היי דור,
מה שלומך?
בניתי שני אתרים למטרת אדסנס.
עבור האתר השני אני בשלבי קידום אז אני לא אדבר עליו.
עבור האתר הראשון:
קידמתי אותו די חזק: צירפתי את כל הספריות האפשריות של resellergo, (2000 בקשות)בדקתי במייל שמאשרים את ההצטרפות,הפצתי מאמרים(כ20 מאמרים) בjetsubmitter. האתר שלי מכיל 25 מאמרים המכיל את מילות המפתח בכותרת ובתוכן בצפיפות כנדרש,אפילו לתמונות יש את שם מילת המפתח,הכנסתי סרטים כדי להעלות את זמן השהייה. נרשמתי בסטמבל וקיבלתי תנועה קצת מפייסבוק(לאחר שהצטרפתי לקבוצות כפי שהמלצת). עוד לא התעסקתי בבלוגים ופורומים עדיין. בכל מקרה התחלתי לקבל איזה תנועה של 5-10 ביום מגוגל ..הוא היה מראה אותי בכל מיני חיפושים..אבל מאז הוא מראה אותי בקושי פעם ביום(והוא עושה גם טובה
..כי יש ימים יותר עצובים). נרשמתי גם באתרי חדשות וקיבלתי קצת תנועה משם. את הארביטראג’ בחרתי לא לעשות כי יש לי קמפיינים מעולים באדוורדס שאני לא רוצה שייפגעו מתוצאה מכך(לא רוצה להתעסק עם גוגל
). אגב העסקתי בדיגיטל פוינט ובאילנס כמה ספקים שכל אחד הוסיף לי עוד 500 לינקים (גם עם PRים גבוהים) עם דו"ח ואימייל לראות שהלינקים אושרו. (אני יודע שהנישה זה פחות חשוב,אבל היא עומדת בסטנדרטים - המפרסמים מוכנים לשלם הרבה,יש הרבה חיפושים ליום ואין הרבה מתחרים וגם לא חזקים מדי לפי איך שזה נראה בחיפושים)
השאלות הן כאלה:
1. מה הסיבה שגוגל התייאש מהאתר?
2. יש תקווה? אני מגיע לשלב שהקידום הוא יותר קשה כי עברתי את הקידום הבסיסי - להתרוצץ בפורומים ולחפש בלוגים (אפילו שזה עם הכלי שלך) זה לוקח הרבה יותר זמן.
3. יכול להיות שאני עושה משהו לא בסדר?
4. מה עושים?
תודה רבה,
בני
שלום אורח! אנא בצע