוצר פשוט לא נמכר? והגיעו לעמוד שלי באתר אנשים סופר ממוקדים. עם המילה review ושם המוצר, וגם המילה buy!
כאילו מה יותר מזה?
אשמח לשמוע את דעתך.

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 09 ינואר 2011 22:17   [ התעלם ]   [ # 30 ]
עורך
RankRankRankRank

נשמע לי מוזר מאוד
הייתי בודק את הקוד עצמו לוודא שבאמת מי שמגיע לעמוד נרשם כמופנה שלך.
תבררי לגבי אפשרות של בדיקה בעצמך כדי לראות אם יש המרה, אולי יש להם אפשרות של בדיקה מבלי רכישה באמת.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

2 מתוך 3
2