שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מילות שלילה
פורסם: 26 מאי 2008 20:35   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  16

שלום לכולם!

העליתי עכשיו קמפיין חדש/ישן (לקחתי את הקמפיין הראשון שעשיתי ושדרגתי אותו ללא הכר )

ומסיבה כלשהי אני לא מצליח למצוא לו מילות שלילה
עכשיו שאלתי היא :
אם רוב המילים שלי הן בפרייס או באקזאקט , האם יש באמת צורך במילות שלילה ?

אנא שתפו אותי בדעתכם grin

פרופיל

פורסם: 26 מאי 2008 21:58   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  123

מילות שלילה תמיד צריך, גם אם המילים בפרייז (התאמה מדוייקת לא דורשת מילות שלילה).
גם אם כרגע אתה לא מצליח למצוא מילות שלילה, אל תשכח לעקוב אחרי המילים שאנשים מחפשים. בטוח תמצא כמה מילות שלילה (אלא אם מצאת שוק שבו אף אחד לא מחפש דברים בחינם וכולם רק רוצים לקנות את מה שאתה מציע wink).

בהצלחה,
נדב

nadavs

חתימה 

איך לעבור טסט ראשון - Pass your Driving Test - עמוד לאפילייטס.

פרופיל

פורסם: 27 מאי 2008 03:02   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אני עם נדב, תמיד יש מילות שלילה, כמה זה תלוי כמובן עד כמה המילים שלך ממוקדות.
אני מציעה שתעלה אותן באחד מכלי המילים ותבדוק אילו חיפושים בלתי קשורים עולים, וכן עקוב אחר ה query report לראות אילו חיפושים לא קשורים אתה מושך.

טל

פרופיל

פורסם: 27 מאי 2008 13:08   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

שלום חברים,

לגבי ה-search query report - האם יש דרך כלשהי להציג את ה-unique search queries שגוגל מתעקשים להסתיר? ממה שהבנתי יש דרך לראות אותם דרך ה-google analytics, אבל ה-vendor שאני עובד איתו מסכים להוסיף רק את הקוד של ה-conversion tracking ולא של ה-analytics.

בתודה,
דורון.

פרופיל

פורסם: 27 מאי 2008 14:15   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי דורון,
ה Query Report הוא כלי חדש יחסית, בן כמה חודשים. הוא אינו מושלם, ויש לשער שעוד יעבור שיפורים. כרגע אין דרך להציג את השאילתות הייחודיות, והתמונה שמתקבלת אכן לא שלמה. היא מספקת כיוון להתחלה, ובשילוב עם מעקב המרות של גוגל יכולה לספק תמונה על חלק מהביטויים הממירים. גוגל אנליטיקס אינו רלוונטי במקרה שהאתר אינו שלך. תוכל להשתמש ב Hlola כדי לקבל את התוצאות שאתה מבקש, התוכנה מספקת תוצאות שלמות ולא רק לגבי ביטויים ממירים אותם הקליד הקונה, אלא גם אזורים גיאוגרפיים, מקורות המרה, זמנים, וכן מידע לגבי קליקים. ה"עבודה" איתה זה הדבר הכי עצלני שעשיתי בחיים שלי, היא פשוט עושה את כל המעקב במקומך.

יום טוב והצלחה,

טל

פרופיל