שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

איך מתייגים תמונות באתר?
פורסם: 11 ינואר 2013 00:59   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  38

או יותר נכון, איך אני נותן לתמונות שם, הרי הבנתי שצריך לתת להם שם לפי ה- keywords שלי..

בנוסף כל עמוד באתר שלי מראה the webpage cannot be found
זה בגלל שעוד לא שמתי מפת אתר ושלחתי לגוגל?

האתר:
http://go-2thailand.com/

פרופיל

פורסם: 11 ינואר 2013 19:45   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

כשאתה מכניס תמונה, יש אפשרות לתת לה שם.

אני לא רואה את ה the webpage cannot be found מדפדוף מאתר, כל העמודים עלו.
בכל מקרה זה לא קשור לגוגל.

אולי שינית שת השם של המאמרים? אם כן, אז יכול להיות שאצלך במחשב עדיין שמורים השמות הישנים. נקה היסטוריה וcache או שתבדוק מדפדפן אחר.

אגב, כדאי להוסיף אייקון לאתר.

פרופיל

פורסם: 11 ינואר 2013 21:37   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

סילויו תסתכל בבקשה עכשיו על האתר קניתי theme ב5$ בfiver, אבל יש שם בעיה עם הכותרת של הכתבה והעמודות התחתונות בתחתית.. איך אפשר לסדר דבר כזה?

ועוד שאלה, יש עוד משהו שלדעתך אני צריך להוסיף לפני שאני שם מפת אתר ושולח לעכביש של גוגל?

ובקשר לתמונות, זה אומר שעכשיו אני צריך להוריד אותם ולשים אותם מחדש עם שם? או שאפשר גם עכשיו להוסיף שם?

פרופיל

פורסם: 11 ינואר 2013 21:57   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank

את הכותרת של העמוד (just another...) תשנה בsettings - general

מה הבעיה של העמודות התחתונות? אני לא רואה.

שים מפה ושחרר לעכביש…

לגבי התמונות, עבור עליהן אחת אחת, ותוריד גם את הלינק שלהן. מיותר ומזיק לדעתי.

ואייקון…

פרופיל

פורסם: 13 ינואר 2013 06:30   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

בקשר לכותרת המשנה, שיניתי את זה כבר לפני כמה ימים ל"tips, tricks and everything you will need before going to thailand”.. אתה רואה את זה עוד ככותרת הישנה של וורדפרס???

יש 2 שורות של כותרות, אחת בכחול, ואחת ממש מתחתיה באדום דהוי כזה, אז השורה התחתונה משום מה מתנגשת עם הכותרת של המאמר, ובנוסף היא משום מה עם אדום דהוי שאני לא יודע למה.. איך אפשר לשנות את זה?

לגבי התמונות, לא הבנתי אותך.. אפשר לשים להם שם מבלי למחוק אותם ולשים אותם מחדש? ועל איזה לינק אתה מדבר?

בקשר לאייקון אני עובד על זה

פרופיל

פורסם: 13 ינואר 2013 19:12   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

אוקיי בקשר לכותרות.. עדיין בעיה אצלי, איך אני יכול להחליף את כל הכתבות שמופיעות אצלי בתפריט העליון לקטגוריות כמו שעשיתי בתפריט צד?

בקשר לתמונות, שמתי להם שמות.. באתר אבל אני לא רואה את זה, איך אפשר לעשות שיראו את הכותרת של התמונה מתחת לתמונה בכתב מודגש כזה כמו בתמונות בוואי נט למשל או בוואן?

בקשר ללינק של התמונות, אתה מדבר על העובדה שאפשר ללחוץ על התמונות ואז זה נכנס לעמוד רק של התמונה ביותר גדול? אם כן אז ניסיתי להוריד את זה ולא הצלחתי, קריטי להוריד את זה? זה מאט את האתר או משהו?

שמתי מפת אתר: Google News Sitemap Feed With Multisite Support, אבל אין לי אופציה להיכנס לsettings כמו שדור עושה בסרטון ולוודא שזה באמת שולח לעכביש של גוגל.. האופציות היחידות שלי שם הם deactivate, ו-edit.

ובקשר לאייקון, עשיתי אייקון והורדתי למחשב, אבל אני לא מוצא את ה-favicon שאני צריך להחליף אותו.
נכנסתי לcpanel, נכנסתי שם ל-file manager, אני רואה את התיקיות שלי, אבל אין לי שם favicon, יכול להיות שזה השתנה מאז הווידאו? אם אין אז פשוט להוסיף מבלי שזה יחליף איזשהו קובץ? אם זה משנה משהו אז אני לא בgodaddy אלא ב-hostgator.

פרופיל

פורסם: 13 ינואר 2013 19:54   [ התעלם ]   [ # 6 ]
מנהל
RankRankRankRank

כותרות: זה אמור להיות חלק מהאפשרויות של הtheme, אם אתה לא יכול לבד יש 3 אפשרויות:
1. למצוא מישהו בfiverr.
2. למחוק את כל התפריט בעריכה של הtheme, עם קצת “ניסוי טעייה”, תצליח למחוק אותו אני חושב.
3. להשאיר כך, זה לא נורא כל כך לדעתיץ

לגבי מפת אתר, חכה כמה ימים ובודוק אם הוא מאונדקס:
חפש בגוגל site:o-2thailand.com

כרגע הוא לא.

לגבי הלינקים של התמונות, לדעתי זה לא טוב כי זה נותן אפשרות לגולש ללחוץ על עוד משהו שהוא לא פרסומת…
כשאתה עומד על התמונה יש אפשרות ללינק. תמחק את מה שיש שם.

לגבי הfavicon, אם איו פשוט תעלה את הקובץ שלך. זה לא משנה איפה ההוסטינג.

פרופיל

פורסם: 13 ינואר 2013 21:08   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר
RankRank

משום מה ה-favicon לא עובד לי באתר שאמור לעבוד.. אבל שמתי אותו בדומיין אחר שעוד לא העליתי אליו תכנים ושם הוא עובד משום מה

פרופיל

פורסם: 14 ינואר 2013 01:41   [ התעלם ]   [ # 8 ]
מנהל
RankRankRankRank

זה עובד.

http://go-2thailand.com/favicon.ico

פרופיל