שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

השיטה הכי טובה בעולם להרוויח כסף מהאינטרנט
פורסם: 28 נובמבר 2010 00:15   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

חובה לקרוא:
http://goo.gl/jEvHC
תקראו גם את התגובה הראשונה על זה. חח גמר אותי

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

פורסם: 28 נובמבר 2010 01:01   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  29

חחחחחחחחחח

מצד אחד הוא אומר שכל המידע והספרים והקורסים לא שווים כלום, מצד שני הוא אומר לנו לעלות עם רעיון חדש אז לא נראה לי שהוא מבין את עצמו…

על פניו הנושא מעניין, יש לא מעט אתרים בעולם שמוכרים זבל אבל בגדול, אני לא רואה את עצמי מתקדם בתחום ללא הקורסים בווידיאו או הספרים שקראתי בתחילת הדרך…
לא כל ספר חייב להיות למתחילים, יש ספרים ידידותיים למתחילים שעושים את צעדיהם הראשונים בתחום ומכירים לראשונה את הדרכים לעשיית כסף באינטרנט ויש ספרים לאנשים יותר מתקדמים עם כלים ושיטות מתקדמות יותר בתחום בו הם עוסקים שכבר יש להם את הידע הבסיסי ומילון המונחים של התחום בראש…

נראה לי שזה סתם בנאדם מתוסכל שקנה ספר בכמה מאות שקלים שאמרו לו שהשיטה המוצגת בספר תביא לו מליונים…
הוא לא הבין שהשיטה המוצגת בספר אכן עובדת (זה שבעל הספר מרוויח מליונים אין לדעת) אבל סביר להניח שאם השיטה משוכתבת ממקורות אחרים הידועים באינטרנט הרי שסביר להניח שבקרוב המקרים השיטה היא אמיתית ואפשרית, רק שהוא לא הבין שגם מסע של אלף מייל מתחיל בצעד אחד קטן smile

הדוגמה הכי טובה היא רשימת הדיוור, וזה גם טיפ לתלמידי מכללת קליקים שעברו לא מזמן קורס לרשימת דיוור…
אל תצפו שאפילו עם 500 אנשים ברשימה שלכם אתם תצליחו למכור ולשווק מוצרים, מעבר לאומנות הכתיבה השיווקית והמייל השיווקי, אתם צריכים ליצור סוג של יחסים עם הלקוחות שלכם ומוניטין חיובי לעצמכם, רק אז תקנו את האמון של הלקוחות שלכם והמכירות יתחילו לזרום… כמובן שצריך תמיד להגדיל את הרשימה כי אף פעם לא תגיעו למספיק אנשים שבאמת קונים מוצרים ברשת! יש מיליונים!

אחלה נושא, עשה לי את הערב…

חתימה 

סודות הכסף באינטרנט נחשפים בשפה העברית.

סטטוסים לפייסבוק

פרופיל

פורסם: 28 נובמבר 2010 01:52   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  200

תגובה נחמדה אבל לא נראה לי שהבנת מה הוא כתב. תקרא שוב.
הוא אומר שכדי להרויח כסף באינטרנט צריך לחשוב לבד וליהיות יצירתי במקום סתם לקנות עוד איבוקס.

דרך אגב. למרות שיש משהו במה שהוא אומר, אני לא מסכים ב100%.

אני חושב שכדי להרויח כמו שצריך, צריך ללמוד ממקורות שונים, לשלב ולפתח בעצמכם.
כמובן שלא הייתי powerseller באיביי עכשיו אם לא הייתי לקוח את הקורס של קליקים אבל גם לא הייתי מרויח אם לא הייתי קונה את האיבוק של תומר חן, משלב את מה שלמדתי ועושה עוד שינויים יצירתיים בעצמי.

לסיכום. גם אם אתם קונים קורס מלא אל תחשבו שאתם יכולים לתת למוח שלכם לנוח.

חתימה 

אור פז
------

http://seikoskx007.net

פרופיל

פורסם: 28 נובמבר 2010 03:26   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  29

"על פניו הנושא מעניין, יש לא מעט אתרים בעולם שמוכרים זבל אבל בגדול, אני לא רואה את עצמי מתקדם בתחום ללא הקורסים בווידיאו או הספרים שקראתי בתחילת הדרך… “

זה מה שהתכוונתי, פשוט נסחפתי קצת למקומות אחרים smile

חתימה 

סודות הכסף באינטרנט נחשפים בשפה העברית.

סטטוסים לפייסבוק

פרופיל

פורסם: 08 דצמבר 2010 12:54   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  9

gone These collectible dolls represent a cross-section of the cultures, economic backgrounds, and societal problems that many young girls had to deal with over the course of American history ugg boots sale uk Cook them on high for one minute and then check them Moncler Jackets It ugg sale uk was never a toy for a little girl to play with but more for an adult to collect and treasure Try Moncler Coats to keep the sun at your back so that the light falls directly on your subject It should be noted that a Moncler Jackets Women frozen doll is one that does not move cheap ugg boots uk at all To capture those rare moments in Moncler Jackets the ugg boots cheap uk camera is an art and the trick to learn them is by practicing them and it is always better to practice on your cats and on birds in my yard or ugg boots uk outlet local parks and the with that basic training you are armed with ugg boots clearance the essential uggs uk sale knowledge of photography! I can provide you with some tips that would come handy for you kids ugg boots to get the best shots of animals and birds in the wild To make herb vinegar, wash and dry your fresh herbs thoroughly then pour warm vinegar, not hot, over them in glass jars - Inside walls, usually by outlet covers Original clothing for some dolls can cost several hundreds of dollars Look under mattresses, on top of light fixtures, and behind pictures

פרופיל

פורסם: 26 יולי 2011 14:35   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  4

נחמד העניין הזה… לא ממש הצחיק אותי.

חתימה 

משפטים לפייסבוק

פרופיל