שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

אני לא יודע איזה קורס לבחור
פורסם: 01 ינואר 2011 00:00   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  49

אני לא יודע איזה קורס לבחור אני מתלבט האם תוכלו לתת לי הצעות כלשהן והאם הקורס ברור?

פרופיל

פורסם: 06 ינואר 2011 14:48   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  29

אני ממליץ על קורסים ראשונים בנושא הקמת בלוג רווחי ופרסום הבלוג, קורסים נחמדים להתחיל איתם…

חתימה 

סודות הכסף באינטרנט נחשפים בשפה העברית.

סטטוסים לפייסבוק

פרופיל

פורסם: 10 ינואר 2011 22:41   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

לא כדאי את הקורס של EBAY? כי בלוגים יש מלא באינטרנט ולהתחיל להיות סוחר זה יותר אקשן לדעתי ומעניין אבל אני מתלבט כי זה מאוד קשה לפי שאני יודע,והתחלתי לעשות את זה ואני בקושי מצליח

פרופיל

פורסם: 15 ינואר 2011 02:56   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank

בלוג זה בדרך כלל הכנסה לטווח ארוך, זה משתף SEO וכתיבת תוכן איכותי לאורך זמן + הצבה נכונה של מודעות (PPC או תוכניות שותפים) ובדרך כלל לוקח זמן להתחיל לראות תוצאות טובות אבל דרך נוחה מאוד להרבה אנשים…

אם יש לך קצת הון התחלתי שתוכל לסחור איתו כמה דברים בEBAY אז שווה לך לנסות… בעיקר אם זה עושה אותך יותר נלהב…

בכלל, הסוד להצלחה בכל הנושא שקשור עשיית כסף באינטרנט הוא התמדה + התלהבות, ההתלהבות מכניסה תשוקה לטקסט שלך ולליבם של הקוראים וזה מה שיעשה לך כסף בסופו של דבר…

בכל שתבחר אני מאחל לך בהצלחה, כל הקורסים מצוינים ויתרמו לך המון.

אני רק מקווה שתשאיר לך מספיק מקום ליד שתלמד בספר שאני יוציא לאור בשבועיים הקרובים smile

בברכה,
ניסים.

חתימה 

סטטוסים לפייסבוק

פרופיל

פורסם: 15 ינואר 2011 03:12   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

היי ניסים,
אני קודם כל מאוד רוצה להרוויח כסף ומבלוג ומתוכניות שותפים אני לא מתלהב כי צריך לפנות לקבל מסויים ולי זה נראה ממש מסובך ולא בשבילי אני מתעניין בתחום של המכירות אני טוב מאוד בזה,אבל האם שווה לקחת את הקורס של EBAY של תומר חן? כי אני לא רוצה לבזבז כסף ובסוף יתברר לי שזה סרטונים שאפשר אפילו לראות ביוטיוב,אני רוצה משהו רציני ואני רציני בתחום של להרוויח כסף.

פרופיל

פורסם: 15 ינואר 2011 18:54   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

כל שאני יכול לומר הוא שכמעט בכל קורס שקיים באינטרנט בארץ ובעולם קיימים חומרים שתוכל למצוא בחינם במקורות אחרים וחומרים אישיים הנכתבים מנסיונם האישי של יוצרי הקורס, ולכן אני ממליץ תמיד על רכישת קורס או ספר טוב שיכול לתרום בתחום שלך.

אני מאמין בכך שידע שווה כוח ואני מאמין גדול במכללת קליקים ובקורסים שלהם ואני מבטיח לך שגם אם תוכל למצוא חלק מהקורס בחינם במקור אחר אתה תהיה מאוד מסופק מהכלים והידע שיוענק לך לאחר הצפייה בקורס.

שיהיה בהצלחה smile
בברכה,
ניסים.

חתימה 

סטטוסים לפייסבוק

פרופיל

פורסם: 26 יולי 2011 14:49   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  4

מה שניסים אומר הוא צודק.

חתימה 

משפטים לפייסבוק

פרופיל

פורסם: 06 אוקטובר 2011 03:57   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  86

תקשיב עומר, אני התחלתי עם קורס של הבלוג הריווחי להגיד לך את האמת אני אישית לא אהבתי זה עבודה קשה כל יום ליצור קישורים לחפש נושאי כתיבה זה לא פשוט.
לאומת זאת עשיתי גם את הקורס EBAY של סילביו לפני שתומר חן אני מאוד התחברתי לזה
אני לא יגיד לך שזה קל לעשות כסף באיביי אבל אם אתה משקיע 15-30 קדות ביום כמו שאני עשיתי אתה יכול להכניס בין 1000 ל3500 שקל לחודש זה מספיק אני חושב להתחלה להכנסה מהצד!
תקרא הרבה מדריכים חינמיים בנושא תחפש דרופשיפ טוב זה יבוא לבד בסופו של דבר

חתימה 

בניית אתרים

פרופיל

פורסם: 17 אוקטובר 2011 02:15   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

לא צריך הון התחלתי בשביל איביי. אני התחלתי עם 400 שקל שהוצאתי על כרטיס אשראי נטען (כדי לאשר את הפייפאל) וזהו.

מהקורס של הבלוגים יש יותר לאן להתפתח.

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל