שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

טל יש לי בעיה עם הקמפיין שלי שהראנו בכיתה
פורסם: 14 מאי 2008 15:53   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  66

אני לא יודע בידיוק מה העניין אבל אני יספר לך איך זה יתגלגל
בהתחלה עשיתי את הקמפיין והייתי לא רלוונטי (בדיעבד) כל כך בגלל חוסר הניסיון
והם עשו דיסאפרוב אחרי כמה זמן בגלל CTR נמוך
בניתי קמפיין חדש יותר ממוקד ורלוונטי עם מילות שלילה- מה שראית בכיתה
ואותו בכלל לא הצלחתי להעלות...וידעתי שהוא בהרבה יותר טוב מהראשון(דיברתי איתך אז בפרום לגביו..) ברגע שכן הצלחתי להעלות אותו, הוא קיבל צפיות וקליקים בצורה יפה במשך יום\מספר שעות.... עם CTR סבבה ואז גוגל העלו את הביד ל 10 דולר על כל ביטוי שקיבל צפיה בזמן הקצר שהוא כן עבד...אפילו צפייה 1 במשך הזמן שהם הריצו אותו...וכל המודעות ניהיו POOR שקיבלו צפייה אחת או בכלל בעוד שהם כן היו רלוונטיות יחסית למה שהכרתי לפני השיעור האחרון והמודעה לא ממש הייתה פעילה כי ביטלו לי את כל המילות מפתח הכל רלוונטיות וטובות ולא הבנתי למה…
אתמול אחרי השיעור חזרתי הביתה ועשיתי 2 קבוצות של ad group בקמפיין חדש על אותו המוצר
עם 10-15 ביטויים לכל אחת X3 ובצורה רלוונטית מאוד עם התאמה להכל שהם טריגר לחיפוש גם כן כמו שהסברת
אבל עדיין גוגל העמיד לי רף של 10 דולר מלכתחילה ושולל אותי לא משנה מה המודעה ולא משנה מהם מילות המפתח....אני לא יודע בידיוק מה הסיבה אבל אני יודע שאני ממוקד ורלוונטי=תואם למודעה=תועם לעמוד המכירה
בנוסף המילת מפתח שלקחתי היא מילה שיש לה מספר לא מבוטל של חיפושים
ככה שכשהם כותבים לי בזכוכית מגדלת
Ad showing?  No
The keyword phrase you’ve entered has a low search volume and isn’t showing any of your ads.
If more users start searching for your keyword, your ad will begin to show. You don’t need to do anything.
Poor
וטענות בסגנון הזה
Minimum bid: $10.00
על כל הביטויים שהכנסתי הרלוונטיים
כמו הדוגמא שעשית בכיתה
Groom wedding .....שבועות, וכו’

קיצר יש סיבה שגוגל שולל אותי וזה בטוח לא בגלל המודעה\ביטויים\דף מכירה הפעם....אני מלכתחילה מוגבל
מה את חושבת? מישהו?

לא נותנים לי צ’אנס על הקמפיין הזה בכלל
יש עודאחד שעובד ואני צריך לשבת לסדר אותו גם אבל איתו לפחות לא שללו אותי בכלל אפילו שלא הייתי הכי רלוונטי שבעולם

שאלה שניה: אם בדף מכירה של המוצר(לא עם הבעיה הזאת אחד אחר)
יש כניסה פנימה רק אחרי הכנסת שם ואימייל , הכנסתי שם ואימייל שלי כדי לבדוק איך זה מתגלגל ובאימיילים שאני מקבל אמנם יש קישור לדף המכירה\ או לאתר אבל לא ניראה לי שעל “השם שלי” כאפילייט...זה הגיוני..?
שכאילו כל המשווקים עושים עבודה שחורה מכניסים לבעל המוצר אנשים לרשימות דיוור כבדרך אגב ולא מתוגמלים לכניסה מאוחרת??
כי אם כן אני יזרוק את המוצר הזה…

פרופיל

פורסם: 14 מאי 2008 16:15   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אהלן,

1. אני זוכרת את הקמפיין, לא ראיתי את דף הנחיתה אבל כנראה שגוגל לא אוהב את הדף עצמו. משהו בדף לא איכותי מספיק והסיבה למסקנה זו היא שמראש קיבלת ציוני איכות טובים, אבל לאחר שרובוט של גוגל סרק את המודעה שלך והדף (שזה יכול להיות הקליק האחד או הצפיה האחת שאתה מתאר שקיבלת לפני שנפל ה QS)זה נפל בבת אחת. כלומר: המילים שלך היו יכולות לקבל ציונים טובים בעבור דף אחר.
הצעות: לנסות מוצר מקביל, באותה נישה אך דף נחיתה אחר, עם אותן מילים, כמובן להשהות את הקמפיין הנוכחי ולפתוח קמפיין חדש לצורך העניין. אם הולך חלק, למחוק את הקמפיין הראשון שלא יישאר זכר להיסטוריה הזאת.
במידה וגם זה לא עובד - יכולה להיות נישה בעייתית עם אדוורדס, אני מציעה להחליף מוצר, עדיף לחתוך עכשיו לפני שכילית את כל זמנך ומרצך על הקמפיין.
2. זו יכולה להיות בעיה, אבל לא כ"כ מהכיוון שאתה מתאר: האימיילים ששולחים ללקוחות בד"כ משיגים המרות בטווח של שבוע, ובזמן הזה ה cookie עדיין על שמך. כמובן שלקחות שמוחקים קוקיז על בסיס יומי זו בעיה.
הבעייתיות בסוג כזה של מוצר היא בעיקר לאפילייאטס מתחילים, מאחר ויכולים לעבור כמה ימים בין הקליקים והמכירה, ובתור אפילייאט מתחיל חשוב לך לקבל סטטיסטיקה בזמן אמת על-מנת שתדע האם מאמצי השיווק שלך, והקליקים שאתה משלם עליהם אכן שווים את זה. במילים אחרות: קשה לערוך קמפיין טסט על מוצר מסוג זה.
מה שכן, שיעור ההמרה במוצרים מסוג זה יכולה להיות גבוהה, מאחר ובעל המוצר שולח ללקוח הפוטנציאלי תזכורות, מיני קורס, עצות וטיפים ובמקביל דוחף את המוצר שלו, מה שמעלה את מספר החשיפות למוצר, גורם ללקוח להרגיש יותר בנוח לשלם מכספו, ומעלה את שיעור ההמרה.
לסיכום: יכול להיות מוצר מצוין, לאו דווקא מוצר להתחיל איתו כטסט.

בהצלחה!

טל

פרופיל

פורסם: 14 מאי 2008 17:42   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  66

היי טל מה קורה!
טוב אז ככה
עשיתי מה שאמרת פתחת אחד חדש עם מוצר מקביל- לטעמי דף מכירה פחות טוב אבל אין מה לעשות כי השני עושה לי בעיות
כרגע יש לי שני AD GROUPS
באחד הכל Great פתאום לאחר שהכל היה POOR
ובשני חלק OK חלק GREAT
אני יתן לזה לרוץ קצת ואני יפתח בהמשך עוד AD GROUP או שניים כי יש עוד מילות מפתח מרכזיות שאפשר לעבוד עליהן

תודה על העזרה אני יעדכן אותך מה מתפתח עם העניין
(-:
אני נמצא במצב שכל המטרה שלי זה שיהיה CTR נורמלי ואני יריץ על הקמפיין טסט כלומר שיתחילו להקליק
לא איכפת לי כרגע למכור\לא ךמכור כי עד עכשיו אפילו את זה לא הצלחתי ....
נקווה לטוב
(-:

פרופיל