שלום לכולם,
רק עכשיו לצערי גילית את המכללה, אחרי שחבר שלי התחיל לעשות כסף דרך משחק אינטרנטי. בשבילי זה נראה מסובך מידי ולא עקבי, לכן החלטתי לחפש עוד אופציות עד שראיתי כתבה של ערוץ 10 על תומר חן וכך איתרתי את המכללה. אני בן 22 מסיים צבא בעוד כחודשיים, עברתי קורס איביי בתקווה לקראת סוף השירות לסיים את הקורס וכבר להתחיל למכור טיפה כך שאוכל גם לכלכל את עצמי וגם להתחיל ללמוד.
ברצוני לציין לחיוב את הפורום, שאמנם החל לפני כמה שנים אבל נראה שלאנשים היה אכפת מאוד. מעניין אם תומר עדיין פעיל פה, כי נראה שהבן אדם כבר עסוק במהפכה הסלולרית שלו, ח"ח, והיה ממש נחמד אם היה מגיע לבקר ומסייע איך מי שנשאר באיביי יכול להצליח.
ולעניין…
עברתי את הקורס, כנראה אעבור אותו שוב ובתור צעיר שגולש לא מעט באינטרנט הכל הרגיש אינטואיטיבי למדי והעיקרון עבודה פשוט יחסית כאשר החלק הקשה ביותר זה לאתר מוצר וספק. עד אז אין טעם בשיעורים האחרונים על אוטומטיזציה ופתיחת חנות, כי אין לך מה להציע. התחלתי לבנות טבלת אקסל של אתרים וספקים שיעצו פה בפורום ועוד כמה אתרי איביי ובסה"כ זה תהליך מייאש
מאוד...לכן אם מישהו יכול לסייע ולגלות סוד מקצועי קטן, זה מה שאני ורבים אחרים צריכים:
בקורס חסר לי מאוד ה-PUSH הראשון, ז"א סבבה, הסברתם שאני צריך דרופשיפר, או אתר כמו אמאזון בשביל לקנות ולהעלות מכירה. בתיאוריה זה קל, בפרקטיקה הייתי רוצה שתביאו דוגמא, סרטון מסכם, שעובדת עם תהליך מ-א’ עד ת’: תגידו לנו זה המוצר, בתוך אתר מסוים/ספק שלא צריך שום דמי הרשמה עבורו כמו Worldwide brands (ולא הקלמר שתומר ניסה למכור, כי לפתוח מחסן בבית כל אחד יכול אבל זו לא המטרה ולא יביא לרווח או התעסקות מינימאלית), תעלו את המכירה, תראו שהיא נסגרת, איך אתם שולחים דרך האתר ואיך מקבלים את הכסף.
בתור מומחים לאיביי העלתם מאות מכירות של מאות מוצרים, זה אדיר אם תוכלו לזרוק לנו פירור קטן
ועד שאצא מהצבא מפחיד אותי להשקיע כסף באתר דרופשיפרים רציני.
לא צריך יותר מדי, שיהיה רווח 5 דולר אחרי עמלות, אבל את נוסחא שעובדת! להרגיש את זה במציאות! מהבחינה הזאת הייתי מעדיף שהקורס יהיה בכיתה עם שאלות. אני מבין שיותר משתלם למכור וידיאו, אבל זה פוגע בהצלחה. לא יצא לי להיות עדיין במפגש אימון, אבל ללא בקרה על פעולות תלמיד וממש מכירה עם מוכר מקצועי - בעיניי מעקב מאוד את הצלחת התלמיד. לדעתי כדאי שתציעו קורס חי, אפשר בעלות גבוהה יותר עם רשימת הרשמה (שרק אם יש 10 תלמידים הוא נפתח אחרי תשלום)
אודה לעזרה במוצר במכירה ראשונה ולטיפולכם המסור,
דימה
שלום אורח! אנא בצע