שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

   
 
איך עושים צעד ראשון
פורסם: 14 יוני 2013 22:40   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  6
הצטרף: 28/04/2013

שלום לכולם,

רק עכשיו לצערי גילית את המכללה, אחרי שחבר שלי התחיל לעשות כסף דרך משחק אינטרנטי. בשבילי זה נראה מסובך מידי ולא עקבי, לכן החלטתי לחפש עוד אופציות עד שראיתי כתבה של ערוץ 10 על תומר חן וכך איתרתי את המכללה. אני בן 22 מסיים צבא בעוד כחודשיים, עברתי קורס איביי בתקווה לקראת סוף השירות לסיים את הקורס וכבר להתחיל למכור טיפה כך שאוכל גם לכלכל את עצמי וגם להתחיל ללמוד.

ברצוני לציין לחיוב את הפורום, שאמנם החל לפני כמה שנים אבל נראה שלאנשים היה אכפת מאוד. מעניין אם תומר עדיין פעיל פה, כי נראה שהבן אדם כבר עסוק במהפכה הסלולרית שלו, ח"ח, והיה ממש נחמד אם היה מגיע לבקר ומסייע איך מי שנשאר באיביי יכול להצליח.

ולעניין…

עברתי את הקורס, כנראה אעבור אותו שוב ובתור צעיר שגולש לא מעט באינטרנט הכל הרגיש אינטואיטיבי למדי והעיקרון עבודה פשוט יחסית כאשר החלק הקשה ביותר זה לאתר מוצר וספק. עד אז אין טעם בשיעורים האחרונים על אוטומטיזציה ופתיחת חנות, כי אין לך מה להציע. התחלתי לבנות טבלת אקסל של אתרים וספקים שיעצו פה בפורום ועוד כמה אתרי איביי ובסה"כ זה תהליך מייאש smile מאוד...לכן אם מישהו יכול לסייע ולגלות סוד מקצועי קטן, זה מה שאני ורבים אחרים צריכים:

בקורס חסר לי מאוד ה-PUSH הראשון, ז"א סבבה, הסברתם שאני צריך דרופשיפר, או אתר כמו אמאזון בשביל לקנות ולהעלות מכירה. בתיאוריה זה קל, בפרקטיקה הייתי רוצה שתביאו דוגמא, סרטון מסכם, שעובדת עם תהליך מ-א’ עד ת’: תגידו לנו זה המוצר, בתוך אתר מסוים/ספק שלא צריך שום דמי הרשמה עבורו כמו Worldwide brands (ולא הקלמר שתומר ניסה למכור, כי לפתוח מחסן בבית כל אחד יכול אבל זו לא המטרה ולא יביא לרווח או התעסקות מינימאלית), תעלו את המכירה, תראו שהיא נסגרת, איך אתם שולחים דרך האתר ואיך מקבלים את הכסף.

בתור מומחים לאיביי העלתם מאות מכירות של מאות מוצרים, זה אדיר אם תוכלו לזרוק לנו פירור קטןsmile ועד שאצא מהצבא מפחיד אותי להשקיע כסף באתר דרופשיפרים רציני.

לא צריך יותר מדי, שיהיה רווח 5 דולר אחרי עמלות, אבל את נוסחא שעובדת! להרגיש את זה במציאות! מהבחינה הזאת הייתי מעדיף שהקורס יהיה בכיתה עם שאלות. אני מבין שיותר משתלם למכור וידיאו, אבל זה פוגע בהצלחה. לא יצא לי להיות עדיין במפגש אימון, אבל ללא בקרה על פעולות תלמיד וממש מכירה עם מוכר מקצועי - בעיניי מעקב מאוד את הצלחת התלמיד. לדעתי כדאי שתציעו קורס חי, אפשר בעלות גבוהה יותר עם רשימת הרשמה (שרק אם יש 10 תלמידים הוא נפתח אחרי תשלום)

אודה לעזרה במוצר במכירה ראשונה ולטיפולכם המסור,
דימה

פרופיל
 
 
פורסם: 15 יוני 2013 01:06   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
Avatar
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614
הצטרף: 03/04/2012

תודה על הפידבק. קראתי אותו בעיון.

הערה אחת ושאלה.
הערה: בזמנו היו לנו קורסים פרונטליים, והם גם מאד השתלמו. בעיקר למכללה. פחות לתלמידים. הסיבה היא שקורס פרונטלי נותן אווירה טובה וכיף, אבל לא באמת מלמד. בשנים האחרונות שקדנו על שיטת לימוד שתוציא כמה שיותר תלמידים מוצלחים. הגעמנו לתמהיל של מפגשי אימון + וידאו + פורום.
השיטה אגב זכתה להכרה בינלאומית ואפילו כתבו עליה רב מכר בארה"ב. שם היא נקראית the flipped classroom. הפוך, כי לומדים שיעורים בבית ועושים שיעורי בית בכיתה. התוצאה היא אחוזי הצלחה גבוהים יותר של תלמידים, יותר תכל’ס. אבל פחות חבר’ה וfun.

לשאלה ולענייננו:
1. כמה מוצרים העלית כבר לאיביי ומכרת?

2. איזו עזרה אתה צריך במכירה הראשונה.

פרופיל
 
 
פורסם: 15 יוני 2013 03:43   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  6
הצטרף: 28/04/2013

תודה סיליביו,

מעריך מאוד את המענה המהיר, מופתע לטובה. ב-144 חיכיתי יותרsmile אין ספק שלהקלטה יתרון עצום שאפשר לחזור על הכל. בכל מקרה הצעות ייעול לאקדמיה זה נושא נפרד שאהיה שמח אם אתרום משהו בעתיד. עם זאת אני אישית הייתי מוכן לשלם כפול גם בשביל השיעור וגם בשביל ההקלטות. בספר “אבא עשיר אבא עני” מלמדים להשקיע באנשי מקצוע טובים, וזה עקרון נכון לטעמי גם לגבי מידע שמקבלים. כל מה שעוברים בקורס אפשר ללמוד כנראה גם לבד, רק שזה שייקח מלא זמן והמון טעויות. לכן באתי אליכם.

מצטער מראש, אני מעט פדנטי ויש לי הודעות ארוכות כי יש גם הרבה מחשבות/רעיונות/שאלות.
וזה העניין, לא יודע מאיפה להתחיל. לא העלתי מכירה. אני מלקט מידע מאיזה מקור עדיף להתחיל לרכוש. הבנתי את העקרון פיקס, הסבר שלכם קצר תמציתי ומובן מאוד. בגדול - לא יודע מאיזה אתר להתחיל. משהו קטן. אמזון - לפי מה שאומרים יישלח לאנשים קבלה (גם אם זה במסגרת “מתנה") וזה לא נשמע בריא לעסק, אתר Doba דורש הרשמה ולפי סקרים לא מציע מוצרים רווחיים. גם שאר אתרי מאגר דרופשיפרים גדולים דורשים הרשמה שקשה לי לראות תמורה בזמן הקרוב. לכן אני אפילו לא יודע איך אתר דרופשיפר רציני נראה. תכלס הבקשה היא להמלצה למוצר ספציפי ואיפה לקנות בשביל לחוש את התהליך “העלאת מכירה - סגירה - רכישה מספק - שליחה - רווח”. מפה כבר בתקווה אוכל להיות עצמאי וקפוץ למים.

והאם יש לו"ז מפגשי אימון”

אגב 3 השיעורי מבוא שעשית באמת שינו את חוויית הגלישה שלי, אני מבין איזה אתר מרוויח ממה ולמה הוא קיים, שזה גם נותן ראיונות לאחר כך לפנות לתחום אחר באקדמיה כמו אדסנס. בדיוק נשרפתי עם BannersBroker אם שמעתם על האתר, לפחות לא השקעתי בו יותר מדי ויצאתי בזמן לפני שהשקעתי עוד זמן וכסף כך שכולי בשיעורים שלכם עכשיו (מלבד צבא חחח, בדיוק סוגר שבת בבסיס אז יש זמן לחפור בפורום).

תודה מראש,
שבת שלום

פרופיל
 
 
פורסם: 15 יוני 2013 13:55   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
Avatar
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614
הצטרף: 03/04/2012

הקורסים הפרונטליים באמת לו יותר מכפול. אשמח לשבת איתך בהזדמנות (במפגש האימון הבא, אולי? ביום חמישי האחרון של החודש. תצא הודעה מסודרת השבוע).

לעניננו, מכירות באיביי. גם במכירות באיביי חשוב לבנות את העסק “דרך הרגליים”.
צריף להתנסות כמה שיותר, בכל השלבים במים הרדודים לפני שקופצים לעמוקים.
בשלבים הראשונים אפשר גם לחשוב פחות ופשוט לעשות. יש דברים שמבינים רק אחרי התנסות ולא בתאוריה.
לכו גם הקורס בנוי בשלבים מקנייה- מכירה ללא סיכון של מוצרים מהבית, מכירה של מוצרים מזדמנים (מאמזון או חנויות ליד הבית), ורק אז אחרי כמה עשרות מכירות, למצוא ספק אמין (אישית אני מעדיף גם דרופשיפר, למרות שמרוויחים פחות) ולרוץ.
אם כבר אתה סוגר שבת, תעלה לאיבייי מוצרים שאין להם ערך בשבילך. במקביל שב קצת על הcompleted listings. במיוחד בקטגוריות שאתה לא מבין בהן כלום. תופתע איזה מוצרים נמכרים באיביי ובאילו מחירים.

פרופיל
 
 
פורסם: 15 יוני 2013 15:31   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  6
הצטרף: 28/04/2013

צודק, כנראה אי אפשר לקפוץ שלב. תודה רבה!

פרופיל
 
 
פורסם: 19 יוני 2013 21:56   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר וותיק
Avatar
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  100
הצטרף: 04/07/2010

יכול לחזק ולומר, עדיף של שלב, לא להיות יותר מדי איטיים אבל לא יותר מדי מהירים.
יקרה לך פתאום שתכניס מוצר ויקנו ממנו מלא וזה אולי יגרום לפתיחת קייס או שתיים כי תמיד יהיה מתלונן אחד ל…
ותדע מול איזה סוג של אנשים אתה מתמודד ואיך לטפל בהם שזה ייסגר על הצד הטוב.

פרופיל
 
 
פורסם: 16 ספטמבר 2013 01:13   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  6
הצטרף: 28/04/2013

שלום סילביו/ניר,
סוף סוף השתחררתי מהצבא שבוע שעבר ויש זמן פנוי עד פסיכומטרי להיכנס בעובי הקורה באיביי. שמע, אני מסתכל שמאלה-ימינה בבית, ופשוט לא מוצא שום דבר שיכול לעניין מישהו, ולא משהו פחות מ-2 קילו כדי שהמשלוח לא יעלה לי כמו לשגר לוויין.
במקביל נכנסתי לאמאזון ומצאתי נגיד מכונות תספורת עם הפרשי מחירים של 10 דולר ומעלה אבל יש חבר’ה TOPRATED שמוכרים בדיוק את אותו דבר (גם התמונות מאמאזון) ואני בספק שגם אם אוריד את המחיר - מישהוא יקנה ממני, מן הסתם כי זה המוצר הראשון והיחיד שאני מוכר.
עוד אין לי תקציב פנוי להרשם לאתר שיציג לי סטטיסטיקה מה מבוקש באיבי.

יש לך המלצה למוצר קטן כלשהו מבוקש? יש לי איזה 8 ש"ח בפייפאל, וגם 30 דולר בויזה שעשיתי בדואר, אין לי בעיה להעלות מכירה שלא יקנו ולשלם את המס אבל חבל על המאמץ. עדיין תקוע עם המנטליות שאם אני לא הולך על בטוח - לא לעשות. צריך דחיפה ממך. זה אגב החולשה של קורס בווידאו לדעתי. בדיוק התחלתי קורס בהשקעות הון ב"ברק קפיטל” (נרשמתי אליו בכנס משתחררים בגני תערוכה בזמנו, אם יש לך גם ניסיון אישי על עולם מניות - אשמח לשמוע, סיפרת באחד הסרטוני היכרות שניסית כל דבר אפשרי באינטרנט), כשמלווים אותך ביד - הרבה יותר קל לעשות צעד ראשון/מפחד^-^ תודה מראש על הכל והאם מתוכנן מפגש אימון מתישהו

פרופיל
 
 
פורסם: 16 ספטמבר 2013 02:00   [ התעלם ]   [ # 7 ]
מנהל
Avatar
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614
הצטרף: 03/04/2012

אהלן!

מז"ט על השחרור.
אתחיל מהסוף, שוק ההון, מניות ובמיוחד הפורקס, אמנם לא זרים לי, אבל לדעתי הם אינם יכולים להיות בסיס לעסק.
(אני כבר אסתייג ואומר שאם אתה מוכשר מאד במתמטיקה ותכנות, אז אולי כן).
איביי לעומת זאת בהחלט יכול להיות בסיס לעסק. יעידו על כך מעל מיליון אמריקאים וכמה אלפי (ויותר) ישראלים.

לגבי הtoprated, מן הסתם הוא שבע ולכן יש סיכוי גבוה שתמכור במחיר שלו ואף למעלה מזה. תשקיע במחקר השוק. אם אתה לא רוצה לקנות כלים שמסכמים נתונים, זה בסדר. עשה עבודה ידנית בcompleted listing.
קרה לא פעם שתלמידים שלי מכרו במחירים גבוהים יותר ובכמויות גדולות יותר ממני בנישות בהן התחרינו. כמובן שזה לא הפריע לי, להפך. זה דרבן אותי להשקיע יותר במחקר השוק. (גם כדי להראות להם smile . לא תמיד בהצלחה אגב...).
זמן פנוי זה היתרון הגדול ביותר שיש לך על פני המתחרים. תשקיע במחקר שוק וחיפוש ספקים והעסק יעבוד.
בכל מקרה, אנחנו פה לעזור לך.
בהצלחה!

פרופיל