שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

אכזבה…
פורסם: 13 דצמבר 2012 02:38   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  38

אני מצטער מאוד אבל לא יודע איך עוד לתאר את זה..
במשך מעל חודש חיפשתי קורסים על שיווק באינטרנט ודיברתי עם מכללות וקיבלתי סילבוסים, והדבר הראשון והכי חשוב ששמעתי מכל אופציה זה שתוכנית הלימודים דינאמית ומשתנית אחת לכמה חודשים, מהסיבה הפשוטה שגם עולם השיווק באינטרנט משתנה בפרקי זמן קצרים.
כשדיברתי עם הבחור החביב שרשם אותי למכללת קליקים שאלתי אותו מפורשות ממתי הסרטונים והוא אמר לי שהם נעשו לאחרונה ומתעדכנים.
אומנם אני עדיין חדש פה ורק בשיעור החמישי של הקורס הראשון שלי, אבל לפי מה שאני רואה (לפחות בינתיים) זה שהסרטונים נעשו לפני מעל שנתיים וחצי (חוץ מכמה סירטונים “מעדכנים” קצרים של 10 דקות בערך.
גם באתרים שדור מדבר עליהם בסרטונים כשאני נכנס עכשיו אני רואה ממשק שונה לגמרי, יש דברים שאז היו חינמיים והיום בתשלום, בסרטון כשהוא בודק תחרויות לפי כמות תוצאות בגוגל הוא דיבר על כמות מסויימת שנדע שנוכל להתחרות בנישה הזאת, לעומת זאת היום אני בטוח שכמות המתחרים בכל נישה הוכפלה במינימום, אז עדיין אמורים להתייחס לזה אותו דבר?

אין לי איך לתאר את זה חוץ מזלזול בתלמידים שלכם שמשלמים אלפי שקלים בשביל לראות סרטונים שהוקלטו לפני שנתיים וחצי.
אומנם עדיין יש את הסרטונים הקצרים שנוספו מאז (שגם עליהם, אי אפשר לדעת מתי הם הוקלטו), ואת הפורום שאפשר לשאול שאלות, אבל לדעתי זה עדיין לא מספיק בשביל מה שמכללת קליקים מתיימרת לתת לתלמידיה.

נ.ב
למען בקרה עצמית ושל התלמידים שלכם, על כל סרטון כדאי לרשום מתי הוא נוצר (למרות שזה לא נוח לכם כל עוד אתם לא מייצרים סרטונים חדשים)

פרופיל

פורסם: 14 דצמבר 2012 03:14   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

תודה על הפוסט.
שינוי ממשק של אתר לא משנה את האסטרטגיה של בנית העסק. התכנית נותנת בסיס רחב ביותר לכל דבר שעושים בשווק באינטרנט החל ממחקר שוק דרך הקמת אתרים וכלה בשווק ניתוח נתונים וכו’.
התכנית מקיפה מאד ונותנת מענה לכמעט כל דבר.
בחודשים האחרונים אנחנו עובדים על תכנית חדשה שכנראה תעלה ברבעון הראשון של השנה החדשה.
כפי שהיה בעבר יהיו תלמידים שיקבלו אותה אוטומטית בחינם.

כשיש שינויים אסטרגיים אנחנו כמובן מעדכנים מיד (כמו שינויי מדיניות, רגולציה וכדומה).
אם כפתור זז על המסך אנחנו לא ששים לשנות את הסרטון. רוב התלמידים מסתדרים עם זה ללא כל בעיה.
התכנית שלנו היא לא רק dvd.  אם תלמידים נתקלים בבעיה, אנחנו כאן כדי לתמוך.
גם בפורום, גם בוובינרים, כמובן במפגשים הפיזיים וגם באימייל וטלפון.
אנו לא משאירים אף תלמיד ללא מענה. אנו מעריכים כל תלמיד ותמיד ננסה לעזור בכל מה שניתן.

תכנית הלימודים אמורה להמשך כחצי שנה עד שנה ולתת בסיס רחב ככל האפשר.
אם תעבור בתכנית שלב אחר שלב ותעשה שיעורי בית, תראה שתוך פרק הזמן הזה יהיה לך עסק שמכניס לך כסף.
אני ממליץ לעשות 1-2 שיעורים בשבוע ולהקדיש כ5-7 שעות שבועיות ליישום. אל תרוץ.
אם תתקל בבעיות, אנחנו כאן לעזור לך.

תכנית הלימודים שלנו עדכנית ואנחנו עומדים מאחוריה.

בהצלחה!

פרופיל

פורסם: 15 דצמבר 2012 04:12   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  38

קודם כל תודה על התגובה,

ברור שבפלוס מינוס זה אותו דבר, אבל יש הרבה מאוד דברים שהשתנו..
זה לפחות מה שהבנתי ממכללות שדיברתי איתם על קורסים כאלה, ומאתרים ובלוגים שקשורים לנושא שטוענים שבשנים האחרונות התחום השתנה מן הקצה אל הקצה, וגוגל תמיד משנים חוקים ואלגוריתמים של קידום אורגני וממומן… בכל זאת אתם יודעים יותר ממני אז אני מקווה שאווכח עם הזמן שטעיתי, ומאוד מקווה שאני אהיה בין התלמידים שיקבלו גישה לסירטונים החדשים..

שבת שלום

פרופיל

פורסם: 15 דצמבר 2012 04:19   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

אני חושב שהגיע הזמן לעבור מהתאוריה למעשה.

ֿ(אני מניח שתהיה מהתלמידים שיקבלו גישה לסרטונים החדשים)
אני מקווה שבסוף תהליך הלימודים שלך תצטרף לבוגרים שלנו, שמכניסים כסף מהעסק האינטרנטי שלהם.

אנחנו כאן כדי ללוות אותך ולעזור לך.

בהצלחה!

פרופיל