שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

3 מתוך 3
3
דור, יש מצב לראות כמה אתרי תוכן שנבנו על ידך? בשביל להבין מה היעד שלנו. תודה רבה, דפנ
פורסם: 09 ינואר 2011 22:47   [ התעלם ]   [ # 31 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  193

יש לי מעקב אחרי הלינקים שמופיעים באתר, רשמתתי לכל אחד מהם sub-id ככה שאדע מאיזה מהם בדיוק הגיע הלקוח, ואני רואה את זה בדוחות באתר של “מקס” שככה וככה לקוחות לחצו, אבל רכישות בפועל אין.
אני ניסיתי למלא את הפרטים שלי אבל זה דף מכירה של שתי עמודים, ובעמוד השני צריך להכניס אשראי ככה שאני לא יכולה לסיים את התהליך.
חשבתי שאולי יש בעיה עם עמוד המכירה והוא לא ממיר, אבל יש ה-מ-ו-ן פרסום באדוורדס ובכל מקום אחר שבדקתי של אפילייאטס למוצר הזה- לאותו עמוד מכירה, לא יודעת זה ממש מוזר.

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 06 פברואר 2011 18:44   [ התעלם ]   [ # 32 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  19

השאלה שלי לגבי האתר לדוגמה שדור העלה היא- אם אין תוכן איך גוגל נותן לו דף ראשון?

אני חוקר בלי סוף את עניין מציאת המילים וגיליתי מלא אתרים בתוצאה הראשונה בגוגל שאין להם ממש תוכן,כמובן שהם מצאו מילת חיפוש חזקה מאוד אבל אין תוכן.

אז כמה באמת התוכן חשוב,נניח אם אני שם 5 מאמרים זה מספיק?כי גם את זה ראיתי בעמוד הראשון בגוגל..

פרופיל

פורסם: 06 פברואר 2011 19:37   [ התעלם ]   [ # 33 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

יש הרבה אתרים שבהם תוכן מינימאלי אבל עבודת שיווק מאסיבית. קשה לדעת מה המשקל של השניים אבל תוכן רלוונטי, איכותי ובכמות מכובדת בהחלט עשוי לתרום בקידום האתר.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 09 אוגוסט 2011 23:42   [ התעלם ]   [ # 34 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  6

הנושא הובהר

פרופיל

3 מתוך 3
3