שלום לכולכם, אני בערך חודש אחרי צפייה בקורס (ידוע לי שזהו זמן קצר מאוד ) ורציתי לדעת איך חברה מתחילים כמוני מסתדרים פה…
עד כה מכרתי:
1: 2 מוצרים שלי מהבית בסכום של 90$.
2: 5 מוצרים מאתרים אחרים בסכום של 120$ (ניראה לי דיי נדפקתי עם המוכר שעדיין לא שלח ללקוחות את המוצרים).
ההוצאות שלי עד כה:
1: דמי רישום לterapeak בסביבות 25$
2: עמלות מכירה באי ביי בסביבות 40 $
3: סחורה שקניתי מאתרים בסכום של 55$
בגדול זה ניראה לי דיי קשה להרוויח פה כסף אבל מצד שני אף אחד לא הבטיח שזה יהיה קל. אני כרגע קבלן שמרוויח יפה מאוד ופניתי לאיביי מכיוון שיש לי הרבה זמן פנוי.
הסיכום שלי איך שזה ניראה לי לפחות הוא שמכירה באי ביי יכול להישאר בגדר תחביב שמכניס עשרות דולרים בחודש ולא יכול לנתק אנשים מעבודתם היום יומית ( לא הייתה לי כוונה להחליף את העבודה שלי).
הכסף הגדול מונח אצל הסוחרים שקונים סחורות בכמויות גדולות ו/או חיים ונושמים את זה לפחות מעל שנתיים וזוהי גם עבודתם היחידה.
אני חושב שלחברה שחייבים את העבודה הרגילה של 8:00-17:00 יהיה קשה מאוד עם ההתעסקות הממושכת והשאיבה לתוך הלילה לחיי מחשב בכדי לבדוק אם מוצר שקנו ב2$ נמכר ב3$.
מנסיון שלי זוהי הרגשה ממכרת שלאחר הקורס כבר הצלחתי למכור מוצרים ולהרוויח כמה דולרים (שכחתי לציין שהקורס שתומר העביר היה מעולה והוא העביר אותו מצויין וראוי לשבח).
בימים הראשונים לאחר הקורס הייתי דבוק ומרותק למחשב עד כדי ריבים עם האשה כי חשבתי שנפלתי על מכרה זהב בעומק 20 ס"מ (הייתי ככה לפחות שבוע וחרשתי את האינטרנט כמו שלא חרשתי בחיים).
היום אני כבר בקושי נוגע במחשב וכבר לא כל כך מחפש מוצרים כי לא ניראה לי שהיחס בין עבודה לתוצאות הוא שווה ומאוד קשה לי.
אשמח לשמוע מעוד חברה מתחילים כמוני על התקדמותם לטוב ולרע ונראה מה הולך אצלכם.
אני בכל אופן ממשיך ועדיין לא התייאשתי לגמרי....
שלום אורח! אנא בצע