אני מצטער מאוד אבל לא יודע איך עוד לתאר את זה..
במשך מעל חודש חיפשתי קורסים על שיווק באינטרנט ודיברתי עם מכללות וקיבלתי סילבוסים, והדבר הראשון והכי חשוב ששמעתי מכל אופציה זה שתוכנית הלימודים דינאמית ומשתנית אחת לכמה חודשים, מהסיבה הפשוטה שגם עולם השיווק באינטרנט משתנה בפרקי זמן קצרים.
כשדיברתי עם הבחור החביב שרשם אותי למכללת קליקים שאלתי אותו מפורשות ממתי הסרטונים והוא אמר לי שהם נעשו לאחרונה ומתעדכנים.
אומנם אני עדיין חדש פה ורק בשיעור החמישי של הקורס הראשון שלי, אבל לפי מה שאני רואה (לפחות בינתיים) זה שהסרטונים נעשו לפני מעל שנתיים וחצי (חוץ מכמה סירטונים “מעדכנים” קצרים של 10 דקות בערך.
גם באתרים שדור מדבר עליהם בסרטונים כשאני נכנס עכשיו אני רואה ממשק שונה לגמרי, יש דברים שאז היו חינמיים והיום בתשלום, בסרטון כשהוא בודק תחרויות לפי כמות תוצאות בגוגל הוא דיבר על כמות מסויימת שנדע שנוכל להתחרות בנישה הזאת, לעומת זאת היום אני בטוח שכמות המתחרים בכל נישה הוכפלה במינימום, אז עדיין אמורים להתייחס לזה אותו דבר?
אין לי איך לתאר את זה חוץ מזלזול בתלמידים שלכם שמשלמים אלפי שקלים בשביל לראות סרטונים שהוקלטו לפני שנתיים וחצי.
אומנם עדיין יש את הסרטונים הקצרים שנוספו מאז (שגם עליהם, אי אפשר לדעת מתי הם הוקלטו), ואת הפורום שאפשר לשאול שאלות, אבל לדעתי זה עדיין לא מספיק בשביל מה שמכללת קליקים מתיימרת לתת לתלמידיה.
נ.ב
למען בקרה עצמית ושל התלמידים שלכם, על כל סרטון כדאי לרשום מתי הוא נוצר (למרות שזה לא נוח לכם כל עוד אתם לא מייצרים סרטונים חדשים)
שלום אורח! אנא בצע