אוקיי בקשר לכותרות.. עדיין בעיה אצלי, איך אני יכול להחליף את כל הכתבות שמופיעות אצלי בתפריט העליון לקטגוריות כמו שעשיתי בתפריט צד?
בקשר לתמונות, שמתי להם שמות.. באתר אבל אני לא רואה את זה, איך אפשר לעשות שיראו את הכותרת של התמונה מתחת לתמונה בכתב מודגש כזה כמו בתמונות בוואי נט למשל או בוואן?
בקשר ללינק של התמונות, אתה מדבר על העובדה שאפשר ללחוץ על התמונות ואז זה נכנס לעמוד רק של התמונה ביותר גדול? אם כן אז ניסיתי להוריד את זה ולא הצלחתי, קריטי להוריד את זה? זה מאט את האתר או משהו?
שמתי מפת אתר: Google News Sitemap Feed With Multisite Support, אבל אין לי אופציה להיכנס לsettings כמו שדור עושה בסרטון ולוודא שזה באמת שולח לעכביש של גוגל.. האופציות היחידות שלי שם הם deactivate, ו-edit.
ובקשר לאייקון, עשיתי אייקון והורדתי למחשב, אבל אני לא מוצא את ה-favicon שאני צריך להחליף אותו.
נכנסתי לcpanel, נכנסתי שם ל-file manager, אני רואה את התיקיות שלי, אבל אין לי שם favicon, יכול להיות שזה השתנה מאז הווידאו? אם אין אז פשוט להוסיף מבלי שזה יחליף איזשהו קובץ? אם זה משנה משהו אז אני לא בgodaddy אלא ב-hostgator.