שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

קצת מיואש …מ1$ ליום ל0$ ליום :) (ציפיתי כבר לפרוש מהעבודה;))
פורסם: 20 יוני 2008 17:15   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

היי דור,

מה שלומך?smile

בניתי שני אתרים למטרת אדסנס.
עבור האתר השני אני בשלבי קידום אז אני לא אדבר עליו.
עבור האתר הראשון:

קידמתי אותו די חזק: צירפתי את כל הספריות האפשריות של resellergo, (2000 בקשות)בדקתי במייל שמאשרים את ההצטרפות,הפצתי מאמרים(כ20 מאמרים) בjetsubmitter. האתר שלי מכיל 25 מאמרים המכיל את מילות המפתח בכותרת ובתוכן בצפיפות כנדרש,אפילו לתמונות יש את שם מילת המפתח,הכנסתי סרטים כדי להעלות את זמן השהייה. נרשמתי בסטמבל וקיבלתי תנועה קצת מפייסבוק(לאחר שהצטרפתי לקבוצות כפי שהמלצת). עוד לא התעסקתי בבלוגים ופורומים עדיין. בכל מקרה התחלתי לקבל איזה תנועה של 5-10 ביום מגוגל ..הוא היה מראה אותי בכל מיני חיפושים..אבל מאז הוא מראה אותי בקושי פעם ביום(והוא עושה גם טובהsmile..כי יש ימים יותר עצובים). נרשמתי גם באתרי חדשות וקיבלתי קצת תנועה משם. את הארביטראג’ בחרתי לא לעשות כי יש לי קמפיינים מעולים באדוורדס שאני לא רוצה שייפגעו מתוצאה מכך(לא רוצה להתעסק עם גוגלsmile). אגב העסקתי בדיגיטל פוינט ובאילנס כמה ספקים שכל אחד הוסיף לי עוד 500 לינקים (גם עם PRים גבוהים) עם דו"ח ואימייל לראות שהלינקים אושרו. (אני יודע שהנישה זה פחות חשוב,אבל היא עומדת בסטנדרטים - המפרסמים מוכנים לשלם הרבה,יש הרבה חיפושים ליום ואין הרבה מתחרים וגם לא חזקים מדי לפי איך שזה נראה בחיפושים)

השאלות הן כאלה:
1. מה הסיבה שגוגל התייאש מהאתר?
2. יש תקווה? אני מגיע לשלב שהקידום הוא יותר קשה כי עברתי את הקידום הבסיסי - להתרוצץ בפורומים ולחפש בלוגים (אפילו שזה עם הכלי שלך) זה לוקח הרבה יותר זמן.
3. יכול להיות שאני עושה משהו לא בסדר?
4. מה עושים? smile

תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 21 יוני 2008 10:52   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  264

שלום ,
אני לא יודע מה היו התקוות שלך . אצלי “ההכנסות” הם בממוצע חודשי
30-35 סנט סה"כ ליום ב3 אתרים.
אומנם לא עשיתי את כל הפירסומים עדיין , אבל אני לא מצפה שזה ישתפר באופן דרמטי . הוורדפרס דיי מוגבל ואתרים שהם בעיקר מלל בלי “עוגנים “
שקוראים לך לחזור , אני לא רואה בהם אפשרות לשינוי דרמטי .
בהצלחה

חתימה 

חיים
http://www.the-senior-friend-finder.com/
http://www.walkingisraelis.com

פרופיל

פורסם: 21 יוני 2008 15:31   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי
אם אתה לא מפרסם את האתר איך אתה מצפה להכנסות?
אתר בלי תנועה זה כמו חנות ריקה, לא יהיו לך הכנסות בלי קליינטים…

הוורדפרס בכלל לא מוגבל ואתה יכול לחפש הרבה מאוד פלאגים שישפרו אותו ויבצעו כמעט כל פונקציה שעולה על דעתך.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 21 יוני 2008 15:35   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank

לבני - נשמע שיצרת המון לינקים במכה אחת. זה קצת פחות מומלץ. עדיף היה ליצור לינקים בצורה הדרגתית וטבעית ככל האפשר
אבל בכל זאת, תן לגוגל זמן, זה שיצרת את כל הלינקים לא אומר שהוא עדיין גילה את כולם. הוא צריך לסרוק את כל הרשת בשביל למצוא את הלינקים שלך. מעבר לזה, האם פיזרת מילות מפתח נפרדות ולעמודים שונים באתר שלך?
תעדכן

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 21 יוני 2008 16:54   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי דור,

תודה חיים smile ..אני מאמין שאם אתה מצליח להביא +100 אנשים או יותר ביום אז ההכנסות יכולות לעלות יותרsmile עם 10% הקלקות זה יכול להגיע ל2$ לאתר ..והכל תלוי בגוגל - השאלה היא מה אפשר לעשות מבחינת הקידוםsmile(גוגל הביא לי קודם 5-10 גולשים ביום ..עכשיו רק 1-2smile).
דור, תודה רבה על התשובה,
הקידום הוא שלי לא במכה אחת ...די נפרש לחודשיים רק יותר בכוח ... במקום כל יום 10 דקות , אז חצי שעה כל יוםsmileאו יותרsmile - הלכתי על זה יותר חזק.
מה שעשיתי זה כך:
באתר שלי כל מאמר הוא מילת מפתח ויש חזרות עליה בפנים.
בresellergo כיוונתי לעמוד הראשי ורשמתי במילות המפתח את כל שמות המאמרים.
בjetspinner בחתימה עשיתי רפרנס תמיד לעמ’ הראשי ועוד רפרנס לאחד המאמרים בהגרלה.
(למרות שההצלחה של jetsubmitter לא מדהימה - הוא מצליח משהו כמו 112 מאמרים(אני אומר לו להוסיף 30 כל יום והוא מצליח בין 1 ל6) מתוך 465 ..השאר הוא נכשל)
בשאר המקומות כיוונתי לאתר הראשי.
ודווקא שגוגל הראה אותי הוא לא ממש הראה את הדף הראשי.
אשמח להצעותsmile
תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 25 יוני 2008 18:01   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  36

האמת היא שאני גם כן במצב דומה.
הייתי מקבל 10-12 כניסות ליום מגוגל, ועכשיו במקום לעלות זה ירד ל-0-2 ליום.
אני משתמש גם בכלי שמראה את המיקום בגוגל: http://www.ventio.se/seo-tools/google-position
בתחילה המיקום של האתר במילת המפתח הראשית היה 500, אחר כך עלה ל-400 ועכשיו הוא לא מופיע בכלל ב-100 התוצאות הראשונות.
באמת מעניין אותי למה זה קורה…

חתימה 

The New Rich Blog
Gienga - How To Learn Anything

פרופיל

פורסם: 25 יוני 2008 18:33   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי דור ,

אני באמת מצפה מאוד ומחכה הרבה זמן לתשובה שלך…
אני רק מוסיף ומוסיף לינקים כל יום לאתר ...ונראה שהמצב רק נהיה יותר גרוע.
ניסיתי כמעט את כל האסטרטגיות לקידום שלימדת בקורס, אבל זה רק הולך ונהיה גרוע. נראה שככל שאני מוסיף יותר לינקים ככה גוגל פחות מראה אותי.
כנ"ל מ10-12 ...הוא מראה אותי 0-2 ביום.
האם יש טעם להמשיך לקדם את האתר? או משהו לא בסדר לאתר?
מבחינת תוכן אני חושב שהאתר שלי סבבה ככה שלגוגל אין סיבה לפסול אותו:
http://www.businessplanstarts.com
אתה מוזמן להציץ באתר אם אתה רואה משהו שמפריע…

מה הסיבה של הירידה בהופעה? כמה זמן מהנסיון שלך נדרש עד שמקבלים 100 הופעות ליום עם קידום רציני של חצי שעה - שעה ביום?
מחכה לתשובה שלך ...

תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 25 יוני 2008 21:07   [ התעלם ]   [ # 7 ]
עורך
RankRankRankRank

אי אפשר לדעת מה הסיבות.
לגבי קידום אינטנסיבי - זה עלול להזיק, לכן המלצתי על 10 דקות ביום ולא בנייה מסיבית של לינקים בכדי ליצור לינקים באופן יחסית טבעי.
לגבי האתר business plan - האם אתה מקדם גם דפים וביטויים פנימיים? מה זה כל הלינקים במרכז העמוד? זה באלגן גם לקורא וגם לגוגל (ככה זה לפחות נראה עבורי), האם כל התוכן מקורי? בחלק מהמאמרים שראיתי (אקראית) צפיפות המילים לא הייתה טובה, בחלקם הופיע הביטוי רק פעם אחת מלבד הכותרת, בחלק האחר הופיעו מילות מהפתח בתוך כותרות או רק בתחתית המאמר.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 25 יוני 2008 21:25   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי דור,
תודה על התשובה.
1. כן אני מקדם גם ביטויים פנימיים בעיקר בעזרת מאמרים.
2. זה בעצם אותם לינקים כמו בצד - רק מסודרים במספרים ותוספת קלה של לינקים של אפילייט.
3. התוכן מקורי - נכתב על ידי חבר’ה מהודו מאילנס.
4. האמת די בדקתי את הצפיפות והיא בסדר: רק במאמרים של how to… אז קשה להכניס את מילת המפתח לתוכן ולכן היא מופיעה בכותרת - ודווקא אותם מראים. אני יעשה מעבר שנית אולי אפשר להוסיף עוד, אבל אם תסתכל שוב תראה שזה בסדר.

5. השאלה הגדולה: תוכל בבקשה להדריך אותי איך להתקדם:
- ללכת על קידום פחות מאסיבי - רק 10 דקות.
- להוריד את הלינקים במרכז? זה סה"כ סידור של המאמרים לפי מספרים.
- אתה מאמין שהאתר יכול להתאושש? 
- אגב אם אני מוסיף למשל ביום 200 לינקים בRESELLERGO , אז גם ככה לא כולם באמת מתווספים - חצי בטח לא מאושרים ומלא בדיידלי ככה שזה לא כ"כ עמוס, אבל אני אוריד את העומס לפי ההצעה שלך.
- אני מרגיש תקוע , מה אני אמור לעשות מפה? איך להמשיך?
- יש לך אולי רשימת צעדים(הצעותsmile) שבעוד מס’ שבועות אני יוכל להודיע לך על הצלחה בלהחזיר את התנועה האורגנית מגוגל?
תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 27 יוני 2008 05:52   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי דור,

כבר הורדתי את הלינקים באמצע והכנסתי עוד את מילת המפתח כדי שהצפיפות תעלה.
גם הורדתי את עומס הקידום ל10 דקות ביום. בינתיים אין השפעה אבל לא עבר הרבה זמן.
מחכה ומצפה להדרכה שלך smile

תודה רבה,
בני

פרופיל