שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה דחופה
פורסם: 24 יוני 2008 02:09   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  51

פירסמתי 3 מכירות של מטבע נדיר
כל מחירה התחילה ב 1 סנט והמשלוח היה 5 דולר
לקוח אחד קנה ממני את שלושת המטבעות וכעת הוא מבקש לאחד את שלושת המטבעות לחבילה אחת ובכך לשלם רק 5 דולר עבור המשלוח
מבחינתי הרעיון הראשוני היה שיקנו ממני בסנט אחד ואז ארוויח על כל מטבע את 5 הדולרים של המשלוח
מה לדעכדם אני אמור לעשות???
אשמח לתגובה מהירה
דודי

פרופיל

פורסם: 24 יוני 2008 15:00   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  105

אם לא הבטחת במפורש שאתה מאחד משלוחים אתה יכול לשלוח הודעה לזוכה שאתה לא עושה את זה.
קח בחשבון שהוא עלול להתחרט. אני לא ממש מכיר את הסיטואציה ואת שולי הרווח שלך על המטבעות, גם לא ציינת בכמה נסגרה לבסוף המכירה. אני הייתי מאחד ולומד לפעם הבאה כהמשך לתגובה הקודמת שלי לפוסט הקודם שלך, מנקודת מבטי הרבה יותר חשוב להפוך רוכש חד פעמי לרוכש קבוע גם אם זה אומר שמידי פעם אנחנו צריכים לשלם בכסף אמיתי על הטעויות שלנו.
אני מניח שיהיו פה כאלה שיגידו בדיוק את ההפך וזה גם אחלהgrin
בהצלחה…

חתימה 

דוד
כשכולם חופרים לחפש זהב לך תמכור להם אתים!

יועץ קידום אתרים
שיווק במנועי חיפש
שירותי קידום אתרים

פרופיל

פורסם: 25 יוני 2008 01:34   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

מסכים.

בשביל ההרגשה הטובה של הלקוח, אני ממליץ לתת לו את כל המשלוחים ב- $11-12. כמובן שהמשלוח יעלה לך רק פעם אחת.

בהצלחה,
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 27 יוני 2008 03:44   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר וותיק
RankRankRank

הצעתי ללקוח לקבל את 3 המטבעות ב 10 דולר
או לבטל את המכירות לגמרי
הוא ברוב חוצפתו דחה את הצעתי על הסף וטען שאם שלא רק שהוא דורש את 3 המטבעות במחיר של מישלוח אחד בנוסף הוא איים שאם לא אסכים הוא יגיש תלונה לאיביי
יש לו על מה????
ממתין לתשובה דחופה
דודי

פרופיל

פורסם: 27 יוני 2008 11:00   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  105

אתה צריך להבין שדף המכירה באיביי הוא חוזה משפטי לכל דבר. מה שלא רשום בצורה ברורה ניתן לפרשנות. איביי בצורה חד משמעית עובדים לטובת הלקוח, המקרים היחידים שבהם איביי לוקחת את הצד של המוכר הם המקרים שפאוור סלרים מעורבים בהם, אפשר להניח שאתה לא מגיע למעמד של פאוור סלר אם אתה לא מנצל את תקנון האתר בצורה מוחלטת לטובתך ודואג מראש להבהיר את כל מה שדורש הבהרה…

הנה עוד נקודה למחשב, באיביי יש כסף! עכשין אחרי שהסכמנו על הנקודה הקטנה הזו אפשר לומר באותה מידה של וודאות שיש באיביי גם כרישים, קונים מנוסים שדואגים לקרוא את האותיות הקטנות בדף המכירה שלך שאתה בטוח שאף אחד אף פעם לא קורא, אלה קונים שמחפשים במיוחד את הקונים החדשים והלא מנוסים, קונים שמנצלים לגמרי את המדיניות החדשה של איביי בנוגע לחוסר היכולת של המוכר להשאיר פידבק שלילי… הבנת?

אז לשאלת האם יש לו עילה לתלונה, במידה ולא ציינת פרט מסויים בצורה ברורה ככה שהוא ניתן לפרשנות של שני הצדדים, איביי תכריע לטובת הקונה אלה אם כן באמת מדובר פה באיזו שערוריה אמיתית…

באופן כללי אני מציע לך גם לפנות לצ’ט החי של התמיכה של איביי במקביל לכל פנייה שלך לפורום של קליקים. תרגיש בנוח לשבת להם על הוריד, אנחנו משלמים מספיק עמלות בשביל זה...grin

חתימה 

דוד
כשכולם חופרים לחפש זהב לך תמכור להם אתים!

יועץ קידום אתרים
שיווק במנועי חיפש
שירותי קידום אתרים

פרופיל

פורסם: 27 יוני 2008 11:42   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר וותיק
RankRankRank

אתה מלך תודה!!

פרופיל

פורסם: 27 יוני 2008 18:44   [ התעלם ]   [ # 6 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

עוד משהו:
עקרונית, 3 המכירות שדיברת עליהן הן 3 חוזים שונים. אין שום קשר ביניהם, ולכן הם גם לא משלימים, מתנגשים, קשורים, מבטלים, מחייבים, מחליפים ביניהם.

אם על כל “חוזה” הלקוח צריך לשלם $5, הוא ישלם על 3 חוזים בנפרד - החוזים (המכירות) לא קשורות ביניהן כל עוד לא קשרת ביניהן קשר ע"י הנחה מסוימת או Combined Shipping.

להבא: ממליץ לכתוב שאתה לא עושה Combined shipping.

בהצלחה,
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 29 יוני 2008 02:28   [ התעלם ]   [ # 7 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

אולי אתה עובד עם שלושה ספקים שונים ממקומות שונים. די חוצפן הקונה.

פרופיל