שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

כמה מרוויחים או מצליחים החדשים?
פורסם: 08 פברואר 2011 23:01   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  11

שלום לכולכם, אני בערך חודש אחרי צפייה בקורס (ידוע לי שזהו זמן קצר מאוד ) ורציתי לדעת איך חברה מתחילים כמוני מסתדרים פה…
עד כה מכרתי:
1: 2 מוצרים שלי מהבית בסכום של 90$.
2: 5 מוצרים מאתרים אחרים בסכום של 120$ (ניראה לי דיי נדפקתי עם המוכר שעדיין לא שלח ללקוחות את המוצרים).
ההוצאות שלי עד כה:
1: דמי רישום לterapeak בסביבות 25$
2: עמלות מכירה באי ביי בסביבות 40 $
3: סחורה שקניתי מאתרים בסכום של 55$

בגדול זה ניראה לי דיי קשה להרוויח פה כסף אבל מצד שני אף אחד לא הבטיח שזה יהיה קל. אני כרגע קבלן שמרוויח יפה מאוד ופניתי לאיביי מכיוון שיש לי הרבה זמן פנוי.
הסיכום שלי איך שזה ניראה לי לפחות הוא שמכירה באי ביי יכול להישאר בגדר תחביב שמכניס עשרות דולרים בחודש ולא יכול לנתק אנשים מעבודתם היום יומית ( לא הייתה לי כוונה להחליף את העבודה שלי).
הכסף הגדול מונח אצל הסוחרים שקונים סחורות בכמויות גדולות ו/או חיים ונושמים את זה לפחות מעל שנתיים וזוהי גם עבודתם היחידה.
אני חושב שלחברה שחייבים את העבודה הרגילה של 8:00-17:00 יהיה קשה מאוד עם ההתעסקות הממושכת והשאיבה לתוך הלילה לחיי מחשב בכדי לבדוק אם מוצר שקנו ב2$ נמכר ב3$.
מנסיון שלי זוהי הרגשה ממכרת שלאחר הקורס כבר הצלחתי למכור מוצרים ולהרוויח כמה דולרים (שכחתי לציין שהקורס שתומר העביר היה מעולה והוא העביר אותו מצויין וראוי לשבח).
בימים הראשונים לאחר הקורס הייתי דבוק ומרותק למחשב עד כדי ריבים עם האשה כי חשבתי שנפלתי על מכרה זהב בעומק 20 ס"מ (הייתי ככה לפחות שבוע וחרשתי את האינטרנט כמו שלא חרשתי בחיים).
היום אני כבר בקושי נוגע במחשב וכבר לא כל כך מחפש מוצרים כי לא ניראה לי שהיחס בין עבודה לתוצאות הוא שווה ומאוד קשה לי.
אשמח לשמוע מעוד חברה מתחילים כמוני על התקדמותם לטוב ולרע ונראה מה הולך אצלכם.
אני בכל אופן ממשיך ועדיין לא התייאשתי לגמרי....

פרופיל

פורסם: 09 פברואר 2011 02:23   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

א. תודה על הפידבק המפורט.

ב. ההתמחות שלנו באיביי צריכה להתמקד בעיקר במכירת המוצרים וגם בחיפןש ספקים. ברגע שאנו מבינים כיצד למכור בצורה הטובה ביותר, כל ספק שאנו מוצאים מתורגם מיידית לכסף. לא משנה התחום.

אני למשל לא מתעסק בתוכנות כלל, אבל לאחרונה במקרה יצא לי “לשים יד” על כמות נכבדה של רשיונות לאיזו תכנה לשרתים.
לאחר מחקר שוק לא קצר, מכרתי את כולם במחיר הגבוה ביותר בטווח המחירים של המוצר. (קרוב ל300 דולר, כשהמחיר הנמוך היה 200).
בשל מחקר השוק המעמיק הצלחתי להגדיל את הרווח בכמעט 100% אל מול כמה שהשוק היה נותן לי, אם סתם הייתי מעלה את המוצר “ספונטנית”.

צריך להיות כל הזמן על האצבע על הדופק ולחפש הזדמנויות. יש קטגוריות גדולות ועשירות שכדאי להכנס אליהן. יש עוד מה למכור חוץ מאייפון…
מומלץ ביקור שבועי באליבאבא, גם אם כרגע אתה לא פעיל.

פרופיל

פורסם: 09 פברואר 2011 03:52   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  113

מאד סקרן לדעת על איזו קטגוריות עשירות אתה מדבר? והאם נדל"ן בארה"ב היא אחת מהם?

חתימה 

http://miktzoanbenadlan.co.il/
http://aii-realestate.com/
http://healthyfood-forkids.com/

פרופיל

פורסם: 09 פברואר 2011 23:13   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

ביגוד, איפור, חלקי חילוף לרכב. לא חסר.

אני אישית קצת נכוןיתי בקטגורית הנדל"ן, אבל אני מכיר הרבה שעשו חיל.
(האמת היא שאני הצלחתי להכשל כמעט בכל דבר שעשיתי בנדל"ן… לא רק באיביי)

פרופיל

פורסם: 13 פברואר 2011 20:23   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  287

קודם כל ממה שאתה מתאר לפי המספרים אתה כבר רווחי, שזה כשלעצמו דבר יפה אם בכלל לא נגעת בתחום לפני. יש הרבה עסקים פיזיים שלוקח יותר משנה בכלל לראות רווח על ההשקעה.

מבחינת איביי יש תחומים שאפשר להקים בהם חנויות מסחריות של ממש (תסתכל בטרהפיק על מתחרים מובילים בקטגוריות של התכשיטים למשל ותראה את מחזורי המכירה שלהם).

ומצד שני אפשר גם להגיע לרווחים של אלפי שקלים אם יש לך ספק טוב ומוצר שנמכר בתדירות.

היתרון של איביי זה שהאתר מספק לך פלטפורמה שיכולה להפוך את המכירות שלך לכמעט “חצי אוטומטיות” ולמנף את הזמן שלך.

ואם אתה באמת רץ שם על מוצרים שנמכרים אתה יכול גם לשכור עובדים באאוטסורסינג שיטפלו לך בשירות לקוחות.

חתימה 

[

פרופיל